броеве на PC mania

Идеи за сайта и списанието
Гост

броеве на PC mania

Мнение от Гост »

предлагам броеве на PC mania...
всички броеве от Януари 2008 до закриването на книжния вариант през Март 2009 (от 117 брой до 131 брой) + брой 97 от Май 2006 + брой 104 от Декември 2006 + брой 105 от Януари 2007...освен това имам и няколко плаката от PC mania...един от тях на Call of Duty 4 Modern Warfare/The ultimate DOOM...ако някой се интересува да пише тук...цената е по договаряне, но няма да е скъпо...просто искам да се отърва от тези списания, които толкова време събирах...вярно голям фен съм, но вече нямам място да ги съхранявам
¦•••SHERIFA•••¦

Re: броеве на PC mania

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

Гост написа:..просто искам да се отърва от тези списания, които толкова време събирах...вярно голям фен съм...
:shock: :shock: :shock:

"Пази боже сляпо да прогледа"

ЦЯЛА ГОДИНА И 3 МЕСЕЦА :shock: !

:RTFingM:
Аватар
ManicSubsidal

Мнение от ManicSubsidal »

Ахаххаха. Година и 3 месеца. Аз съм ги събирал 4 години(без един брой) и мога да кажа, че фактически нищо не съм събирал :lol: :lol:
Момче, объркал си раздела, объркал си форума. Мой съвет:махай се!(ама това за твое добро, а не че те пъдя...)
Гост

Мнение от Гост »

давате ли си сметка че когато вие сте започнали да събирате тва списание, аз едва ли съм бил в състояние дори да чета...не съм ви на годините и не се заяждайте....да бях на 17-18 години нямаше да съм изпуснал брой...ама не съм...започнах да го събирам преди 1 година и 3 месеца защото оттогава започнах да се занимавам с компютри...не знам кви сте вие хора...само търсите някой по малък дето е пуснал глупава тема за да се заяждате...не бях вярвал че има такива идиоти в тоя форум
Аватар
ManicSubsidal

Даваш ли си сметка, че аз НЕ съм на 17-18 и че събирам от 11 годишен списания?
И даваш ли си сметка, че ако някой сега рече да те ояде, ще се откажеш от живота си?
И че си в ГОЛЯМА грешка, че само чакаме някой по-малък, когото да оядем?
И да не споменавам факта, че Шерифа е модератор(айде правете го админ, че форума иначе е загубен!)?
Та така, темата ти не е глупава, ама никой няма да ти обърне внимание в този АНТИсоциален форум. Лека вечер.
¦•••SHERIFA•••¦

Мнение от ¦•••SHERIFA•••¦ »

OMG, модератор съм ? Кога ме повишиха и защо ? Щеше да ме има в списъка. Че аз нищо не съм направил, освен за изброя и да продължавам да изброявам една камара бъгове, недомислици и мизерии из форума и портала, но въпреки това така и да не се вземат адекватни решения, поправки и запълване на дупките, но... “Кучетата си лаят, керванът си върви…“

Не го знам на колко години е, но това изказване е смешно - хем голям фен, хем от 3 години. Е, аз от 1999г. като имам броеве насам, минимум 120 гаранция ( мога и снимка да приложа, сортирани, прибрани ), с дисковете, плакати, etc., дето съм бил на... няма да казвам колко години, че някой ще падне от коня, к'во да кажа :lol:. 2 пъти съм печелил 3-месечен абонамент за списанието от техните игри, едни неща изпращах напечатани, но в истинско писмо, вече съм ги забравил какви бяха :roll:.

Ама както и да е, продавай си списанията. Някои колекционират марки, други монети ( дааа, и от тях имам една камара :D ), трети... кукли барби ( :shock: ), четвърти фигурки на войници от корекомски яйчица ( :| ), пети различни стари автомобили, шести... разни хора, разни идеали.
Аватар
ManicSubsidal

Чакай, чакай-НЕ си модератор :shock: :shock: :shock: :shock:
Защо имам спомен, че преди месеци беше модератор?
И всъщност какво по дяволите чака екипа? Правете го админ :lol: :lol:
Side

Мнение от Side »

Шерифе,можеш ли още една статия да ми сканираш

От този брой на WoW PvP guide-а само,че на Guild Wars статията.И ми ги тури на лично,че някой от екипа да не се разсърди.Мерси предварително :wink:
rome will burn when it's time has come
ottoman tribes fate away
the social cults empower puppet men
leaving me to pull the strings
Аватар
Rey
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft

Мнение от Rey »

намери ме в скайп Rey_divei
имам интерес към списанията
Публикувай отговор