Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Guilty Gear 2: Overture
Публикувано на: 26 Сеп 2009 13:06

Как ви се струва това чудо? http://www.youtube.com/watch?v=6EotiSI0fJE&NR=1 аз сега го тегля понеже се кефа на този жанр. Лично на мен ми прилича на Dynasty Warriors.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Guilty Gear 2: Overture
Публикувано на: 26 Сеп 2009 15:15

За любителите на Dynasty Warriors може им да е им хареса четох ревю гледах и филмчетата нищо особено... иддяд нищо не каза за халото още?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 15:43

Абе тиа от Ozone ми звъннаха и казаха, че са им забавили досатвките до 28 ми. Мн ме изгразниха ама карай. Но забелязах нещо много странно на 22 денят в който пуснаха халото излезе ъпдейт за дашборда на хбокса, този ъпдейт споредмен има нещо общо с новото хало и с банването на юзери. Още повече се съмнявам данеби нарочно да са забавили доставките, че да им е по лесно да баннат юзери.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 16:12

iddqd написа:
Абе тиа от Ozone ми звъннаха и казаха, че са им забавили досатвките до 28 ми. Мн ме изгразниха ама карай. Но забелязах нещо много странно на 22 денят в който пуснаха халото излезе ъпдейт за дашборда на хбокса, този ъпдейт споредмен има нещо общо с новото хало и с банването на юзери. Още повече се съмнявам данеби нарочно да са забавили доставките, че да им е по лесно да баннат юзери.

Кофти тръпка ама не ставай параноик забавена е доставката от страната от където пазаруват озоне играта отдава е в магазините в другите държави хехе.Но и тази година ще има много малко заглавия за зимата... всичко по качеството излиза следващтата година..
По страно ми е как фабле 3 ще излиза толкова бързо като 2 ката е я мотаха сума време..
Дано не развалът още повече серията...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 16:15

А 2 ката е супер. Особенно след 2 та аддона направо невероятна. Много як куест има в кулата, ама много кинто струва. Пък на 3 ката ще е друга концепцията така, че надали ще има база за сравнение. Много е яко в аддоните на 2 ката разбираш, че ще станеш цар, а занчи 2 и 3 са свързани, а 1 си е отделно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 16:22

iddqd написа:
А 2 ката е супер. Особенно след 2 та аддона направо невероятна. Много як куест има в кулата, ама много кинто струва. Пък на 3 ката ще е друга концепцията така, че надали ще има база за сравнение. Много е яко в аддоните на 2 ката разбираш, че ще станеш цар, а занчи 2 и 3 са свързани, а 1 си е отделно.

Предпочитах по дълга игра отколкто адд онс... тва с Цар... хм кво да ти кажа леко се престарват според мен не виждам тва управление как ще е формирано надявам да не няма иконимичкески елемтни.... се пак идеята на играта беше добър актион красива графика и дизайн и добра истотрия.. всичко друго допълва добре играта спор няма ама то е по желания дали ще си земеш жена къша деца или к@ва :)

Кажи тия адд онс колко са дълги говора като история

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 16:42

Не бе тая игра набляга на друго не на екшън. Дизайна верно е убиствен, но има мениджмънт елементи дори и в 2 ката. Купуване на къщи, купуване на мебели, магазини слагаш цени печелиш обзавеждаш зимаш си жени раждат се деца.
Иначе адоните са 2 и общо взето неса особенно дълги като история, както и самата игра, но в тази игра е важен елемента да откриеш много неща иначе ако си цъкаш само историката то се губят 80% от играта. Става дума историята споредмен е някаде 20% от всичко та ако историята на адооните е по 4 5 часа то + 80 % са ти още много часове. Можеш да си съживиш кучето и да му смениш породата и още какви ли не яки неща. В последния аддон дори можеш да си намериш кралските одежди които ще носиш в 3 тата част.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 16:53

iddqd написа:
Не бе тая игра набляга на друго не на екшън. Дизайна верно е убиствен, но има мениджмънт елементи дори и в 2 ката. Купуване на къщи, купуване на мебели, магазини слагаш цени печелиш обзавеждаш зимаш си жени раждат се деца.
Иначе адоните са 2 и общо взето неса особенно дълги като история, както и самата игра, но в тази игра е важен елемента да откриеш много неща иначе ако си цъкаш само историката то се губят 80% от играта. Става дума историята споредмен е някаде 20% от всичко та ако историята на адооните е по 4 5 часа то + 80 % са ти още много часове. Можеш да си съживиш кучето и да му смениш породата и още какви ли не яки неща. В последния аддон дори можеш да си намериш кралските одежди които ще носиш в 3 тата част.

Може може ама не тия елементи дето ги избори просто не ме влекът мене.Тия адони имаш ли идеа дали ще върват с стари сейфове гледам в арена има версия на играта с 2 та адони
и се чуда дали да я дръпна и да се пробвам с сейфките които са ми на картата на боска да вида дали ще мога да почна адоните направо.То одавна съм се замислил за хдд и да вържа нет от време на време да дърпам по нещо и 5к точки имам.... но се не ми се занимава за момента..

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 26 Сеп 2009 17:07

Сейвовете вървят, но по добре си я превърти отначало примерно с зъл чарактер и земи парите накрая, после си купи кулата и имението в гробището за да им земеш куестовете. Ще си съживиш кучето в първия адон. Аз мисля да я превърта сега наново с добър чарактер и да избера да съживя всички загинали хора да видя кво ще сатне. То ти дава нови неща и такива работи съм намирал дето просто никога несъм очаквал.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost