Magneto666666 написа:
Като заговорихме за рогатия,той пак изчезна.Няма кой да поддържа темата
Рогатия беше в командировка известно време и се извинява. Пак доста добре сте развили темата - близо 200 поста откакто заминах
Дади написа:
Някои някога искал ли е потвърждение, че Forces of Corruption е една от най-лайняните игри? Оставете на страна, че налице е тотално изнасилване на МВ канона. Играта е просто написана грешно :О Оригиналният EaW работи спокойно на Виста и Уин 7, но FoC - уй. Нулев съпорт, ебаси провала
Run на ХР, Айнщайн!
И за какво "изнасилване на канона" става въпрос? Сюжетът беше написан много добре. Тайбър Зан е един от любимите ми персонажи в сагата.
Tiny написа:
Minotaur King написа:
Тини, що да са си съсипали играта бе? Вярно, от днешна гледна точка не е нищо особено, но за 2003-а беше изключително иновативна. А SWGEmu проектът е обречен. Да се опиташ да възстановиш по спомени игра, несъществуваща от четири години, особено като ще излиза нова и то по-развита от нея... Тия момчета за 4 години не направиха нищо, камо ли сега, когато излиза TOR.
Защото една игра с уникална скил система и разнообразие я опростяват и съсипват, за да стане по-привлекателна за масите. Естесвено говоря за прословутият nge ъпдейт в края на 2004.
Въпрос на вкус. Аз лично мразех старата система, която ограбваше нормалните играчи и поощряваше идиотите, седящи по 12 часа на ден пред компа. В играта нямаше начин да прогресираш или да станеш джедай, освен ако не си луд гийк, рейдващ 24/7. Само един пример - първият човек, станал джедай, го направи като седял по 10 часа на ден пред компа, в продължение на 5 месеца. Без коментар.
Омразата на старите играчи към NGE си е чиста проба елитизъм. Те просто се вбесяват, че това, което преди е било знак на престиж (джедайския клас) сега става достъпен за всички. Яд ги е, че се виждат какви идиоти са -"Ама аз си зарязах работата и семейството за да вдигам левели, а сега джедаят е достъпен за всички! Как смеят! Аз за к'во си пропилях живота тогава? Шибан Combat Upgrade! Шибан NGE! Шибано Сони! Да живее хардкор гриндинга!" Аз лично харесвам новия SWG повече.
The Chameleon написа:
Цитат:
You can play as a Neutral character such as a Grаy Jedi
Мисля, че Джони Рико свърши !!!
Свършил е, щото не е чел цялото интервю.
Gray Jedi в играта ще бъде (потвърдено) Форс-юзър, който се
опитва да запази баланс между Светлината и Мрака. В игровата механика това ще се изрази като персонаж, който действа по начин, даващ му еднакво количество Light и Dark Side Points.
Който е играл KOTOR, вече се досеща какво следва от това, но все пак ще поясня. Ефективността на Force Power-ите зависи от уклона на героя. Герой с много Светли точки намира получава бонуси при използването на "светли" сили, но и наказания при ползването на "тъмни". Обратното също важи.
Също така е потвърдено наличието на убер-пауъри, които ще станат достъпни за играча след завършване на класовата му куест-линия
при наличието на подходящ уклон. Преведено, това означава, че ако завършите ситския storyline и имате голямо количество Тъмни точки, ще научите Force Crush или подобна супер-сила (сopyright KOTOR II).
За тези, които ВСЕ ОЩЕ не са разбрали (има ли такива?) ще обясня като за индианци.
Сивият джедай ще е по-слаб от джедая/сита по две причини:
1. Поради липсата на доминантно количество Светли/Тъмни точки, той ще бъде относително по-слаб в Силата - ни Heal-ът му ще бъде Heal, ни Lightning-ът му Lightning.
2. Поради липсата на решаващо количество Светли/Тъмни точки, той ще бъде лишен от убер-пауърите.
Разбира се, това никога не е спирало истинския roleplayer и аз дълбоко уважавам хора, които заменят силен герой за RPG герой. Исках само да кажа, че животно, което използва всички аспекти на Силата няма. Сивият джедай в играта няма да е някой, който използва и двете страни на Силата, а някой, който е прекалено нестабилен и непоследователен, за да съумее да следва и Светлината и Мрака.
<mitko> написа:
Тъкмо да засиля малко редиците на форумната Република, че като гледам 2-3ма ще са само от "добрата страта".
Добрата страна... разядена от корупция, интриги, непотизъм, егоизъм и пословична неефективност. И после хората се чудят откъде се появяват тия почитатели на Империята.
Magneto666666 написа:
http://www.swtor.com/news/blog/20091001_001
Историята на ситите е разкрита!
Такава простотия рядко се вижда, indeed.
Половината статия са личните виждания на автора за Междузвездни войни и Дарт Вейдър. Няма как - гони се обем, а няма нова информация. Решението - раздуване на локуми.
После имаме и обяснение какъв страховит воин и бадазз е средностатистическият сит. Това беше голяма новина... преди няколко месеца, когато излезе интервюто за IGN.
След това ни обясняват, че героят ще бъде ученик на влиятелен ситски лорд и ще може да преследва собствени цели, докато изпълнява заповедите на господаря си. Geez, really! Шокиран съм...
Разбира се имаме и три възможности за развитие на героя - да се подчиняваме на учителя, да детронираме учителя или да станем ренегати и да се присъединим към джедайския орден. А стига бе! Верно? Не може да бъде... (sarcasm)
Следва може би единственото интересно нещо в цялата тази помия - едно изречение. "Евентуално вашите подвизи ще привлекат вниманието на самия Император". Това означава, че по някое време ще се издигнем в йерархията дотолкова, че да можем да получаваме куестове и назначения от самия Тъмен Лорд на Сит. Може би дори ще можем да участваме в някакви дворцови интриги? Да се състезаваме с другите сити за благоволението на Императора (с често фатален резултат)?
Забавно е обаче как невежите маси се полъгаха по това нещо. Все чета постове за "революционното изказване за ситския воин" във форумите на ТОР. В действителност, това изказване не съобщава нищо - явно Bioware не са успели да измислят някаква новост, затова са пакетирали стари новини в нова лъскава опаковка. Като гледам и Магнито е лапнал въдицата. Масова дегенерация.
Lord Angral написа:
Надеждите на отчаяния...
Стига глупости - четири планети, четири(пет) класа, една раса. PvP ?!?, Рейдове ?!?, Раси?!?, Озвучаване ?!?. Да не забравяме и факта, че всеки клас ще има "уникална история", преживяване и различни Цели и Мисии (Куестове).
По-тихо, че ако чуе рогатия и играта излезе посредата на следващата година всички ще започнат да се оплакват и ядосват на излятия ни отгоре боклук. А защо е такъв, защото Bioware бяха пристиснати от феновете, които непрестанно "ревяха" и зяпаха със зейнала уста: "Искаме ТОР, искаме ТОР" и в крайна сметка какво?- дадоха ни тор, разложен сивогорски тор.
Точно феновете са тези които трябва да чакат търпеливо, жертвайки нервите си в името на един свят идеал - Перфектната Игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от "кръпки".
Както е казал великия Овидий - всичко идва постепенно и навреме...
Амин.
По-старите фенове (и тези, които се ровят в документациите на игрите) вероятно помнят какво стана с пришпорения KOTOR II. Близо 30% от съдържанието на играта беше ометено, само заради възможността играта да бъде пусната в нереално кратък срок, без бета-тестинг. Сега полагам къртовски труд да restore-на липсващите диалози и планети (Слехейрон е 30% завършен).
Относно "перфектната игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от кръпки"... такова животно в скоро време не се очаква. Старите WoW-аджии помнят каква беше играта в началото - повредени куестове и диалози, липсващи NPC-та, дисбаланс на класовете, бъгове... С всяко ММО е така.
П.С. Човек който цитира Овидий? ТУК?!?! Това почти ми върна вярата във форума!
Sentry написа:
Ако Bioware са решили, че играта им е вече в период за closed beta, значи тя е в такъв период. Open beta едва ли ще има и предполагам няколко продължителни периоди за затворена бета. Те обаче едва ли ще траят много дълго, може би първият ще е най-дълъг - около три месеца, а другите два биха били по-къси. Да речем, че ще има по месец между всеки период и още два след последния за издаване на играта... така, да речем, че бетата ще почне до месец след като е обявена, първия период е три месеца, следващите два - по два, между тях да има по месец, след това още два... това прави горе-долу година в бъдещето, което не е чак толкова далеч от средата на следващата година.
Колкото до времето - според мен студиото, работещо по KOTOR не е спирало да работи от излизането на втората част, което ще рече, че може би от началото, най-късно средата, на 2005та година играта всъщност се разработва, което са... хей, над четири години работа от страна на огромно студио от професионалисти.
Бил съм бета-тестер на ММО - доста по-дълго и сложно е, отколкото си го представяш. Да не забравяме и факта, че през средата на годината (лятото) продажбите на игри рязко падат. Бас хващам, че ще пуснат играта за коледните разпродажби - тая игра за пари е правена, не за друго...
Студиото на Bioware всъщност е доста малко - има-няма няколкостотин души (сравнение с отдела на Близард, който е над 3000). И играта се разработва от 2006-а, на няколко етапа и с няколко пъти сменян енджин, при което всичко се почва отначало...
the_presator написа:
Чудно ми е колко хора ще изберат?
10-15 000??
Съдейки по опита ми като ММО бета-тестер, цифрата е по-скоро около 1000...
radi_bomb написа:
the_presator написа:
Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.
EXPLAIN!
Обяснявам: Пресаторът е идиот.
Всеки ден му обяснявам в скайпа, че ще пиша, когато съм свободен, но той си разпространява гнусните инсинуации невърдълес.
Unholy Man написа:
rocchi написа:
Колко години преди/след KotOR 2 ще се развива действието?
300 години след падението на Дарт Трая мисля, някой да ме поправи ако греша.
След смъртта, не падението.
Ако вземаш падението за мерител, годините са 330.
Magneto666666 написа:
the_presator написа:
Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.
ДОста жалко.Той ми се видя най-умния от всички в форума.
Lol. Indeed.
Demon__Hunter написа:
Без да съм сигурен, но ми се струва ,че горкият Крал Минотавър се е натъкнал на някой не дотам възпитан и приятен още по-малко пък интелигентен форумен трол, който му е изпилил нервите ....
"If a gift is not accepted, it belongs to the giver. Such is the case with abuse." - Kung-Fu-Tzu (Конфуций)
P.S. Бахмааму, досега не съм писал толкова бързо. Този пост беше натракан за точно 5 мин. 43 сек. (!!!)