Започна училище

Нещата от живота
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Re: Започна училище

Мнение от Морт »

Unholy Man написа:Джон Атанасов, 8 В клас...Един пич се садна от морковите и след ЧКР-то подаде молба за напускане...Шанс.Мноо е добро тва даскало, ако има некой с насока за компове да не се чуди-там да ходи.
А, това е училището на неуспелите с ТУЕС (:
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
Unholy Man

Мнение от Unholy Man »

Морт написа:
Unholy Man написа:Джон Атанасов, 8 В клас...Един пич се садна от морковите и след ЧКР-то подаде молба за напускане...Шанс.Мноо е добро тва даскало, ако има некой с насока за компове да не се чуди-там да ходи.
А, това е училището на неуспелите с ТУЕС (:
Защо го наричаш така?Някои хора даже не си помислят да ходят в ТУЕС.Например познавам един от съседния клас с 33.666 за професионалните гимназии и му стигаше за ТУЕС, но не влезе там, въпреки, че училището не му е далече. Всеки си има предпочитания.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
Аватар
progata

Мнение от progata »

Еми да единствения проблем на Дж. Ат. е,че е чак в младост,а метрото чак сега го откриха до там.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Няма твърде голям смисъл да се сравнява професионална гимназия (техникум) с колеж под крилото на ТУ-София, с преподавателски колектив от там и спонсориран от CISCO, SAP, IBM, etc с локални академии и финансирани проекти от Motorola, Apple, Texas Instruments.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Аватар
progata

Мнение от progata »

ТУЕС=NO LIFE
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

progata написа:Еми да единствения проблем на Дж. Ат. е,че е чак в младост,а метрото чак сега го откриха до там.

Всъщност е в Изток :Р Ма все тая де :Р
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Sick Boy написа:Абе тая година кои сме аборигени ? :D
Малко сме тази година май...
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Аз :D Не сме малко, ама сме по-малко от миналата година. :oops:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Audiofly

Мнение от Audiofly »

Дади написа:
Аз :D Не сме малко, ама сме по-малко от миналата година. :oops:
Наблюдава се увеличаване на средната възраст във форума. Аз като се регистрирах беше ~15 ;D
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
apaunchev

Мнение от apaunchev »

Морт написа:Няма твърде голям смисъл да се сравнява професионална гимназия (техникум) с колеж под крилото на ТУ-София, с преподавателски колектив от там и спонсориран от CISCO, SAP, IBM, etc с локални академии и финансирани проекти от Motorola, Apple, Texas Instruments.
Голяма работа. Освен ако не си учил там и ти е харесало, не виждам какво ги величаеш толкова. В ТУЕС ходих веднъж, направо се уплаших като видях какво представлява сградата. Не че в СПГЕ е по-добре. Добро училище за електроника просто нямаме в София и това си е.
БИЛИслав

Мнение от БИЛИслав »

И аз, и аз. :oops:

П.С. Събирам пари за Москвич. :shock:
чукам, влизам, гледам заключено
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Ами да, учил съм там. Сградата е в това състояние, защото е общинска. Училището има спонсорите и начините да си осигури пълно освежаване на сградата, но докато не се реши проблемът с това, че е на общината не може да се пипа. За това и няма физкултурен салон, защото вътре има стругове и машинарии от бивия ПУЦ, който е бил в сградата преди създаването на училището.

Не знам защо реши, че добро училище за електроника няма, при положение, че никъде другаде нямаш преоктиране с OrCAD или изграждане и програмиране на микропроцесорни схеми, като основни часове в програмата. И то с адекватни преподаватели.
Или предмет Операционни системи, където може да се ползва и изучава Mac OS на 20 нови iMac-а.
Chris написа:
apaunchev

Мнение от apaunchev »

OrCAD и iMac-овете ли правят хубаво едно училище? Явно имаме различни представи.

Виж, не знам как е в ТУЕС, но имам преки наблюдения над СПГЕ и приятели в ТУЕС и колкото пъти сме сравнявали двете училища, все сме стигали до заключенията, че са приблизително еднакви и в добрите отношения, и в лошите.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

абе сега за училище се карате, бахти...

кога ви почват ебавките на вас в даскало-контролни, изпити, род срещи и тнт?

при мене първото сериозно контролно ми се пада чак след две седмици вторника...

още има вкус на лято :)
Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Базата и преподавателите правят доброто училище. А учениците изцяло се сменят на 4-5 години.
Chris написа:
Алми

Мнение от Алми »

Морт написа:Базата и преподавателите правят доброто училище. А учениците изцяло се сменят на 4-5 години.
O rly?
Аватар
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD

Мнение от Niko216 »

ACS ако някой знае какво е това :)
Can't just say I'm good - I'm the best.
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

Америкън Колидж София ?
Аватар
Niko216
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD

Мнение от Niko216 »

of Sofia - демек да :lol: :lol: :lol:
Can't just say I'm good - I'm the best.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Niko216 написа:of Sofia - демек да :lol: :lol: :lol:

Кой клас си там и как се казваш?
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Публикувай отговор