Един сън

Вашите разкази и истории
bug

Re: Един сън

Мнение от bug »

:D :D :D
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

Kpucka7a написа:
Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре ;)
Ама путко,тука не става въпрос ни най-малко за майка ти.Сравнявам самата творба с гаврата,която описах.Толкова ли не можеш да направиш връзката?
И освен това ти акъла ми никога няма да го стигнеш.Не изпитвам желание да го показвам във форум за игри,в който пиша,за да разпускам.
По-ниско на акъл от другите на моята възраст
Всъщност само от 2 твои мнения ми стана ясно,че ти въобще по никакъв начин не блестиш над другите на твоята възраст с акъл или каквото и да е било.Същата неосъзната пикла си,както другите момичета на твоята възраст.

П.С.Каква болест,какво нещо,човека просто му е дошло да пише малко emo стайл :stooped:
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

между другото фиър е доста бездарно и филмирано дете
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

И Криската е голямо емо.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
zonda

Мнение от zonda »

Аватар
Liberty
В момента играе: League of Legends
Обратна връзка:

Мнение от Liberty »

Разказът е добре наистина като изключим правописните грешки.

Иначе, само търсите да де заяждате за глупости!
IceQueen, за какво го защитаваш Орка? Коментарът му очевидно беше неадекватен, излишно груб и тролски. От там на татък естествено, че Криската може да му каже каквото си иска.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Аватар
Kpucka7a
В момента играе: Fifa 2007
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Орк - Паладин написа:
Kpucka7a написа:
Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре ;)
Ама путко,тука не става въпрос ни най-малко за майка ти.Сравнявам самата творба с гаврата,която описах.Толкова ли не можеш да направиш връзката?
И освен това ти акъла ми никога няма да го стигнеш.Не изпитвам желание да го показвам във форум за игри,в който пиша,за да разпускам.
По-ниско на акъл от другите на моята възраст
Всъщност само от 2 твои мнения ми стана ясно,че ти въобще по никакъв начин не блестиш над другите на твоята възраст с акъл или каквото и да е било.Същата неосъзната пикла си,както другите момичета на твоята възраст.

П.С.Каква болест,какво нещо,човека просто му е дошло да пише малко emo стайл :stooped:
Цензура ще викаш на тая дето е направила грешката да те роди. ;) А акъла ти не искам и да го стигам - не се целя толкова високо, защото знам, че няма да успея да постигна желаното. А и много ясно, че не блестя над другите с акъл - аз ги заслепявам, малка разлика ;) И на мен пък от 1 твое мнение ми стана ясно, че си тъп, бате? Satisfied? ;)
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..

GLORY, GLORY, MAN UNITED!
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Ще си послужа с един многоообичан форумен израз:
Доста сте тъпи всичките, ама Алмито е The Leader of the Crowd.
Не, сериозно, Алми не можеш да си представиш колко тъп изглеждаш отстрани, особено казвайки "Цензура" на по-голямо от теб момиче.
П.С. Бе да ти имам забавлението, бе извратеняк! Излез навън, поритай с фрта и пак се върни!
WeAreGettingClose
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

таа ако не извади един уй, секи мое да й вика Цензура
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Dexter написа:Ще си послужа с един многоообичан форумен израз:
Доста сте тъпи всичките, ама Алмито е The Leader of the Crowd.
Не, сериозно, Алми не можеш да си представиш колко тъп изглеждаш отстрани, особено казвайки "Цензура" на по-голямо от теб момиче.
П.С. Бе да ти имам забавлението, бе извратеняк! Излез навън, поритай с фрта и пак се върни!
Достатъчно тъп е, за да не разбере какво се опитваш да му обясниш.
@Nocturno: Имам даже два, с кой от двата искаш да ти сцепя дупенцето?
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..

bug

Мнение от bug »

Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

bug написа:крисе не им се ядосвай. оная кралица се дразни щото не обича момичета ти в общия да видиш заради една дебелана как настръхна
Ми няма лошо, свободна да обича и да не обича каквото си пожелае.. Само, че да не ме напада безпочвено и да не се прави на много разбирачка и тя.. Каквото съм искала да го кажа, съм го казала и знам как съм го направила.. Няма нужда да се опитва да ми обяснява собствените ми думи..

fear4

Мнение от fear4 »

Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Kpucka7a написа:@Nocturno: Имам даже два, с кой от двата искаш да ти сцепя дупенцето?
Kpucka7a написа:А и много ясно, че не блестя над другите с акъл - аз ги заслепявам, малка разлика ;)
:roll:
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

fear4 написа:Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
Заеби.Винаги така става :lol: :lol: :lol:
WeAreGettingClose
Алми

Мнение от Алми »

Та нека обобщим:
Фиър, ти си болен. Имаш нужда от помощ.
Криске, много си проста, ма.
Кралице, друга работа нямаш ли си? К'во се занимаваш с 10 годишни пикли?
Бъг, тъпо копеле си. Гръмни се.
Ариманчо, и ти не си от най-цветущите.
Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях.
JFK, мани го тоя шибан аватар. В твоя случай това ще е достатъчно, хихи.
Алми, ти си ми любимият трол :lol: Защо толкова рядко влизаш в последно време?

Май не останахте много за нахейтване. Айде, утре пак.
JFK
В момента играе: Mafia.

Мнение от JFK »

Emanuil написа:Та нека обобщим:
Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях.

Имаш нещо против Стив Джобс ли?:D
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Аватар
Unholy Man

Мнение от Unholy Man »

fear4 написа:Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
Така става с всяка тема, не се ядосвай.
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
Аватар
Kpucka7a
NFS MW
Обратна връзка:

Мнение от Kpucka7a »

Emanuil написа:Та нека обобщим:

Леко далеко съм от десетте години, ама карай.
А дали съм проста.. Не си ти човекът, който ще определя :)

fear4

Мнение от fear4 »

Че болен , болен съм ама ми трябва една Цензура младолика и малко шнапс и всичко ще си излекувам на моменто . Мдааааа.... :D :D :D :D То май всичката ви работа така , е писах в Жалка история , то като влезнах всякаш се изпардях мамаму стара . След мен кви лайна се изсапаха егати 5 страници , то стиха бе половин . И после питаме що България е такава , я гледайте Германия . Що еврей са изгорили ама са с милярд години напред . Да ама те като са горели не са се карали , само са мятали и туйто :shock: :shock:
Публикувай отговор