Един сън
-
Алминатора`
- В момента играе: Poker Stars
Re: Един сън
Ама путко,тука не става въпрос ни най-малко за майка ти.Сравнявам самата творба с гаврата,която описах.Толкова ли не можеш да направиш връзката?Kpucka7a написа:
Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре
И освен това ти акъла ми никога няма да го стигнеш.Не изпитвам желание да го показвам във форум за игри,в който пиша,за да разпускам.
Всъщност само от 2 твои мнения ми стана ясно,че ти въобще по никакъв начин не блестиш над другите на твоята възраст с акъл или каквото и да е било.Същата неосъзната пикла си,както другите момичета на твоята възраст.По-ниско на акъл от другите на моята възраст
П.С.Каква болест,какво нещо,човека просто му е дошло да пише малко emo стайл
-
Steel
- Обратна връзка:
между другото фиър е доста бездарно и филмирано дете
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
И Криската е голямо емо.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Разказът е добре наистина като изключим правописните грешки.
Иначе, само търсите да де заяждате за глупости!
IceQueen, за какво го защитаваш Орка? Коментарът му очевидно беше неадекватен, излишно груб и тролски. От там на татък естествено, че Криската може да му каже каквото си иска.
Иначе, само търсите да де заяждате за глупости!
IceQueen, за какво го защитаваш Орка? Коментарът му очевидно беше неадекватен, излишно груб и тролски. От там на татък естествено, че Криската може да му каже каквото си иска.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
- Kpucka7a
- В момента играе: Fifa 2007
NFS MW - Обратна връзка:
Цензура ще викаш на тая дето е направила грешката да те роди.Орк - Паладин написа:Ама путко,тука не става въпрос ни най-малко за майка ти.Сравнявам самата творба с гаврата,която описах.Толкова ли не можеш да направиш връзката?Kpucka7a написа:
Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре
И освен това ти акъла ми никога няма да го стигнеш.Не изпитвам желание да го показвам във форум за игри,в който пиша,за да разпускам.
Всъщност само от 2 твои мнения ми стана ясно,че ти въобще по никакъв начин не блестиш над другите на твоята възраст с акъл или каквото и да е било.Същата неосъзната пикла си,както другите момичета на твоята възраст.По-ниско на акъл от другите на моята възраст
П.С.Каква болест,какво нещо,човека просто му е дошло да пише малко emo стайл
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ще си послужа с един многоообичан форумен израз:
Доста сте тъпи всичките, ама Алмито е The Leader of the Crowd.
Не, сериозно, Алми не можеш да си представиш колко тъп изглеждаш отстрани, особено казвайки "Цензура" на по-голямо от теб момиче.
П.С. Бе да ти имам забавлението, бе извратеняк! Излез навън, поритай с фрта и пак се върни!
Не, сериозно, Алми не можеш да си представиш колко тъп изглеждаш отстрани, особено казвайки "Цензура" на по-голямо от теб момиче.
П.С. Бе да ти имам забавлението, бе извратеняк! Излез навън, поритай с фрта и пак се върни!
WeAreGettingClose
таа ако не извади един уй, секи мое да й вика Цензура
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Достатъчно тъп е, за да не разбере какво се опитваш да му обясниш.Dexter написа:Ще си послужа с един многоообичан форумен израз:
@Nocturno: Имам даже два, с кой от двата искаш да ти сцепя дупенцето?
Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Ми няма лошо, свободна да обича и да не обича каквото си пожелае.. Само, че да не ме напада безпочвено и да не се прави на много разбирачка и тя.. Каквото съм искала да го кажа, съм го казала и знам как съм го направила.. Няма нужда да се опитва да ми обяснява собствените ми думи..bug написа:крисе не им се ядосвай. оная кралица се дразни щото не обича момичета ти в общия да видиш заради една дебелана как настръхна
Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
Kpucka7a написа:@Nocturno: Имам даже два, с кой от двата искаш да ти сцепя дупенцето?
Kpucka7a написа:А и много ясно, че не блестя над другите с акъл - аз ги заслепявам, малка разлика
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Заеби.Винаги така ставаfear4 написа:Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
WeAreGettingClose
Та нека обобщим:
Фиър, ти си болен. Имаш нужда от помощ.
Криске, много си проста, ма.
Кралице, друга работа нямаш ли си? К'во се занимаваш с 10 годишни пикли?
Бъг, тъпо копеле си. Гръмни се.
Ариманчо, и ти не си от най-цветущите.
Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях.
JFK, мани го тоя шибан аватар. В твоя случай това ще е достатъчно, хихи.
Алми, ти си ми любимият трол
Защо толкова рядко влизаш в последно време?
Май не останахте много за нахейтване. Айде, утре пак.
Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях.
Алми, ти си ми любимият трол
Имаш нещо против Стив Джобс ли?:DEmanuil написа:Та нека обобщим:
Алми, ти си ми любимият тролЗащо толкова рядко влизаш в последно време?
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
- Unholy Man
Така става с всяка тема, не се ядосвай.fear4 написа:Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language...
I know what i am...An Unholy Man..
I know what i am...An Unholy Man..
- Kpucka7a
NFS MW - Обратна връзка:
Леко далеко съм от десетте години, ама карай.Emanuil написа:Та нека обобщим:
Алми, ти си ми любимият тролЗащо толкова рядко влизаш в последно време?
А дали съм проста.. Не си ти човекът, който ще определя
Че болен , болен съм ама ми трябва една Цензура младолика и малко шнапс и всичко ще си излекувам на моменто . Мдааааа....
То май всичката ви работа така , е писах в Жалка история , то като влезнах всякаш се изпардях мамаму стара . След мен кви лайна се изсапаха егати 5 страници , то стиха бе половин . И после питаме що България е такава , я гледайте Германия . Що еврей са изгорили ама са с милярд години напред . Да ама те като са горели не са се карали , само са мятали и туйто