iddqd написа:
Не бе тая игра набляга на друго не на екшън. Дизайна верно е убиствен, но има мениджмънт елементи дори и в 2 ката. Купуване на къщи, купуване на мебели, магазини слагаш цени печелиш обзавеждаш зимаш си жени раждат се деца.
Иначе адоните са 2 и общо взето неса особенно дълги като история, както и самата игра, но в тази игра е важен елемента да откриеш много неща иначе ако си цъкаш само историката то се губят 80% от играта. Става дума историята споредмен е някаде 20% от всичко та ако историята на адооните е по 4 5 часа то + 80 % са ти още много часове. Можеш да си съживиш кучето и да му смениш породата и още какви ли не яки неща. В последния аддон дори можеш да си намериш кралските одежди които ще носиш в 3 тата част.
Може може ама не тия елементи дето ги избори просто не ме влекът мене.Тия адони имаш ли идеа дали ще върват с стари сейфове гледам в арена има версия на играта с 2 та адони
и се чуда дали да я дръпна и да се пробвам с сейфките които са ми на картата на боска да вида дали ще мога да почна адоните направо.То одавна съм се замислил за хдд и да вържа нет от време на време да дърпам по нещо и 5к точки имам.... но се не ми се занимава за момента..