Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: антивурсна
Публикувано на: 06 Авг 2009 12:50

ще може ли да ми дадете някакфа антивирусна, че ми изтече на нод-а фрее периода... или поне код за този нод, че с антивирусните хич ме няма ... въпроса е да е добра и някаф кий, че да може да е вечна, а не след 1 месец да свърши.. мерси предварително...

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
Заглавие: Re: антивурсна
Публикувано на: 06 Авг 2009 17:57

Ad-Aware...

За мен Fallout 3 не е просто игра, а начин на живот ... !

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 06 Авг 2009 22:38

сложи си един zone alarm

Профил Skype

Публикувано на: 07 Авг 2009 02:15

GEGATAFLL написа:
Ad-Aware...
Intercessia написа:
сложи си един zone alarm

Споменатите програми ОТКОГА са антивирусни :shock: !? Да, едната може би и да съдържа модул за антивирус, но НЕ това й е главната цел...

Иначе ключове за КОЯ ДА Е ВЕРСИЯ на ESET BOT32 / Smart Securty ( v2, v3, v4 ) може по всяко време да се намерят тук. Но аз лично естествено не препоръчвам използването на тази антивирусна, по-скоро Avira, но важното е, че която и да използва човек, все тая, като няма нищо горе в главата...

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2009 11:03

http://www.for-ever.cn/nod32/

Профил

Публикувано на: 16 Авг 2009 22:32

Пич не ги слушай пиши ми на скайпа (bega4a_88) аз ще ти дам хубава антивирусна и кий заедно с нея разполагам с касперски и всичко за него, само не слушай тия всезнайковци ако искаш да ти е защитен компа, и да не го преинсталираш всеки месец заради скапаните червеи, и троянци дето се завират там дето не им е работата. Aз съм с касперски от половин година и компа гък не ми е казал, Avira, Avast, Nod32, ESET Smart sequrity, ESET Nod32, F-Prot.... и да не изброявам още колко смених, не стават за нищо, не в буквалния смисъл имат ефект но малък, пускат много вируси, не е като касперския, той е много по надежден и ефектен от останалите антивирусни програми, само той си казва думата. Имам опит с компътри от 10 години и съм на ясно с антивирусните програми, така че има ли смисъл повече да коментирам пичаго, ако искаш хубава антивирусна и кий знаеш каде да ме намериш :icq3:

Профил

Публикувано на: 16 Авг 2009 23:14

Да бе, имаш опит, но не и в българският език, който... ПО ПРИНЦИП се учи в училище, а някой... може би е бягал по това време ?

Колкото и антивирусни да изброяваш или дадена конкретна, която препоръчваш, не можеш да ми минеш 3-годишният рекорд БЕЗ преинсталация на Windows XP SP2 БЕЗ инсталиран НИКАКЪВ антивирус, НИТО Firewall ( а вграденият Windows Firewall ту включен, ту изключен според нуждите ми ) + вече година и нещо Windows Глиста, отново БЕЗ нищо. Къде са ми вирусите, че нещо не ги виждам :lol: ( не споменавам за underground сайтовете, за да не докарам някой инфаркт :) ).

В Internet има хиляди теми за избор на антивирусен софтуер. Хората си пишат там, препоръчват, прилагат "доказателства" и т.н. и всеки сам си решава на кого мнението да последва. Но рядкост са такива, които... карат без никакви защити И ВЪПРЕКИ ТОВА са по-защитени от такива, които имат най-тежката, най-умната, най-безпогрешната, най-проактивната, най-нова версия, най-the-best антивирусна и/или защитна стена. А сега се запитай - ЗАЩО ли ? Връщаме се пак на училището...

Публикувано на: 19 Авг 2009 20:35

Всеки си избира сам с какъв антивирусен софтуер да кара, аз си карам само с касперски. А що се отнася до българският език, тук не е мястото където да обсъждаме тая тема.

Профил

Публикувано на: 20 Авг 2009 23:10

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2009 12:09

http://www.for-ever.cn/nod32

Профил

Публикувано на: 17 Сеп 2009 18:40

Препоръчвам ти:http://www.apphit.com/download_AVG_Free_Edition-114/
Ето и лиценз до 2018 8MEH-REDSL-7ETEC-ULA8R-EAOKL-4EMBR-ACED.

Профил

Публикувано на: 21 Сеп 2009 17:54

:D :D :D

Профил

Публикувано на: 21 Сеп 2009 18:19

Е, гъзе си значи. Имам 'нищо', което е ПО за 'без пари' ( a.k.a. по-равен ) :lol:.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com