Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 09 Окт 2009 19:46

Вероятно е той, алмито не влиза тука.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2009 19:55

Magneto666666 написа:
Като заговорихме за рогатия,той пак изчезна.Няма кой да поддържа темата :cry:

Рогатия беше в командировка известно време и се извинява. Пак доста добре сте развили темата - близо 200 поста откакто заминах :)

Дади написа:
Някои някога искал ли е потвърждение, че Forces of Corruption е една от най-лайняните игри? Оставете на страна, че налице е тотално изнасилване на МВ канона. Играта е просто написана грешно :О Оригиналният EaW работи спокойно на Виста и Уин 7, но FoC - уй. Нулев съпорт, ебаси провала :lol:

Run на ХР, Айнщайн!

И за какво "изнасилване на канона" става въпрос? Сюжетът беше написан много добре. Тайбър Зан е един от любимите ми персонажи в сагата.

Tiny написа:
Minotaur King написа:
Тини, що да са си съсипали играта бе? Вярно, от днешна гледна точка не е нищо особено, но за 2003-а беше изключително иновативна. А SWGEmu проектът е обречен. Да се опиташ да възстановиш по спомени игра, несъществуваща от четири години, особено като ще излиза нова и то по-развита от нея... Тия момчета за 4 години не направиха нищо, камо ли сега, когато излиза TOR.

Защото една игра с уникална скил система и разнообразие я опростяват и съсипват, за да стане по-привлекателна за масите. Естесвено говоря за прословутият nge ъпдейт в края на 2004.

Въпрос на вкус. Аз лично мразех старата система, която ограбваше нормалните играчи и поощряваше идиотите, седящи по 12 часа на ден пред компа. В играта нямаше начин да прогресираш или да станеш джедай, освен ако не си луд гийк, рейдващ 24/7. Само един пример - първият човек, станал джедай, го направи като седял по 10 часа на ден пред компа, в продължение на 5 месеца. Без коментар.

Омразата на старите играчи към NGE си е чиста проба елитизъм. Те просто се вбесяват, че това, което преди е било знак на престиж (джедайския клас) сега става достъпен за всички. Яд ги е, че се виждат какви идиоти са -"Ама аз си зарязах работата и семейството за да вдигам левели, а сега джедаят е достъпен за всички! Как смеят! Аз за к'во си пропилях живота тогава? Шибан Combat Upgrade! Шибан NGE! Шибано Сони! Да живее хардкор гриндинга!" Аз лично харесвам новия SWG повече.

The Chameleon написа:
Цитат:
You can play as a Neutral character such as a Grаy Jedi

Мисля, че Джони Рико свърши !!! :D :D :D :D

Свършил е, щото не е чел цялото интервю.

Gray Jedi в играта ще бъде (потвърдено) Форс-юзър, който се опитва да запази баланс между Светлината и Мрака. В игровата механика това ще се изрази като персонаж, който действа по начин, даващ му еднакво количество Light и Dark Side Points.

Който е играл KOTOR, вече се досеща какво следва от това, но все пак ще поясня. Ефективността на Force Power-ите зависи от уклона на героя. Герой с много Светли точки намира получава бонуси при използването на "светли" сили, но и наказания при ползването на "тъмни". Обратното също важи.

Също така е потвърдено наличието на убер-пауъри, които ще станат достъпни за играча след завършване на класовата му куест-линия при наличието на подходящ уклон. Преведено, това означава, че ако завършите ситския storyline и имате голямо количество Тъмни точки, ще научите Force Crush или подобна супер-сила (сopyright KOTOR II).

За тези, които ВСЕ ОЩЕ не са разбрали (има ли такива?) ще обясня като за индианци.

Сивият джедай ще е по-слаб от джедая/сита по две причини:

1. Поради липсата на доминантно количество Светли/Тъмни точки, той ще бъде относително по-слаб в Силата - ни Heal-ът му ще бъде Heal, ни Lightning-ът му Lightning.
2. Поради липсата на решаващо количество Светли/Тъмни точки, той ще бъде лишен от убер-пауърите.

Разбира се, това никога не е спирало истинския roleplayer и аз дълбоко уважавам хора, които заменят силен герой за RPG герой. Исках само да кажа, че животно, което използва всички аспекти на Силата няма. Сивият джедай в играта няма да е някой, който използва и двете страни на Силата, а някой, който е прекалено нестабилен и непоследователен, за да съумее да следва и Светлината и Мрака.

<mitko> написа:
Тъкмо да засиля малко редиците на форумната Република, че като гледам 2-3ма ще са само от "добрата страта".

Добрата страна... разядена от корупция, интриги, непотизъм, егоизъм и пословична неефективност. И после хората се чудят откъде се появяват тия почитатели на Империята.

Magneto666666 написа:
http://www.swtor.com/news/blog/20091001_001
Историята на ситите е разкрита! :rockon:

Такава простотия рядко се вижда, indeed.

Половината статия са личните виждания на автора за Междузвездни войни и Дарт Вейдър. Няма как - гони се обем, а няма нова информация. Решението - раздуване на локуми.

После имаме и обяснение какъв страховит воин и бадазз е средностатистическият сит. Това беше голяма новина... преди няколко месеца, когато излезе интервюто за IGN.

След това ни обясняват, че героят ще бъде ученик на влиятелен ситски лорд и ще може да преследва собствени цели, докато изпълнява заповедите на господаря си. Geez, really! Шокиран съм...

Разбира се имаме и три възможности за развитие на героя - да се подчиняваме на учителя, да детронираме учителя или да станем ренегати и да се присъединим към джедайския орден. А стига бе! Верно? Не може да бъде... (sarcasm)

Следва може би единственото интересно нещо в цялата тази помия - едно изречение. "Евентуално вашите подвизи ще привлекат вниманието на самия Император". Това означава, че по някое време ще се издигнем в йерархията дотолкова, че да можем да получаваме куестове и назначения от самия Тъмен Лорд на Сит. Може би дори ще можем да участваме в някакви дворцови интриги? Да се състезаваме с другите сити за благоволението на Императора (с често фатален резултат)?

Забавно е обаче как невежите маси се полъгаха по това нещо. Все чета постове за "революционното изказване за ситския воин" във форумите на ТОР. В действителност, това изказване не съобщава нищо - явно Bioware не са успели да измислят някаква новост, затова са пакетирали стари новини в нова лъскава опаковка. Като гледам и Магнито е лапнал въдицата. Масова дегенерация.

Lord Angral написа:
Надеждите на отчаяния...

Стига глупости - четири планети, четири(пет) класа, една раса. PvP ?!?, Рейдове ?!?, Раси?!?, Озвучаване ?!?. Да не забравяме и факта, че всеки клас ще има "уникална история", преживяване и различни Цели и Мисии (Куестове).

По-тихо, че ако чуе рогатия и играта излезе посредата на следващата година всички ще започнат да се оплакват и ядосват на излятия ни отгоре боклук. А защо е такъв, защото Bioware бяха пристиснати от феновете, които непрестанно "ревяха" и зяпаха със зейнала уста: "Искаме ТОР, искаме ТОР" и в крайна сметка какво?- дадоха ни тор, разложен сивогорски тор.
Точно феновете са тези които трябва да чакат търпеливо, жертвайки нервите си в името на един свят идеал - Перфектната Игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от "кръпки".

Както е казал великия Овидий - всичко идва постепенно и навреме...

Амин.

По-старите фенове (и тези, които се ровят в документациите на игрите) вероятно помнят какво стана с пришпорения KOTOR II. Близо 30% от съдържанието на играта беше ометено, само заради възможността играта да бъде пусната в нереално кратък срок, без бета-тестинг. Сега полагам къртовски труд да restore-на липсващите диалози и планети (Слехейрон е 30% завършен).

Относно "перфектната игра, идеално изпипана до последния детайл, безпогрешно уравновесена и без нужда от кръпки"... такова животно в скоро време не се очаква. Старите WoW-аджии помнят каква беше играта в началото - повредени куестове и диалози, липсващи NPC-та, дисбаланс на класовете, бъгове... С всяко ММО е така.

П.С. Човек който цитира Овидий? ТУК?!?! Това почти ми върна вярата във форума!

Sentry написа:
Ако Bioware са решили, че играта им е вече в период за closed beta, значи тя е в такъв период. Open beta едва ли ще има и предполагам няколко продължителни периоди за затворена бета. Те обаче едва ли ще траят много дълго, може би първият ще е най-дълъг - около три месеца, а другите два биха били по-къси. Да речем, че ще има по месец между всеки период и още два след последния за издаване на играта... така, да речем, че бетата ще почне до месец след като е обявена, първия период е три месеца, следващите два - по два, между тях да има по месец, след това още два... това прави горе-долу година в бъдещето, което не е чак толкова далеч от средата на следващата година.

Колкото до времето - според мен студиото, работещо по KOTOR не е спирало да работи от излизането на втората част, което ще рече, че може би от началото, най-късно средата, на 2005та година играта всъщност се разработва, което са... хей, над четири години работа от страна на огромно студио от професионалисти.

Бил съм бета-тестер на ММО - доста по-дълго и сложно е, отколкото си го представяш. Да не забравяме и факта, че през средата на годината (лятото) продажбите на игри рязко падат. Бас хващам, че ще пуснат играта за коледните разпродажби - тая игра за пари е правена, не за друго...

Студиото на Bioware всъщност е доста малко - има-няма няколкостотин души (сравнение с отдела на Близард, който е над 3000). И играта се разработва от 2006-а, на няколко етапа и с няколко пъти сменян енджин, при което всичко се почва отначало...

the_presator написа:
Чудно ми е колко хора ще изберат?
10-15 000??

Съдейки по опита ми като ММО бета-тестер, цифрата е по-скоро около 1000...

radi_bomb написа:
the_presator написа:
Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.

:shock: :shock:
EXPLAIN!

Обяснявам: Пресаторът е идиот.

Всеки ден му обяснявам в скайпа, че ще пиша, когато съм свободен, но той си разпространява гнусните инсинуации невърдълес.

Unholy Man написа:
rocchi написа:
Колко години преди/след KotOR 2 ще се развива действието? :roll:

300 години след падението на Дарт Трая мисля, някой да ме поправи ако греша.

След смъртта, не падението.

Ако вземаш падението за мерител, годините са 330.

Magneto666666 написа:
the_presator написа:
Минотавъра няма никакво желание отново да пише тук, така че не го очаквайте.

ДОста жалко.Той ми се видя най-умния от всички в форума.

Lol. Indeed.

Demon__Hunter написа:
Без да съм сигурен, но ми се струва ,че горкият Крал Минотавър се е натъкнал на някой не дотам възпитан и приятен още по-малко пък интелигентен форумен трол, който му е изпилил нервите ....

"If a gift is not accepted, it belongs to the giver. Such is the case with abuse."
- Kung-Fu-Tzu (Конфуций)

P.S. Бахмааму, досега не съм писал толкова бързо. Този пост беше натракан за точно 5 мин. 43 сек. (!!!)

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:01

Ммммм, този пост за някои хора беше като възкресението на Майкъл Джексън.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:05

Welcome back Minotaur King
Току-що гледах The Making of Coruscant и мисля,че тая планета ще е много интересно местенце да се поразходиш
Едит-Indeed Unholy man,Indeed

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:13

Unholy Man написа:
Ммммм, този пост за някои хора беше като възкресението на Майкъл Джексън.

Хахахахаха :lol: Разведри ми деня с този коментар, честно.

P.S. Той не може да бъде възкресен. Невъзможно е. За да бъде възкресен, човек трябва първо да умре, а Майкъл е безсмъртен!

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:16

Ти май верно си на 25 :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:19

Unholy Man написа:
Ти май верно си на 25 :D

Да. И?

Нещо не ти разбрах мисълта.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:21

Обикновено има хора от форума дет си слагат години за гъзария.Смисъл, че след тия разсъждения се убеждавам, че си вече дърт(с извинение).(говоря за поста ти, свързан с Майкъл.)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:28

25 за толкова дърт ли го имаш? :lol: :lol: :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:32

Magneto666666 написа:
25 за толкова дърт ли го имаш? :lol: :lol: :D

че то е си е стар човек вече.Почваш работа, жениш се, ебеш се сяка вечер(може би единственото предимство да си "дърт")и така докато не се гътнеш ;)

Профил

Аватар
Заглавие: Re:
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:32

Minotaur King написа:
По-старите фенове (и тези, които се ровят в документациите на игрите) вероятно помнят какво стана с пришпорения KOTOR II. Близо 30% от съдържанието на играта беше ометено, само заради възможността играта да бъде пусната в нереално кратък срок, без бета-тестинг. Сега полагам къртовски труд да restore-на липсващите диалози и планети (Слехейрон е 30% завършен).

Случайно да не си от team Gizka ,или това си е твой самостоятелен проект?

Цитат:
Добрата страна... разядена от корупция, интриги, непотизъм, егоизъм и пословична неефективност. И после хората се чудят откъде се появяват тия почитатели на Империята.

Айде без ситска пропаганда ,моля :!:

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:48

Цитат:
Сивият джедай ще е по-слаб от джедая/сита по две причини:

1. Поради липсата на доминантно количество Светли/Тъмни точки, той ще бъде относително по-слаб в Силата - ни Heal-ът му ще бъде Heal, ни Lightning-ът му Lightning.
2. Поради липсата на решаващо количество Светли/Тъмни точки, той ще бъде лишен от убер-пауърите.

Bioware подтвърдиха, че сивия джедай ще има уникални способност и сили недостъпни за force user от dark или light side.

Цитат:
Бил съм бета-тестер на ММО - доста по-дълго и сложно е, отколкото си го представяш.

И аз съм бил бетатестър както на MMOта, така и на Offline игри. Имам достатъчно опит, за да мога да те уверя, че знам за какво говоря.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:56

Unholy Man написа:
че то е си е стар човек вече.Почваш работа, жениш се, ебеш се сяка вечер(може би единственото предимство да си "дърт")и така докато не се гътнеш ;)

Да ти имам романтичната представа за зрелостта... Мечтая си да се е*а всяка вечер докато се гътна.

Истината е, че като всеки средностатистическия гийк (да заимстваме тази дума от братския американски народ), последната жена с която имах връзка беше аватар в Second Life. Момичетата не си падат по интелектуалци, а по яки типове без грам мозък в главата (известни още като "спортисти").

Demon__Hunter написа:
Случайно да не си от team Gizka ,или това си е твой самостоятелен проект?

Изявих желание да вляза, но ме отхвърлиха. Това си е мой проект.

Demon__Hunter написа:

Къде видя пропаганда?

Мога да подкрепя всичко казано с канонични доказателства.

Sentry написа:
Bioware подтвърдиха, че сивия джедай ще има уникални способност и сили недостъпни за force user от dark или light side.

Къде?

Прочетох интервюто в руския сайт и не виждам такова нещо. Нито пък ще е канонично обосновано. И дори така, първата ми точка стои.

Sentry написа:
И аз съм бил бетатестър както на MMOта, така и на Offline игри. Имам достатъчно опит, за да мога да те уверя, че знам за какво говоря.

Не съм искал да те обидя, просто посочих, че по мое мнение, сроковете които си дал са крайно нереални. На EVE Online бета-тестовете бяха почти година.

И аджеба, как така си бил бета-тестер на офлайн игра? Офлайн игрите обикновено се тестват от самия екип, с цел да се предотврати leak.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 09 Окт 2009 20:58

The making of Coruscant

Плюс комикс. Днешният ъпдейт явно ще да е това :P

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 21:25

Minotaur King написа:
Demon__Hunter написа:

Къде видя пропаганда?
Мога да подкрепя всичко казано с канонични доказателства.

Че Републиката по времето на Палпатин е корумпирана ,си е така ,но говорим за Републиката преди 4000 години.Съмнява ме и положението тогава да е било същото(или поне не чак толкова тежко).Корупция има и ще има (за съжаление) на всякъде ,дори и Ситските Империи не са застраховани от нея.

Както и да е ,това не е важно по-важно е ,как такъв интелигентен и разумен човек като теб,може да падне токова ниско и да се възхищава и симпатизира на еретическата ситка идеология?Аргументирай се ,какво толкова ти харесва в тези масови убийци, наречени сити, а не величаеш простодушните, великодушни , винаги готови за саможертва в името на другите ,мили джедаи :?:

Цитат:
Някои някога искал ли е потвърждение, че Forces of Corruption е една от най-лайняните игри? Оставете на страна, че налице е тотално изнасилване на МВ канона. Играта е просто написана грешно :О Оригиналният EaW работи спокойно на Виста и Уин 7, но FoC - уй. Нулев съпорт, ебаси провала :lol:

Run на ХР, Айнщайн!

И за какво "изнасилване на канона" става въпрос? Сюжетът беше написан много добре. Тайбър Зан е един от любимите ми персонажи в сагата.

Да играта е много добра ,но и аз съм на мнение ,че е пълна гавра с канона.В смисъл ,как може великия адмирал Траун, най-гениалният стратег и тактик (Реван пасти да яде) в историята на галактиката,да бъде изхитрен и победен от някакъв мижав гангстер ?Абе,цялата история бе изсмукана от пръстите....Да не говорим ,че в оригиналната игра бунтовниците имаха мисия ма Myrkr ,като самата планета по канон би трябвало да е напълно неизвестна по онова време не само на Бунтовническият съюз ,но и на цялата галактика (с малки изключения де ).Все пак Люк Скайуокър попада на нея "случайно" години по-късно с помоща и любезното съдайствие на покайната му(вече) съпруга и компания TM

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 09 Окт 2009 22:17

простете за офтопика, но Minotaur King не беше ли голям форумен трол в първите моменти след своята регистрация :>
иначе, евала за постовете все пак! с интерес ги прочетох

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 22:24

denik написа:
простете за офтопика, но Minotaur King не беше ли голям форумен трол в първите моменти след своята регистрация :>

Както казват често джедаите:
"No one is beyond redemption :!:"

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2009 22:25

Demon__Hunter написа:
denik написа:

Както казват често джедаите:
"No one is beyond redemption :!:"

Колкото и селско, Форумово не е лишено от някои закони на природата/Силата.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Окт 2009 10:15

Minotaur King написа:
Sentry написа:

Къде?

http://www.gamespot.com/pc/rpg/starwars ... eo/6216906 - 21:40

"Now if you remember the original Knights of the old Republic also had light side and dark side system. If you payed very close attention you got some light side points for sparing the captain. This is going to have an effect to your character progression. If you go very light side or very dark side or even walk the line and act very grеy you will get special abilities that are only available for you so your choices affect your character build."

Minotaur King написа:
Sentry написа:

Не съм искал да те обидя, просто посочих, че по мое мнение, сроковете които си дал са крайно нереални. На EVE Online бета-тестовете бяха почти година.

И аджеба, как така си бил бета-тестер на офлайн игра? Офлайн игрите обикновено се тестват от самия екип, с цел да се предотврати leak.

Принципно всички игри може да имат in-house и public testing периоди. Специфичното на MMORPGтата е, че при тях трябва да се тестват повече неща, които не могат да се покрият при in-house тестовия период и затова по-често имат public тестови период, който се изразява в така наречените open и closed бета периоди. Въпреки това много офлайн игри също имат CB периоди - Heroes 5, Worldshift, Star Craft 2, Disciples 3 са примери, за които мога да се сетя. А колкото до колко е реалистичен периода - този който съм дал покрива близо година, но е разделен на non-playable и playable time, които са по-малките периоди. Възможно е и те да бъдат обединени, но според мен ще има такива по-големи non-playable периоди.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Окт 2009 23:28

Demon__Hunter написа:
Че Републиката по времето на Палпатин е корумпирана ,си е така ,но говорим за Републиката преди 4000 години.Съмнява ме и положението тогава да е било същото(или поне не чак толкова тежко).

Напротив, винаги е било така.

Предизвиквам те да ми покажеш период, в който Републиката не е била разделена на враждуващи лагери и не е била разяждана от корупция и политически интриги. Неефективността й при прилагането на закона пък е направо без паралел.

Demon__Hunter написа:
Да играта е много добра ,но и аз съм на мнение ,че е пълна гавра с канона.В смисъл ,как може великия адмирал Траун, най-гениалният стратег и тактик (Реван пасти да яде) в историята на галактиката,да бъде изхитрен и победен от някакъв мижав гангстер ?Абе,цялата история бе изсмукана от пръстите....Да не говорим ,че в оригиналната игра бунтовниците имаха мисия ма Myrkr ,като самата планета по канон би трябвало да е напълно неизвестна по онова време не само на Бунтовническият съюз ,но и на цялата галактика (с малки изключения де ).Все пак Люк Скайуокър попада на нея "случайно" години по-късно с помоща и любезното съдайствие на покайната му(вече) съпруга и компания

Дами и господа, току-що видяхте енциклопедичен пример за глупава фенщина!

"Как може великият адмирал Траун, най-гениалният стратег и тактик в историята на Галактиката, да бъде победен от някакъв мижав гангстер?". Това трябва да се чете като "Как може любимият ми персонаж, който е такъв бадазз, да бъде победен от някакво си там келеме, дето го мразя?"

Ами виж сега - възможно е. От поста ти съдя, че си здравата предубеден, така че едва ли ще успея да променя гледната ти точка, но все пак...

1. Траун е най-великият простосмъртен стратег и аз много го уважавам, но не може да се мери с чувствителните към Силата военни, като Реван или Каедъс. Спомни си как Хорус К'баот, един сравнително посредствен джедай, почти му видя сметката.

2. По това време Траун е все още слаб и не разполага с никакви военни или граждански ресурси. Жалкия ескадрон и неопитните новобранци, които изпраща, не са никакъв проблем за флотата и тренираните войници на Зан.

3. Тайбър Зан в никакъв случай не е "мижав гангстер". Говорим за човека, издигнал се от нулата и построил втория най-могъщ криминален синдикат в Галактиката. Той е брилянтен криминален бос, опитен политик и велик пълководец - резулататите от изпитите му във Военната академия са най-високите от 200 години насам. Зан определено не е лесен противник и "мижав гангстер".

4. Зан има предимството на изненадата и избира мястото и времето на битката. Практически цялата битка е фарс - Зан е нагласил всичко и победата му е сигурна още преди започването на боя. За превеса на силите погледни точка 2.

5. Според The Essential Atlas Миркр е била свърталище на пират и контрабандисти в продължение на стотици години - къде мислиш е главната база на на Талон Карде? Планетата е била неизвестна не защото не е била открита, а защото е била прекалено незначителна за да се занимават с нея. Ако си спомняш, последният корелиански крал я беше намерил на картата - а той е свален 300 г. ПБЯ.

Дееба, толкова ли е трудно да си купите книгите или поне да погледнете в Уукипедия...

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com