Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 15 Окт 2009 20:55

Demon__Hunter написа:
Ами НЯМАШЕ ДА УБИВАМ СВОИТЕ ПОЗНАТИ И ПРИЯТЕЛИ ,например :!: Разбирам го как се е чувствал (и аз съм влюбен все пак) и го съжалявам .Но струва ли си ,заради живота на 1 човек ,да пожертваш (в неговият случай :да изколиш най-безмилостно) този на ,примерно, 10 други( Анакин изкла като животни доста повече от 10).Колкото и да ми е любим този човек ,не мога заради него да отнема живота на други. С какво те са по-различни и по-маловажни - и те имат близки хора ,които ще страдат за тях.Колкото и да ми е мъчно ,щях да се примиря че любимият човек се е слял със Силата и да продължа да живея с надеждата ,че някой ден отново ще го видя ,този път завинаги...("There is no death, there is the Force" - любимата ми част от кодекса на джедаите)

Ако си влюбен,би направил всичко за да спасиш любовта на живота си .Само ако трябва да направиш такъв избор ще разбереш на какво е подложен Анакин

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2009 21:02

Magneto666666, все пак той я убива накрая така че...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2009 21:24

Sentry написа:

Не забравия,че той не я убива,убива я мисълта,че е станал EVIL от нейната гледна точка и от тази на джедайте.Какво да се прави като е затънала до гушата в джедайски глупости и пропаганди.Духът и е прекършен,а той се спря преди да я удуши.
Btw that guy needs some angry managment classes :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Окт 2009 23:29

Magneto666666 написа:
Sentry написа:

Не забравия,че той не я убива,убива я мисълта,че е станал EVIL Духът и е прекършен,а той се спря преди да я удуши.

И къде е разликата ,ако мога да попитам ?Все Анакин е отговорен за смъртта й .

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 15 Окт 2009 23:42

Супер тема !!! Евала ! Като фанатичен фен на Star Wars вселената чакам с неописуемо огромно нетърпение обявяването на дата за излизане :)
Дано да е възможно sith lord да притежава меч със син кристал, защото точно това планирам :wink: Тази игра ще е невероятен убиец на социалните контакти :rockon: Винаги съм искал да играя ММО по Star Wars и да се потопя изцяло в атмосферата на Сагата, Well, guess what, fellas - "Hell, it's about time" :twisted: :rockon:
P.S. Keep the thread going...

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2009 05:16

Извинявай Минотавре, но можеш ли да ми кажеш има ли ги тези книги за историята м/у II и III епизод на български и от каде да ги намера,а ако не да пуснеш някав линк откадето да ги дръпна на англ. :IMNOOB:

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 16 Окт 2009 05:18

@Demon__Hunter
Едно е да жертваш всичко останало за някаква си там приятелка/гадже друго е за твоята жена+ 2-те ти първородни деца. Така нещата се утежнят 999 пъти повече.
И тъй като Анакин няма истинско семейство освен това което ще изгуби ,разбира се че ще направи всичко възможно за да го спаси :)

@TheChosen1 Добре дошъл :)

@Platapus Мисля че става въпрос за тези книги:
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=9766&lng=bg
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=9988&pt=0&cat=&lng=bg
http://www.trud.cc/?cid=9&pid=10144&pt=0&cat=&lng=bg

Но все пак не съм сигурен, нека Минотавъра се изкаже.
А иначе в книжарници като Пингвините, Хеликон, Orange няма как да ги няма :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 08:35

Между другото, някой избраха ли го за тестове :?:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2009 09:19

Demon__Hunter написа:

И наричаш Крайт красив :?: :!: Имаш доста объркани представи за красота ,ми се струва.

И почти всички които си ги изброил ИМАТ жълто/червено/оранжеви очи.Особено Реван ,Каедъс и Тейлън... мога да предложа "снимков" материал ако искаш.

Всъщност да, красив е.

Красотата не се измерва само с грима или сексапила. По тази логика, някакъв отвратителен фьешън с филирана косица и розов лак щеше да е най-красивият човек в сагата. Голяма част от привлекателността на мъжа (и жената) е в осанката.

Да, Крайт определено не е супермодел на мъжко бельо, но е величествен. Той просто излъчва власт. Сила. Авторитет. Увереност. Чар. Уверявам те, че ако Крайт пристъпеше през прага ей сега, много момичета щяха да му паднат в краката. Харизматичният човек никога не може да бъде грозен.

По времето, когато е направена тази снимка, Крайт е на... я да видим... 170 години? Ти пропусна да споменеш това, вероятно случайно. Смея да твърдя, че за годините си е доста запазен.

За външния вид на Реван не знаем нищо. Каедъс губи очите си постоянно - през почти цялото време той е с нормалните си очи. Очите на Тейлън също са нормални. Даже очите на Крайт, ако се вгледаш хубаво, са с два различни цвята (едното е имплант, ако не се лъжа).

Като сме тръгнали със снимков материал...

Dor Gal-Ram

Horak-mul

Naga Sadow

Ludo Kressh

Exar Kun

Ulic Qel-Droma

Darth Sion

Aleema Keto

Crado

Zona Luka

Baras

Darth Phobos

Darth Rivan

Darth Ruin

Kaan

Darth Millennial

Darth Tyranus

Darth Wyyrlok

Darth Talon

Darth Azard

Anonymous Sith Lord

И айде стига толкова, че стана много. Както виждаш, нито един от тези сити не притежава жълти очи.

Също така ми хареса как игнорира три от четирите ми точки, съсредоточавайки се върху тази, която можеш да "докажеш" чрез извадена от контекста снимка. То бива, бива тенденциозност, ама чак пък толкова...

Demon__Hunter написа:
И къде е разликата ,ако мога да попитам ?Все Анакин е отговорен за смъртта й .

О, Боже... Значи в момента обвиняваме Анакин, че косвено е допринесъл за обстоятелства, които, от своя страна, са допринесли за смъртта на Падме?

По тази логика, виновникът за смъртта на Падме е Оби-Уан. Той я настройва срещу Анакин. Той подклажда съмненията му. Той се качва гратис на кораба на Падме, ставайки причина Анакин да я намрази и задуши. Действията на Оби-Уан, повече от на всеки друг, косвено допринасят за смъртта на Падме.

Единствената причина за смъртта на Падме е собствената й жалка персона. Тя най-егоистично отказва да живее, без да мисли, че по този начин ще разбие живота на човека, който е бил готов да унищожи света заради нея. Без да мисли, че по този начин оставя децата си сирачета, обречени да растат без майка и баща. Без да мисли, че изоставя хората си точно когато имат най-голяма нужда от нея. Падме просто избира най-лесния изход - да умре и да се отърве от всичко. А кой ще страда от смъртта й - майната му, не е нейна работа.

Да му се не види, все ме карате да защитавам Анакин, а аз дори не го харесвам като персонаж...

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 16 Окт 2009 09:22

Сорка, че питам тъп въпрос, но не ми се чете назад, та... Дата на излизане? :)

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2009 09:55

Magneto666666 написа:
Ако си влюбен,би направил всичко за да спасиш любовта на живота си .Само ако трябва да направиш такъв избор ще разбереш на какво е подложен Анакин

the_presator написа:
Едно е да жертваш всичко останало за някаква си там приятелка/гадже друго е за твоята жена+ 2-те ти първородни деца. Така нещата се утежнят 999 пъти повече.
И тъй като Анакин няма истинско семейство освен това което ще изгуби ,разбира се че ще направи всичко възможно за да го спаси

Това е Интернет бе - тук всеки дава акъл за ситуации, в които никога не е изпадал...

Platapus написа:
Извинявай Минотавре, но можеш ли да ми кажеш има ли ги тези книги за историята м/у II и III епизод на български и от каде да ги намера,а ако не да пуснеш някав линк откадето да ги дръпна на англ.

Не можеш да ги изтеглиш отникъде. Ще трябва да бръкнеш в портмонето и да си ги купиш.

На български има преведени само 15 книги от сагата, което си е капка в морето. Пълния списък с книги можеш да намериш ТУК. Пълният списък с комикси може да бъде намерен ТУК.

Преведените на български книги са от порядъка на 7 лева. Това прави 105 лв. за всички преведени книги. Останалите ще трябва да поръчаш чрез Книгомания или Amazon.

radi_bomb написа:
Между другото, някой избраха ли го за тестове :?:

Ако го бяха избрали, да ни е проглушил ушите досега...

Warbringer написа:
Сорка, че питам тъп въпрос, но не ми се чете назад, та... Дата на излизане? :)

Коледа 2010 или Коледа 2011.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2009 16:39

Балмора е разкрита като шестата планета в The Old Republic!

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 16 Окт 2009 17:15

Правилно ли съм разбрал : Тоя Treaty of Coruscant е някакво примирие между джедаите и ситските лордове, разделящо галактиката на приблизително равни части на влияние ?

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 17:34

TheChosen1 написа:
Правилно ли съм разбрал : Тоя Treaty of Coruscant е някакво примирие между джедаите и ситските лордове, разделящо галактиката на приблизително равни части на влияние ?

правилно си разбрал,обаче това примирие е тънко като хартия и всеки момент ще се разпавне предполагам

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2009 17:41

TheChosen1 написа:

Е браво бе...

Това беше главния story feature на играта, знае се от 2 години, ти чак сега ли го разбра?

След 28-годишна война, Империята и Републиката са изтощени до крайност. Продължилите десетилетия битки отнемат милиарди животи от двете страни на барикадата и потапят и двете фракции в дълбока икономическа рецесия. Войната е прекратена не толкова заради липсата на хъс или омраза, колкото заради изчерпването на ресурсите - към края на конфликта пари и консумативи липсват и на двете страни, навсякъде върлува глад и войниците ходят голи и гладни. При това положение се разбира, че ако войната продължи, то и двете страни ще бъдат унищожени. Дори ако едната евентуално победи, тя ще спечели една празна и опустошена Галактика. Осъзнавайки това, ситите предлагат мир на Републиката. Поради гореописаните причини, Сенатът не може да си позволи да откаже такова предложение и между двете страни настъпва мир.

Точно тук биват пуснат играчът, който с действията си ще реши дали този мир ще продължи или ще се разрази нова война.

СНИМКА НА ГАЛАКТИКАТА

Профил Skype WWW

Публикувано на: 16 Окт 2009 17:49

Minotaur King ти какво би избрал ?
Война или Мир :D

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 16 Окт 2009 17:56

Бе да става мелето и да се избиваме като луди :D

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 16 Окт 2009 18:00

barcelona6289 написа:
Minotaur King ти какво би избрал ?
Война или Мир :D

The republic scum must die :x

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Окт 2009 18:03

Тини не те бяхме виждали тук доста време
Иначе по въпроса-...

Профил

Публикувано на: 16 Окт 2009 18:06

аз лично избирам републиката ,ама bounti huntera е към ситите :cry: :cry: ,а много искам да цъкам с ловец на глави :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com