Автор |
Съобщение |
elianbg
|
|
|
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 10:39
направи ми впечатление , че играта е по-тъмна през вечерта.Нанасянето на щети от мутанти е променено.(нова атака на вампирите , която те зашеметява.Прасетата нанасят Големи щети ако те ударят фронтално.Атаката на снорковете неможе да се избегне със скок.)AI-то е засилено(сталкерите търсят ефективно артефакти в аномалийте.Незнаят по всяко време , каде се намираш на картата , а се ориентират по шума , който издаваш(скалата за шума и това колко те вижда противник , са горе до картата)Инвентара с шорткътите е по-удобен.Нанасянето на щета на противник е балансирано за сметка на реалния откат.Има и още 2-3 неща, които ми направиха впечатление , като се върна ще ги споделя.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 12:23
На ХР ли я подкара ?
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 16:24
Да , на ХП.Изтеглих чисто небе от замунда(Reloaded).След това от файловете , които е дал Шерифа съм изтелглил Зов от Припрят.Направо инсталирах без да правя: 2.трябва да имате Драйвер за защитата StarForce версия 3.6 3. Във HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows променете CSDVersion за Windows XP на 400, за Windows Vista и 7 на 200. 4. Рестартирайте компютъра и монтирайте в daemon tools 4.30.04. Направи ми впечатление , че дава грешка (не можело да копира даден файл и замръзва посредата на инсталацията).Спрях , стартирах отново и се инсталира нормално. използвал съм руския крак - играта е на руски.Почти на финала съм не ми е крашвала нито един път.Мисля да правя гайд за играта и всички скрити неща по картата.Включително и декодерите , които трябват за не една или две врати. Системата за спане е направена добре.Не е като в предишните модове , да имаш спалния комплект и да си правиш лагера .Спи се в безопастна зона единствено ако си "чист" от радиация , която можеш да премахнеш при лекарите в тези зони.Проблема с глада е застъпен по-силно(не ядеш ли започваш да се уморяваш по-бързо и да ти се замъглява погледа).Ъпгрейдването е по-разнообразно , като ти се показва часта ,която се подобрявва.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 16:37
Аз сега свалям един нов релийз който е направо теглиш,инсталваш и играеш,че не ми се занимава с тия процедури дето описа.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 19:21
Играта се тегли като топъл хляб. От 4 часа насам ъплолдвам с 200-400 кб :
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 19:56
С тоя руски по-автенчично , но дойде момент когато не ми се показва маркер по картата за дадена задача и се въртя като муха без глава
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 20:01
Аз пък не мога да я пусна защото като я пусна и заради скапания ми монитор само черен екран и звук.Няма как да сменя херците на по ниски които подържа монитора,не знам каде е файла
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 20:42
Бахти ,тия дни ша са продъним от игри
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 20:46
Тези месеци искаш да кажеш... НОРМАЛНО .
|
|
|
|
|
YourSepulture
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 20:57
някой да е стигал до часта , в която трябва да с'береш отряд за Припрят.Иска няк'ва броня , но не ми дава маркер на картата , а с руския съм скаран бтв на баща ми на лаптоп-а я инсталнах за да я видя на макс с дх10 и не е нищо особено...
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 03 Окт 2009 23:09
С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ь: Зов Припяти !!!! (просто много ми харесва да го казвам тва, незнам защо)
Играх съвсем малко, но ми се струва много добре. Някак е по раздвижена от предишните игри. Атмосферата е по-депресираща и от преди.
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
Blackbird
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 13:36
Oк, хора тука съм в една доста крива ситуация и имам нужда от помощ. Така, значи от началото на играта не съм сменял бронята, само я поправях и ъпгрейдвах, до тук добре, обаче отидох при хеликоптера южно от базата ''Янев'' и нещеш ли се набих на минно поле, анализирах хели-то взех черната кутия, но за сметка на това бронята и каската са ми на червено, счупени на макс. общо поправката им ще струва към 4000 рубли. Лошото е, че аз разполагам с едва 1400 рубли. Не мога да тръгна да търся артефакти докато бронята ми е в такова окаяно състояние, защото и най-малката аномалия ще бъде фатална. Продадох всичките ми ненужни оръжия, които са в добро състояние, но останаха някои, които са на 75%, но никой не иска да ги купи.
Та, питането ми е, някой може ли да ме упъти до сташ, където има някаква броня или начин да продада оръжията, които са в лошо състояние?
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 14:16
ELIAN TO THE RESCUE !!!! значи YourSepulture бронята с контролирано дишане или си купи сева костюма за 40К или отиваш в блатото и там си поръчваш от оня на 3ия етаж за 24К аз така направих Blackbird зареди некои сеиф по назад или отиди в блатото там има много куестове които не изизкват от теб нищо освен да отидеш и да отрепеш 1-2 врага например вземи тоя от бармана с него отиваш до едно корабче от там взимаш едно светещо после като излезеш от кораба един щи го иска откажи и го отрепи и неговите 2ма приятели даи артефакта на бармана и бам 4К та така аре с здраве аз се приготвям да замина в Припят
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 17:31
Кажете някой свестен release който да е превод на английски, а не машинално преведен. Онази пародия на ThepirateGAY е с най-шибания възможен превод и крашва през 5 минути. Нервя се!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 18:06
Тя тя си е най-новият release към момента. Просто си е с вграден English превод от преди дни, дето дадох линк отделно за него, правен... ту с Google Translate, ту и малко на ръка.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 18:09
Не си заслужава така. Нищо не се разбира като е напсано по този начин. Днао скоро да излезе с по-читав превод! Иначе първите ми впечатления са много добри, Харесва ми тката на калашника и наличието на много странични куестове. До колкото разбирам най-доброто от SoC и Clear Sky е събрано на едно място
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 18:11
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Публикувано на: 04 Окт 2009 18:20
Крашва ми като се опитам да стигна до главното меню. Със SP1 съм, има ли нещо общо?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|