И онлайн се виждаш с хора,нали за това има VoiceChat <.<Аз написа:Загуба на време са, защото вместо да се занимавате с нещо градивно - като самоубочение или да излезете да се видите с хора - затъпявате и се превръщате в асоциални неудачници
"Игрите са просто губене на време."
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Re: "Игрите са просто губене на време."
a.k.a Frosty
Но забравяте, че понякога сближават хората. 
За съжаление сближава само хората. Много по-рядко хората с жените
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
За какво са ти жени? 
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Какво е жена?човек написа:За какво са ти жени?
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
is it fappable?The Chameleon написа:Какво е жена?човек написа:За какво са ти жени?
mwaahahahha, i stolze it !
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Да го наречем "приятно прекарване" не губене на време защото все пак се прави нещо.
Лично аз много обичам да си поспивам това си е губене на време да си спъ до колкото сили имам си ми е мега кеф.
НО правенето на нещо не е губене на време.Апък нали все пак 2012 идва бързо къв е смисъла да се караме!
ТУКА ТРЕБЕ ИМА САМО СЕКШ!
Лично аз много обичам да си поспивам това си е губене на време да си спъ до колкото сили имам си ми е мега кеф.
НО правенето на нещо не е губене на време.Апък нали все пак 2012 идва бързо къв е смисъла да се караме!
ТУКА ТРЕБЕ ИМА САМО СЕКШ!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Да, но да се наспиваш е полезно, докато да играеш игри - не. А мояата дефиниция на губене на време е да правиш нещо, което с нищо не е полезно за теб и околните.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
zip0 написа:Да, но да се наспиваш е полезно, докато да играеш игри - не. А мояата дефиниция на губене на време е да правиш нещо, което с нищо не е полезно за теб и околните.
Абе да спиш половината ден, че и повече, не е особено полезно...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Може би,само може би и то при някои индивиди,така наречената "спортна злоба" се изгражда с играенето,естествено за мултиплеар става въпрос,също така перфекционизъм,за друго несе сещам 
Aз живота си го представям като уоу,почваш първи лвл и катериш нагоре и нагоре.
а спането през деня си има дефиниция - "нездравословен сън" и с нищо не е полезен!
Aз живота си го представям като уоу,почваш първи лвл и катериш нагоре и нагоре.
а спането през деня си има дефиниция - "нездравословен сън" и с нищо не е полезен!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Писал съм преди...
Повечето хора тук не са някакви животни, дето целта на съществуването им е да порастнат, намерят женска, намерят жилище и отгледат син, на който да помогнат да порастне, намери женска, намери жилище....
Хората имаме един perk, който не се вижда често из природата - можем да се забавляваме. Игрите са забавни, за някои по 1 час на ден, за други по 15.
"Ходи на кафе, запознавай се с момичета, танцувай по дискотеките" - яж ми кура. Игрите са ми забавни, цъкам си ги. Кеф ми е - правя го. Пълноценно пропиляно време.
Повечето хора тук не са някакви животни, дето целта на съществуването им е да порастнат, намерят женска, намерят жилище и отгледат син, на който да помогнат да порастне, намери женска, намери жилище....
Хората имаме един perk, който не се вижда често из природата - можем да се забавляваме. Игрите са забавни, за някои по 1 час на ден, за други по 15.
"Ходи на кафе, запознавай се с момичета, танцувай по дискотеките" - яж ми кура. Игрите са ми забавни, цъкам си ги. Кеф ми е - правя го. Пълноценно пропиляно време.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
Толкова време си изгубил, и толкова си зациклил, че не се сещаш за оправдание пред мама и тати, а идваш да питаш в некъв форум... смятай брат... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
AlShu написа:За обучението (или да кажем спорт) съм съгласен, но общуването с хора не винаги води до хубави неща...(а обикновено свършва с препиване, което не е особено по-ценно от гейменето
![]()
)
Бате тъп си! Затваряй си се да си играеш игрите и не говори глупости
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Да, пич, игрите са точно като наркотиците 

We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
И наркотиците и игрите са губене на времеSentry написа:Да, пич, игрите са точно като наркотиците
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Защо каквато и тема да се подхване, ти говориш за наркотици. Знам отговора, но няма да ти хареса. 
Не яжте храните,които харесвате,яжте само това,което е полезно за същите пари,защото това си е губене на средства.Не излизайте на кафе,това си е чисто губене на време.Не ходете на кино това си е загуба на време,торента ви чака в замундата.Не играйте футбол,баскетбол и волейбол,губите си ценното време.Не пушете цигари,не пийте кафе,защото е загуба на време.Недейте спа повече от 6 часа,защото си губите времето,ще сте бодър и след толкова,макар с тежко отлепяне от леглото.Не слушайте музика,хабите си времето.Не си губи времето с жени,без това ти е рано за сватба,само ще ти източат финансите.Не гледай телевизия,защото си губиш времето.Остана само да учиш здраво,да работиш здраво за да изкарваш добри пари.Предпочитам да си ''хабя времето'' ей така,отколкото да си го ''оползотворявам'' в работа.
Спането през деня (от 30 минути до 1 час на обед) е изключително полезно докторе.progata написа:а спането през деня си има дефиниция - "нездравословен сън" и с нищо не е полезен!
Еми въри играй белот, запивай с колеги по купони и т.н. Не е нужно всичко да се свежда до запознай се с момичета, танцувайки в дискотеките, за да се води социален животindigo написа:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga