"Игрите са просто губене на време."

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Frosty.
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2

Re: "Игрите са просто губене на време."

Мнение от Frosty. »

Аз написа:Загуба на време са, защото вместо да се занимавате с нещо градивно - като самоубочение или да излезете да се видите с хора - затъпявате и се превръщате в асоциални неудачници :!:
И онлайн се виждаш с хора,нали за това има VoiceChat <.<
a.k.a Frosty
Аватар
човек

Мнение от човек »

Но забравяте, че понякога сближават хората. :shy:
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

За съжаление сближава само хората. Много по-рядко хората с жените ;).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
човек

Мнение от човек »

За какво са ти жени? :shock:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

човек написа:За какво са ти жени? :shock:
Какво е жена? :shock:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

The Chameleon написа:
човек написа:За какво са ти жени? :shock:
Какво е жена? :shock:
is it fappable? :o

mwaahahahha, i stolze it !
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Да го наречем "приятно прекарване" не губене на време защото все пак се прави нещо.

Лично аз много обичам да си поспивам това си е губене на време да си спъ до колкото сили имам си ми е мега кеф.

НО правенето на нещо не е губене на време.Апък нали все пак 2012 идва бързо къв е смисъла да се караме!

ТУКА ТРЕБЕ ИМА САМО СЕКШ!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Да, но да се наспиваш е полезно, докато да играеш игри - не. А мояата дефиниция на губене на време е да правиш нещо, което с нищо не е полезно за теб и околните.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

zip0 написа:Да, но да се наспиваш е полезно, докато да играеш игри - не. А мояата дефиниция на губене на време е да правиш нещо, което с нищо не е полезно за теб и околните.

Абе да спиш половината ден, че и повече, не е особено полезно... :roll: Щото това беше неговия случай! :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
progata

Мнение от progata »

Може би,само може би и то при някои индивиди,така наречената "спортна злоба" се изгражда с играенето,естествено за мултиплеар става въпрос,също така перфекционизъм,за друго несе сещам :)
Aз живота си го представям като уоу,почваш първи лвл и катериш нагоре и нагоре.

а спането през деня си има дефиниция - "нездравословен сън" и с нищо не е полезен!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Писал съм преди...

Повечето хора тук не са някакви животни, дето целта на съществуването им е да порастнат, намерят женска, намерят жилище и отгледат син, на който да помогнат да порастне, намери женска, намери жилище....

Хората имаме един perk, който не се вижда често из природата - можем да се забавляваме. Игрите са забавни, за някои по 1 час на ден, за други по 15.

"Ходи на кафе, запознавай се с момичета, танцувай по дискотеките" - яж ми кура. Игрите са ми забавни, цъкам си ги. Кеф ми е - правя го. Пълноценно пропиляно време.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Jorkataaa

Мнение от Jorkataaa »

Толкова време си изгубил, и толкова си зациклил, че не се сещаш за оправдание пред мама и тати, а идваш да питаш в некъв форум... смятай брат... :roll:
Sick boy

Мнение от Sick boy »

AlShu написа:За обучението (или да кажем спорт) съм съгласен, но общуването с хора не винаги води до хубави неща...(а обикновено свършва с препиване :lol: , което не е особено по-ценно от гейменето :lol: :lol: )

Бате тъп си! Затваряй си се да си играеш игрите и не говори глупости :wink: Игрите са си губене на време точно като наркотиците не виждам нищо лошо да седнеш и да играеш от време на време, стига да не ставаш зомби :)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Да, пич, игрите са точно като наркотиците Изображение
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Sentry написа:Да, пич, игрите са точно като наркотиците Изображение
И наркотиците и игрите са губене на време ;)
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
човек

Мнение от човек »

Защо каквато и тема да се подхване, ти говориш за наркотици. Знам отговора, но няма да ти хареса. :|
DJ Cat

Мнение от DJ Cat »

Не яжте храните,които харесвате,яжте само това,което е полезно за същите пари,защото това си е губене на средства.Не излизайте на кафе,това си е чисто губене на време.Не ходете на кино това си е загуба на време,торента ви чака в замундата.Не играйте футбол,баскетбол и волейбол,губите си ценното време.Не пушете цигари,не пийте кафе,защото е загуба на време.Недейте спа повече от 6 часа,защото си губите времето,ще сте бодър и след толкова,макар с тежко отлепяне от леглото.Не слушайте музика,хабите си времето.Не си губи времето с жени,без това ти е рано за сватба,само ще ти източат финансите.Не гледай телевизия,защото си губиш времето.Остана само да учиш здраво,да работиш здраво за да изкарваш добри пари.Предпочитам да си ''хабя времето'' ей така,отколкото да си го ''оползотворявам'' в работа.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

progata написа:а спането през деня си има дефиниция - "нездравословен сън" и с нищо не е полезен!
Спането през деня (от 30 минути до 1 час на обед) е изключително полезно докторе.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

indigo написа:
"Ходи на кафе, запознавай се с момичета, танцувай по дискотеките" - яж ми кура. Игрите са ми забавни, цъкам си ги. Кеф ми е - правя го. Пълноценно пропиляно време.
Еми въри играй белот, запивай с колеги по купони и т.н. Не е нужно всичко да се свежда до запознай се с момичета, танцувайки в дискотеките, за да се води социален живот
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор