антивурсна
антивурсна
ще може ли да ми дадете някакфа антивирусна, че ми изтече на нод-а фрее периода... или поне код за този нод, че с антивирусните хич ме няма ... въпроса е да е добра и някаф кий, че да може да е вечна, а не след 1 месец да свърши.. мерси предварително...
- Intercessia
- Обратна връзка:
Re: антивурсна
сложи си един zone alarm
-
¦•••SHERIFA•••¦
GEGATAFLL написа:Ad-Aware...
Споменатите програми ОТКОГА са антивирусниIntercessia написа:сложи си един zone alarm
Иначе ключове за КОЯ ДА Е ВЕРСИЯ на ESET BOT32 / Smart Securty ( v2, v3, v4 ) може по всяко време да се намерят тук. Но аз лично естествено не препоръчвам използването на тази антивирусна, по-скоро Avira, но важното е, че която и да използва човек, все тая, като няма нищо горе в главата...
Пич не ги слушай пиши ми на скайпа (bega4a_88) аз ще ти дам хубава антивирусна и кий заедно с нея разполагам с касперски и всичко за него, само не слушай тия всезнайковци ако искаш да ти е защитен компа, и да не го преинсталираш всеки месец заради скапаните червеи, и троянци дето се завират там дето не им е работата. Aз съм с касперски от половин година и компа гък не ми е казал, Avira, Avast, Nod32, ESET Smart sequrity, ESET Nod32, F-Prot.... и да не изброявам още колко смених, не стават за нищо, не в буквалния смисъл имат ефект но малък, пускат много вируси, не е като касперския, той е много по надежден и ефектен от останалите антивирусни програми, само той си казва думата. Имам опит с компътри от 10 години и съм на ясно с антивирусните програми, така че има ли смисъл повече да коментирам пичаго, ако искаш хубава антивирусна и кий знаеш каде да ме намериш 
-
¦•••SHERIFA•••¦
Да бе, имаш опит, но не и в българският език, който... ПО ПРИНЦИП се учи в училище, а някой... може би е бягал по това време ?
Колкото и антивирусни да изброяваш или дадена конкретна, която препоръчваш, не можеш да ми минеш 3-годишният рекорд БЕЗ преинсталация на Windows XP SP2 БЕЗ инсталиран НИКАКЪВ антивирус, НИТО Firewall ( а вграденият Windows Firewall ту включен, ту изключен според нуждите ми ) + вече година и нещо Windows Глиста, отново БЕЗ нищо. Къде са ми вирусите, че нещо не ги виждам
( не споменавам за underground сайтовете, за да не докарам някой инфаркт
).
В Internet има хиляди теми за избор на антивирусен софтуер. Хората си пишат там, препоръчват, прилагат "доказателства" и т.н. и всеки сам си решава на кого мнението да последва. Но рядкост са такива, които... карат без никакви защити И ВЪПРЕКИ ТОВА са по-защитени от такива, които имат най-тежката, най-умната, най-безпогрешната, най-проактивната, най-нова версия, най-the-best антивирусна и/или защитна стена. А сега се запитай - ЗАЩО ли ? Връщаме се пак на училището...
Колкото и антивирусни да изброяваш или дадена конкретна, която препоръчваш, не можеш да ми минеш 3-годишният рекорд БЕЗ преинсталация на Windows XP SP2 БЕЗ инсталиран НИКАКЪВ антивирус, НИТО Firewall ( а вграденият Windows Firewall ту включен, ту изключен според нуждите ми ) + вече година и нещо Windows Глиста, отново БЕЗ нищо. Къде са ми вирусите, че нещо не ги виждам
В Internet има хиляди теми за избор на антивирусен софтуер. Хората си пишат там, препоръчват, прилагат "доказателства" и т.н. и всеки сам си решава на кого мнението да последва. Но рядкост са такива, които... карат без никакви защити И ВЪПРЕКИ ТОВА са по-защитени от такива, които имат най-тежката, най-умната, най-безпогрешната, най-проактивната, най-нова версия, най-the-best антивирусна и/или защитна стена. А сега се запитай - ЗАЩО ли ? Връщаме се пак на училището...
Всеки си избира сам с какъв антивирусен софтуер да кара, аз си карам само с касперски. А що се отнася до българският език, тук не е мястото където да обсъждаме тая тема.
-
martinely95
-
martinely95
Препоръчвам ти:http://www.apphit.com/download_AVG_Free_Edition-114/
Ето и лиценз до 2018 8MEH-REDSL-7ETEC-ULA8R-EAOKL-4EMBR-ACED.
Ето и лиценз до 2018 8MEH-REDSL-7ETEC-ULA8R-EAOKL-4EMBR-ACED.
-
¦•••SHERIFA•••¦
Е, гъзе си значи. Имам 'нищо', което е ПО за 'без пари' ( a.k.a. по-равен )
.