А, това е училището на неуспелите с ТУЕС (:Unholy Man написа:Джон Атанасов, 8 В клас...Един пич се садна от морковите и след ЧКР-то подаде молба за напускане...Шанс.Мноо е добро тва даскало, ако има некой с насока за компове да не се чуди-там да ходи.
Започна училище
Re: Започна училище
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
- Unholy Man
Защо го наричаш така?Някои хора даже не си помислят да ходят в ТУЕС.Например познавам един от съседния клас с 33.666 за професионалните гимназии и му стигаше за ТУЕС, но не влезе там, въпреки, че училището не му е далече. Всеки си има предпочитания.Морт написа:А, това е училището на неуспелите с ТУЕС (:Unholy Man написа:Джон Атанасов, 8 В клас...Един пич се садна от морковите и след ЧКР-то подаде молба за напускане...Шанс.Мноо е добро тва даскало, ако има некой с насока за компове да не се чуди-там да ходи.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
I know what i am...An Unholy Man..
Еми да единствения проблем на Дж. Ат. е,че е чак в младост,а метрото чак сега го откриха до там.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Няма твърде голям смисъл да се сравнява професионална гимназия (техникум) с колеж под крилото на ТУ-София, с преподавателски колектив от там и спонсориран от CISCO, SAP, IBM, etc с локални академии и финансирани проекти от Motorola, Apple, Texas Instruments.
Chris написа:Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучиVermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
progata написа:Еми да единствения проблем на Дж. Ат. е,че е чак в младост,а метрото чак сега го откриха до там.
Всъщност е в Изток :Р Ма все тая де :Р
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Малко сме тази година май...Sick Boy написа:Абе тая година кои сме аборигени ?

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
АзSick Boy написа:Абе тая година кои сме аборигени ?
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Наблюдава се увеличаване на средната възраст във форума. Аз като се регистрирах беше ~15 ;DДади написа:АзSick Boy написа:Абе тая година кои сме аборигени ?Не сме малко, ама сме по-малко от миналата година.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Голяма работа. Освен ако не си учил там и ти е харесало, не виждам какво ги величаеш толкова. В ТУЕС ходих веднъж, направо се уплаших като видях какво представлява сградата. Не че в СПГЕ е по-добре. Добро училище за електроника просто нямаме в София и това си е.Морт написа:Няма твърде голям смисъл да се сравнява професионална гимназия (техникум) с колеж под крилото на ТУ-София, с преподавателски колектив от там и спонсориран от CISCO, SAP, IBM, etc с локални академии и финансирани проекти от Motorola, Apple, Texas Instruments.
Ами да, учил съм там. Сградата е в това състояние, защото е общинска. Училището има спонсорите и начините да си осигури пълно освежаване на сградата, но докато не се реши проблемът с това, че е на общината не може да се пипа. За това и няма физкултурен салон, защото вътре има стругове и машинарии от бивия ПУЦ, който е бил в сградата преди създаването на училището.
Не знам защо реши, че добро училище за електроника няма, при положение, че никъде другаде нямаш преоктиране с OrCAD или изграждане и програмиране на микропроцесорни схеми, като основни часове в програмата. И то с адекватни преподаватели.
Или предмет Операционни системи, където може да се ползва и изучава Mac OS на 20 нови iMac-а.
Не знам защо реши, че добро училище за електроника няма, при положение, че никъде другаде нямаш преоктиране с OrCAD или изграждане и програмиране на микропроцесорни схеми, като основни часове в програмата. И то с адекватни преподаватели.
Или предмет Операционни системи, където може да се ползва и изучава Mac OS на 20 нови iMac-а.
OrCAD и iMac-овете ли правят хубаво едно училище? Явно имаме различни представи.
Виж, не знам как е в ТУЕС, но имам преки наблюдения над СПГЕ и приятели в ТУЕС и колкото пъти сме сравнявали двете училища, все сме стигали до заключенията, че са приблизително еднакви и в добрите отношения, и в лошите.
Виж, не знам как е в ТУЕС, но имам преки наблюдения над СПГЕ и приятели в ТУЕС и колкото пъти сме сравнявали двете училища, все сме стигали до заключенията, че са приблизително еднакви и в добрите отношения, и в лошите.
- Till.Lindemann
абе сега за училище се карате, бахти...
кога ви почват ебавките на вас в даскало-контролни, изпити, род срещи и тнт?
при мене първото сериозно контролно ми се пада чак след две седмици вторника...
още има вкус на лято
кога ви почват ебавките на вас в даскало-контролни, изпити, род срещи и тнт?
при мене първото сериозно контролно ми се пада чак след две седмици вторника...
още има вкус на лято
Базата и преподавателите правят доброто училище. А учениците изцяло се сменят на 4-5 години.
O rly?Морт написа:Базата и преподавателите правят доброто училище. А учениците изцяло се сменят на 4-5 години.
- Till.Lindemann
Америкън Колидж София ?
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Niko216 написа:of Sofia - демек да![]()
![]()
Кой клас си там и как се казваш?
a.k.a. Disturbed