Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Публикувано на: 01 Окт 2009 18:43

АЗ ПА ША ВИ ДАМ АНГЛИСКИЯ ПАЧ И КРАКА :P аре аз почвам ще се видим след неколко години http://thepiratebay.org/torrent/5106625 ... ch.Madborn :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 10:39

направи ми впечатление , че играта е по-тъмна през вечерта.Нанасянето на щети от мутанти е променено.(нова атака на вампирите , която те зашеметява.Прасетата нанасят Големи щети ако те ударят фронтално.Атаката на снорковете неможе да се избегне със скок.)AI-то е засилено(сталкерите търсят ефективно артефакти в аномалийте.Незнаят по всяко време , каде се намираш на картата , а се ориентират по шума , който издаваш(скалата за шума и това колко те вижда противник , са горе до картата)Инвентара с шорткътите е по-удобен.Нанасянето на щета на противник е балансирано за сметка на реалния откат.Има и още 2-3 неща, които ми направиха впечатление , като се върна ще ги споделя.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 03 Окт 2009 12:23

На ХР ли я подкара ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 16:24

Да , на ХП.Изтеглих чисто небе от замунда(Reloaded).След това от файловете , които е дал Шерифа съм изтелглил Зов от Припрят.Направо инсталирах без да правя:

2.трябва да имате Драйвер за защитата StarForce версия 3.6
3. Във HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows променете CSDVersion за Windows XP на 400, за Windows Vista и 7 на 200.
4. Рестартирайте компютъра и монтирайте в daemon tools 4.30.04.

Направи ми впечатление , че дава грешка (не можело да копира даден файл и замръзва посредата на инсталацията).Спрях , стартирах отново и се инсталира нормално.

използвал съм руския крак - играта е на руски.Почти на финала съм не ми е крашвала нито един път.Мисля да правя гайд за играта и всички скрити неща по картата.Включително и декодерите , които трябват за не една или две врати.

Системата за спане е направена добре.Не е като в предишните модове , да имаш спалния комплект и да си правиш лагера :).Спи се в безопастна зона единствено ако си "чист" от радиация , която можеш да премахнеш при лекарите в тези зони.Проблема с глада е застъпен по-силно(не ядеш ли започваш да се уморяваш по-бързо и да ти се замъглява погледа).Ъпгрейдването е по-разнообразно , като ти се показва часта ,която се подобрявва.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 16:37

Аз сега свалям един нов релийз който е направо теглиш,инсталваш и играеш,че не ми се занимава с тия процедури дето описа.

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 03 Окт 2009 19:21

Играта се тегли като топъл хляб. От 4 часа насам ъплолдвам с 200-400 кб : :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 19:56

С тоя руски по-автенчично , но дойде момент когато не ми се показва маркер по картата за дадена задача и се въртя като муха без глава :?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 20:01

Аз пък не мога да я пусна защото като я пусна и заради скапания ми монитор само черен екран и звук.Няма как да сменя херците на по ниски които подържа монитора,не знам каде е файла :cry:

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 03 Окт 2009 20:42

Бахти ,тия дни ша са продъним от игри

Профил

Публикувано на: 03 Окт 2009 20:46

Тези месеци искаш да кажеш... НОРМАЛНО 8).

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2009 20:57

някой да е стигал до часта , в която трябва да с'береш отряд за Припрят.Иска няк'ва броня , но не ми дава маркер на картата , а с руския съм скаран :(

бтв на баща ми на лаптоп-а я инсталнах за да я видя на макс с дх10 и не е нищо особено...

Профил WWW

Публикувано на: 03 Окт 2009 22:00

Баща ти работи в bTV :shock: и на неговият работен Laptop си инсталирал играта, за да видиш как е под DirectX 11 ?

Как да не е: http://www.yougamers.com/news/25952_s_t ... son_shots/

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 03 Окт 2009 23:09

С.Т.А.Л.К.Е.Р.Ь: Зов Припяти !!!! (просто много ми харесва да го казвам тва, незнам защо)

Играх съвсем малко, но ми се струва много добре. Някак е по раздвижена от предишните игри. Атмосферата е по-депресираща и от преди.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2009 13:36

Oк, хора тука съм в една доста крива ситуация и имам нужда от помощ. Така, значи от началото на играта не съм сменял бронята, само я поправях и ъпгрейдвах, до тук добре, обаче отидох при хеликоптера южно от базата ''Янев'' и нещеш ли се набих на минно поле, анализирах хели-то взех черната кутия, но за сметка на това бронята и каската са ми на червено, счупени на макс. общо поправката им ще струва към 4000 рубли. Лошото е, че аз разполагам с едва 1400 рубли. Не мога да тръгна да търся артефакти докато бронята ми е в такова окаяно състояние, защото и най-малката аномалия ще бъде фатална. Продадох всичките ми ненужни оръжия, които са в добро състояние, но останаха някои, които са на 75%, но никой не иска да ги купи.

Та, питането ми е, някой може ли да ме упъти до сташ, където има някаква броня или начин да продада оръжията, които са в лошо състояние?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2009 14:16

ELIAN TO THE RESCUE !!!! :lol: значи YourSepulture бронята с контролирано дишане или си купи сева костюма за 40К или отиваш в блатото и там си поръчваш от оня на 3ия етаж за 24К аз така направих :wink: Blackbird зареди некои сеиф по назад или отиди в блатото там има много куестове които не изизкват от теб нищо освен да отидеш и да отрепеш 1-2 врага например вземи тоя от бармана с него отиваш до едно корабче от там взимаш едно светещо после като излезеш от кораба един щи го иска откажи и го отрепи и неговите 2ма приятели даи артефакта на бармана и бам 4К та така аре с здраве аз се приготвям да замина в Припят :lol: 8)

Профил

Публикувано на: 04 Окт 2009 17:31

Кажете някой свестен release който да е превод на английски, а не машинално преведен. Онази пародия на ThepirateGAY е с най-шибания възможен превод и крашва през 5 минути. Нервя се!

Профил

Публикувано на: 04 Окт 2009 18:06

Тя тя си е най-новият release към момента. Просто си е с вграден English превод от преди дни, дето дадох линк отделно за него, правен... ту с Google Translate, ту и малко на ръка.

Публикувано на: 04 Окт 2009 18:09

Не си заслужава така. Нищо не се разбира като е напсано по този начин. Днао скоро да излезе с по-читав превод! Иначе първите ми впечатления са много добри, Харесва ми тката на калашника и наличието на много странични куестове. До колкото разбирам най-доброто от SoC и Clear Sky е събрано на едно място :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Окт 2009 18:11

АРЕ СТИГА ЛЕ МАМАМУ влизам в припиат и бам краш краш КРАШ :x :x :notfair: :shock: :? [guilotinne] :shitfan: :icq13: :shocked: :hate: [bash] :nooo: :nooo:

Профил

Публикувано на: 04 Окт 2009 18:20

Крашва ми като се опитам да стигна до главното меню. Със SP1 съм, има ли нещо общо?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com