Залязващата мода на компютърните зали...
- R7KWHR3k
- В момента играе: всичко
Re: Залязващата мода на компютърните зали...
Захарен памук? 
- VALEN7INVS
- Цар
Амфетамин. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Аре кажи кво е де.На мен лично ми прилича на сурова свинска сланина.Там когато тамън заколиш прасето и почнеш да му махаш сланините,точно на тия сланини ми прилича.Sunforger написа:Амфетамин.
- ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Снежно ледени буци? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Тоест, студено ти е било?
Тоест, студено ти е било?
Нема таа, нема онаа.
Умряха за съжаление. На времето беше и модно рд-та да се празнуват там даже. Нямаше рожден ден в който поне за два часа момчетата да не отидем да цъкаме заедно всички и родителите на рожденника да платят за всички. Това беше преди пиенето, преди пушенето на трева и прочие. И макар сега да ми изглежда адски нърдско няма да забравя какви емоции съм преживявал.
Всичко започна в кварталният клуб, кварталните турнири. Тогава когато ЦС изобщо не съществуваше а Халф Лайф, Стар Крафт и Диабло се играеха нон стоп. Няма да забравя и първият ми ник Шибаняка (щото ги шибах много на халфата). Биех големите батковци и ми беше много голям кеф.
Деба по бай тошово време така си печелех парите като дете
Всяко ново хлапе в квартала се водеше добро на халфата и така печелех по петолевки, веднъж даже 20-ка от едно богато хлапе на басове кой ще направи повече фрагове. 20 лева си спомням тогава ядох сладоледи на делта и бонбони за 2 седмици напред, супер много пари бяха.
В училище се разбивахме на ред алерт 2 и на стар крафт. Даже веднъж ме обвиниха че съм играел с хакове щото ги изнесох с бързи муталиски. Да не забравям и пак Халф-Лайф. Аз и още трима съоученици (един от тях нашият любим Сорео) редовно се чупехме или ходихме през свободните - аз цъках сингъла на Халф-Лайф а те ме гледаха и даваха съвети как да мина определени етапи. Ей богу за цялата година успяхме да я превъртим, точно накрая на 15 юни я превъртяхме. Това беше 6/7 клас нещо такова.
Въобще се незабравими моменти. На няколко пъти съм правил лан партита в нас е било супер яко аз Диста, Нлайт, Грим и още няколко човека сме се разцепвали на Хейло, Крафта и прочие игрици. Но пак не си е същото някак си.
Абе добри времена бяха но си отидоха. Нямам време да ходя по клубове, няма и клубове вече. Хамачи и това е. И то пак нямам време и да играя толкова.
Всичко започна в кварталният клуб, кварталните турнири. Тогава когато ЦС изобщо не съществуваше а Халф Лайф, Стар Крафт и Диабло се играеха нон стоп. Няма да забравя и първият ми ник Шибаняка (щото ги шибах много на халфата). Биех големите батковци и ми беше много голям кеф.
Деба по бай тошово време така си печелех парите като дете
В училище се разбивахме на ред алерт 2 и на стар крафт. Даже веднъж ме обвиниха че съм играел с хакове щото ги изнесох с бързи муталиски. Да не забравям и пак Халф-Лайф. Аз и още трима съоученици (един от тях нашият любим Сорео) редовно се чупехме или ходихме през свободните - аз цъках сингъла на Халф-Лайф а те ме гледаха и даваха съвети как да мина определени етапи. Ей богу за цялата година успяхме да я превъртим, точно накрая на 15 юни я превъртяхме. Това беше 6/7 клас нещо такова.
Въобще се незабравими моменти. На няколко пъти съм правил лан партита в нас е било супер яко аз Диста, Нлайт, Грим и още няколко човека сме се разцепвали на Хейло, Крафта и прочие игрици. Но пак не си е същото някак си.
Абе добри времена бяха но си отидоха. Нямам време да ходя по клубове, няма и клубове вече. Хамачи и това е. И то пак нямам време и да играя толкова.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Чудното е как все още има зали?!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
faraon7777
i az si spomnqm kogato hodih da igraq Heroes 4 be6e lubimata mi igra i vseki den hodih da igraq sled kraq na 4asovete
:)
K.K
Ако си се кефил на 4ката значи добре, че не си циклил на 3ката, че нямаше да можеш да влезеш в часfaraon7777 написа:i az si spomnqm kogato hodih da igraq Heroes 4 be6e lubimata mi igra i vseki den hodih da igraq sled kraq na 4asovete:)
- Till.Lindemann
ха, аз тройката пак си я пускам отвреме на време 
Ха, летните ваканции ставахме рано с Хамелеона и Княза и стояхме и чакахме да отвори в 9:00 близката зала (да кажем от половин час по-рано)
Шефът там беше много шибано копеленце и супер много ни се караше, когато някое от пц-тата забиеше... сякаш ние сме били виновни
Иначе мега много се разбивахме там на Халфа, Диабло 2, после като излезе War-a и какви мелета ставаха на първия Medal of Honor.... Като най-редовни клиенти там, естествено имаше някакви бонуси и безплатни часове, ама не мога да си спомня каква точно беше схемата (някой от гореспоменатите двама да ме допълни)
И на шефа жена му/приятелката му много й се дървехме естествено, пък и не беше такова лайно като него.
И все пак не мога да разбера асоцияцията на Sunforger

Шефът там беше много шибано копеленце и супер много ни се караше, когато някое от пц-тата забиеше... сякаш ние сме били виновни
И все пак не мога да разбера асоцияцията на Sunforger
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The.Rampage.Rado
Едно време в Инферното в Младост беше лудницата... Вземи тая сутрешна и бам после още 2-3 часа докато дойде време да се ходи на училище... С един Чавдар и Росен от стария клас се срещахме чат-пат...
Имаше и турнирчета, имаше и една яка пичка там, мн бех влюбен...
То да не са само клубовете, с тях си отидоха и фри сървърите и повечето готини за тогава неща... Но дойдоха други, на които се кефим сега... Имаше едни дюнери долу на стария пазар, дето мисля си сега, май само аз съм ги издържал...
Промоция 2 малки за 2 лв или за 1.5 лв беха... 
Адската сорсерица Пастора в Инферното с 2 стоун оф Джордана... Седахме аз и още 1 пич, аз за час, той за 30 само да ограбим горката сорка за пръстените...
Имаше и турнирчета, имаше и една яка пичка там, мн бех влюбен...
То да не са само клубовете, с тях си отидоха и фри сървърите и повечето готини за тогава неща... Но дойдоха други, на които се кефим сега... Имаше едни дюнери долу на стария пазар, дето мисля си сега, май само аз съм ги издържал...
Адската сорсерица Пастора в Инферното с 2 стоун оф Джордана... Седахме аз и още 1 пич, аз за час, той за 30 само да ограбим горката сорка за пръстените...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Ако има зарибени за лан парти със Starcraft/WC3 (no DOTA)/SeriousSam/CoD/Half-Life/и д.р. да драснат един ред. Или лаптоп, или собствен транспорт на РС-то!
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
denik написа:Не, не, друго си е да отидеш да се изкъртиш на фифичка с някой или пък една дота и съотборниците ти да са около теб и да се координирате много по-лесно и да си преживявате емоциите взаимно
.
венозначовек написа:халва
-
Steel
- Обратна връзка:
Па аз още си спомням как се събирахме 3-4 човека около един комп след училище и крещяхме в хор, като паднеше някой alien от тръбите в AvP 2
Или нечовешките мелета на АоЕ 2 4в4, които продължаваха часове.
Или нечовешките мелета на АоЕ 2 4в4, които продължаваха часове.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
eрик клептън го е смъркалWannabe написа:венозначовек написа:халва
Чета коментарите и си мисля:"Деба никога вече"
Граматика от злато да това ти е познато.
халва