Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 01:04
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 01:12
Kpucka7a написа: Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре  Ама путко,тука не става въпрос ни най-малко за майка ти.Сравнявам самата творба с гаврата,която описах.Толкова ли не можеш да направиш връзката? И освен това ти акъла ми никога няма да го стигнеш.Не изпитвам желание да го показвам във форум за игри,в който пиша,за да разпускам. Цитат: По-ниско на акъл от другите на моята възраст Всъщност само от 2 твои мнения ми стана ясно,че ти въобще по никакъв начин не блестиш над другите на твоята възраст с акъл или каквото и да е било.Същата неосъзната пикла си,както другите момичета на твоята възраст. П.С.Каква болест,какво нещо,човека просто му е дошло да пише малко emo стайл 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 01:25
между другото фиър е доста бездарно и филмирано дете
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 02:25
И Криската е голямо емо.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 07:26
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 09:26
Разказът е добре наистина като изключим правописните грешки.
Иначе, само търсите да де заяждате за глупости! IceQueen, за какво го защитаваш Орка? Коментарът му очевидно беше неадекватен, излишно груб и тролски. От там на татък естествено, че Криската може да му каже каквото си иска.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 09:41
Орк - Паладин написа: Kpucka7a написа: Дребен, първо - не намесвай майка ми! Викам ти дребен, не защото си по-малък на възраст, а защото си много по ниско на акъл. Второ - според мен разказът основно е породен от болката на фиър4, поради болестта му и презрението или съжалението в очите на хората, в следствие на което той се е озлобил срещу тях. Ти ако имаш някакви проблеми, които да те озлобяват и да искаш да убиваш майка ми - не мога да ти помогна. Аре със здраве, оркестъре  Ама путко,тука не става въпрос ни най-малко за майка ти.Сравнявам самата творба с гаврата,която описах.Толкова ли не можеш да направиш връзката? И освен това ти акъла ми никога няма да го стигнеш.Не изпитвам желание да го показвам във форум за игри,в който пиша,за да разпускам. Цитат: По-ниско на акъл от другите на моята възраст Всъщност само от 2 твои мнения ми стана ясно,че ти въобще по никакъв начин не блестиш над другите на твоята възраст с акъл или каквото и да е било.Същата неосъзната пикла си,както другите момичета на твоята възраст. П.С.Каква болест,какво нещо,човека просто му е дошло да пише малко emo стайл  Цензура ще викаш на тая дето е направила грешката да те роди.  А акъла ти не искам и да го стигам - не се целя толкова високо, защото знам, че няма да успея да постигна желаното. А и много ясно, че не блестя над другите с акъл - аз ги заслепявам, малка разлика  И на мен пък от 1 твое мнение ми стана ясно, че си тъп, бате? Satisfied? 
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 10:24
Ще си послужа с един многоообичан форумен израз: Доста сте тъпи всичките, ама Алмито е The Leader of the Crowd. Не, сериозно, Алми не можеш да си представиш колко тъп изглеждаш отстрани, особено казвайки "Цензура" на по-голямо от теб момиче. П.С. Бе да ти имам забавлението, бе извратеняк! Излез навън, поритай с фрта и пак се върни!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 10:52
таа ако не извади един уй, секи мое да й вика Цензура
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 11:04
Dexter написа: Ще си послужа с един многоообичан форумен израз: Доста сте тъпи всичките, ама Алмито е The Leader of the Crowd. Не, сериозно, Алми не можеш да си представиш колко тъп изглеждаш отстрани, особено казвайки "Цензура" на по-голямо от теб момиче. П.С. Бе да ти имам забавлението, бе извратеняк! Излез навън, поритай с фрта и пак се върни! Достатъчно тъп е, за да не разбере какво се опитваш да му обясниш. @Nocturno: Имам даже два, с кой от двата искаш да ти сцепя дупенцето?
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 11:21
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 11:29
bug написа: крисе не им се ядосвай. оная кралица се дразни щото не обича момичета ти в общия да видиш заради една дебелана как настръхна Ми няма лошо, свободна да обича и да не обича каквото си пожелае.. Само, че да не ме напада безпочвено и да не се прави на много разбирачка и тя.. Каквото съм искала да го кажа, съм го казала и знам как съм го направила.. Няма нужда да се опитва да ми обяснява собствените ми думи..
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 11:42
Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ?
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 12:34
Kpucka7a написа: @Nocturno: Имам даже два, с кой от двата искаш да ти сцепя дупенцето? Kpucka7a написа: А и много ясно, че не блестя над другите с акъл - аз ги заслепявам, малка разлика  ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 13:08
fear4 написа: Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ? Заеби.Винаги така става 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 21:31
Та нека обобщим: Фиър, ти си болен. Имаш нужда от помощ. Криске, много си проста, ма. Кралице, друга работа нямаш ли си? К'во се занимаваш с 10 годишни пикли? Бъг, тъпо копеле си. Гръмни се. Ариманчо, и ти не си от най-цветущите. Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях. JFK, мани го тоя шибан аватар. В твоя случай това ще е достатъчно, хихи. Алми, ти си ми любимият трол  Защо толкова рядко влизаш в последно време? Май не останахте много за нахейтване. Айде, утре пак.
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:29
Emanuil написа: Та нека обобщим: Фиър, ти си болен. Имаш нужда от помощ. Криске, много си проста, ма. Кралице, друга работа нямаш ли си? К'во се занимаваш с 10 годишни пикли? Бъг, тъпо копеле си. Гръмни се. Ариманчо, и ти не си от най-цветущите. Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях. JFK, мани го тоя шибан аватар. В твоя случай това ще е достатъчно, хихи. Алми, ти си ми любимият трол  Защо толкова рядко влизаш в последно време? Май не останахте много за нахейтване. Айде, утре пак. Имаш нещо против Стив Джобс ли?:D
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
Unholy Man
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:48
fear4 написа: Еййй копилета кво се насабрахте това да не е чат програма маскари , за кво съм пустнал темата само да се ругаете амаха ? Така става с всяка тема, не се ядосвай.
___________________________________ I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language... I know what i am...An Unholy Man..
|
|
|
|
 |
Kpucka7a
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 22:58
Emanuil написа: Та нека обобщим: Фиър, ти си болен. Имаш нужда от помощ. Криске, много си проста, ма. Кралице, друга работа нямаш ли си? К'во се занимаваш с 10 годишни пикли? Бъг, тъпо копеле си. Гръмни се. Ариманчо, и ти не си от най-цветущите. Топ гъмчо, смени си ника и аватара. То не само те са ти за смяна, ама нека започнем от тях. JFK, мани го тоя шибан аватар. В твоя случай това ще е достатъчно, хихи. Алми, ти си ми любимият трол  Защо толкова рядко влизаш в последно време? Май не останахте много за нахейтване. Айде, утре пак. Леко далеко съм от десетте години, ама карай. А дали съм проста.. Не си ти човекът, който ще определя 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Един сън Публикувано на: 21 Сеп 2009 23:04
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|