Залязващата мода на компютърните зали...

Нещата от живота
Аватар
R7KWHR3k
В момента играе: всичко

Re: Залязващата мода на компютърните зали...

Мнение от R7KWHR3k »

Захарен памук? :shock:
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

crack ?
I wanna be sedated.
Аватар
VALEN7INVS
Цар

Мнение от VALEN7INVS »

Амфетамин. :roll:
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Sunforger написа:Амфетамин. :roll:
Аре кажи кво е де.На мен лично ми прилича на сурова свинска сланина.Там когато тамън заколиш прасето и почнеш да му махаш сланините,точно на тия сланини ми прилича.
Аватар
ТРУПОНАРЕЗЕНинс

Мнение от ТРУПОНАРЕЗЕНинс »

Снежно ледени буци? :roll:
Тоест, студено ти е било?
Нема таа, нема онаа.
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

Умряха за съжаление. На времето беше и модно рд-та да се празнуват там даже. Нямаше рожден ден в който поне за два часа момчетата да не отидем да цъкаме заедно всички и родителите на рожденника да платят за всички. Това беше преди пиенето, преди пушенето на трева и прочие. И макар сега да ми изглежда адски нърдско няма да забравя какви емоции съм преживявал.

Всичко започна в кварталният клуб, кварталните турнири. Тогава когато ЦС изобщо не съществуваше а Халф Лайф, Стар Крафт и Диабло се играеха нон стоп. Няма да забравя и първият ми ник Шибаняка (щото ги шибах много на халфата). Биех големите батковци и ми беше много голям кеф.

Деба по бай тошово време така си печелех парите като дете ;) Всяко ново хлапе в квартала се водеше добро на халфата и така печелех по петолевки, веднъж даже 20-ка от едно богато хлапе на басове кой ще направи повече фрагове. 20 лева си спомням тогава ядох сладоледи на делта и бонбони за 2 седмици напред, супер много пари бяха.

В училище се разбивахме на ред алерт 2 и на стар крафт. Даже веднъж ме обвиниха че съм играел с хакове щото ги изнесох с бързи муталиски. Да не забравям и пак Халф-Лайф. Аз и още трима съоученици (един от тях нашият любим Сорео) редовно се чупехме или ходихме през свободните - аз цъках сингъла на Халф-Лайф а те ме гледаха и даваха съвети как да мина определени етапи. Ей богу за цялата година успяхме да я превъртим, точно накрая на 15 юни я превъртяхме. Това беше 6/7 клас нещо такова.

Въобще се незабравими моменти. На няколко пъти съм правил лан партита в нас е било супер яко аз Диста, Нлайт, Грим и още няколко човека сме се разцепвали на Хейло, Крафта и прочие игрици. Но пак не си е същото някак си.

Абе добри времена бяха но си отидоха. Нямам време да ходя по клубове, няма и клубове вече. Хамачи и това е. И то пак нямам време и да играя толкова.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Мнение от Vermic »

Чудното е как все още има зали?!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
faraon7777

Мнение от faraon7777 »

i az si spomnqm kogato hodih da igraq Heroes 4 be6e lubimata mi igra i vseki den hodih da igraq sled kraq na 4asovete :):)
K.K
Аватар
usa

Мнение от usa »

faraon7777 написа:i az si spomnqm kogato hodih da igraq Heroes 4 be6e lubimata mi igra i vseki den hodih da igraq sled kraq na 4asovete :):)
Ако си се кефил на 4ката значи добре, че не си циклил на 3ката, че нямаше да можеш да влезеш в час :lol:
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

ха, аз тройката пак си я пускам отвреме на време :)
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Ха, летните ваканции ставахме рано с Хамелеона и Княза и стояхме и чакахме да отвори в 9:00 близката зала (да кажем от половин час по-рано) :lol:
Шефът там беше много шибано копеленце и супер много ни се караше, когато някое от пц-тата забиеше... сякаш ние сме били виновни :lol: Иначе мега много се разбивахме там на Халфа, Диабло 2, после като излезе War-a и какви мелета ставаха на първия Medal of Honor.... Като най-редовни клиенти там, естествено имаше някакви бонуси и безплатни часове, ама не мога да си спомня каква точно беше схемата (някой от гореспоменатите двама да ме допълни) :lol: И на шефа жена му/приятелката му много й се дървехме естествено, пък и не беше такова лайно като него.

И все пак не мога да разбера асоцияцията на Sunforger :roll: :lol:
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The.Rampage.Rado

Мнение от The.Rampage.Rado »

Едно време в Инферното в Младост беше лудницата... Вземи тая сутрешна и бам после още 2-3 часа докато дойде време да се ходи на училище... С един Чавдар и Росен от стария клас се срещахме чат-пат...

Имаше и турнирчета, имаше и една яка пичка там, мн бех влюбен... ;)

То да не са само клубовете, с тях си отидоха и фри сървърите и повечето готини за тогава неща... Но дойдоха други, на които се кефим сега... Имаше едни дюнери долу на стария пазар, дето мисля си сега, май само аз съм ги издържал... :) Промоция 2 малки за 2 лв или за 1.5 лв беха... :)

Адската сорсерица Пастора в Инферното с 2 стоун оф Джордана... Седахме аз и още 1 пич, аз за час, той за 30 само да ограбим горката сорка за пръстените... :)
KusLink.com - скъси си... линка! :) www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Ако има зарибени за лан парти със Starcraft/WC3 (no DOTA)/SeriousSam/CoD/Half-Life/и д.р. да драснат един ред. Или лаптоп, или собствен транспорт на РС-то!
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

denik написа:Не, не, друго си е да отидеш да се изкъртиш на фифичка с някой или пък една дота и съотборниците ти да са около теб и да се координирате много по-лесно и да си преживявате емоциите взаимно :)
:!:
.
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

човек написа:Изображение халва
венозна
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Па аз още си спомням как се събирахме 3-4 човека около един комп след училище и крещяхме в хор, като паднеше някой alien от тръбите в AvP 2 :lol:

Или нечовешките мелета на АоЕ 2 4в4, които продължаваха часове.
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Wannabe написа:
човек написа:Изображение халва
венозна
eрик клептън го е смъркал
gadmc

Мнение от gadmc »

Чета коментарите и си мисля:"Деба никога вече"
Граматика от злато да това ти е познато.
Публикувай отговор