Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: броеве на PC mania
Публикувано на: 03 Сеп 2009 12:01

предлагам броеве на PC mania...
всички броеве от Януари 2008 до закриването на книжния вариант през Март 2009 (от 117 брой до 131 брой) + брой 97 от Май 2006 + брой 104 от Декември 2006 + брой 105 от Януари 2007...освен това имам и няколко плаката от PC mania...един от тях на Call of Duty 4 Modern Warfare/The ultimate DOOM...ако някой се интересува да пише тук...цената е по договаряне, но няма да е скъпо...просто искам да се отърва от тези списания, които толкова време събирах...вярно голям фен съм, но вече нямам място да ги съхранявам

Заглавие: Re: броеве на PC mania
Публикувано на: 05 Сеп 2009 01:37

Гост написа:
..просто искам да се отърва от тези списания, които толкова време събирах...вярно голям фен съм...

:shock: :shock: :shock:

"Пази боже сляпо да прогледа"

ЦЯЛА ГОДИНА И 3 МЕСЕЦА :shock: !

:RTFingM:

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 19:42

Ахаххаха. Година и 3 месеца. Аз съм ги събирал 4 години(без един брой) и мога да кажа, че фактически нищо не съм събирал :lol: :lol:
Момче, объркал си раздела, объркал си форума. Мой съвет:махай се!(ама това за твое добро, а не че те пъдя...)

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2009 20:36

давате ли си сметка че когато вие сте започнали да събирате тва списание, аз едва ли съм бил в състояние дори да чета...не съм ви на годините и не се заяждайте....да бях на 17-18 години нямаше да съм изпуснал брой...ама не съм...започнах да го събирам преди 1 година и 3 месеца защото оттогава започнах да се занимавам с компютри...не знам кви сте вие хора...само търсите някой по малък дето е пуснал глупава тема за да се заяждате...не бях вярвал че има такива идиоти в тоя форум

Аватар
Публикувано на: 05 Сеп 2009 20:44

Даваш ли си сметка, че аз НЕ съм на 17-18 и че събирам от 11 годишен списания?
И даваш ли си сметка, че ако някой сега рече да те ояде, ще се откажеш от живота си?
И че си в ГОЛЯМА грешка, че само чакаме някой по-малък, когото да оядем?
И да не споменавам факта, че Шерифа е модератор(айде правете го админ, че форума иначе е загубен!)?
Та така, темата ти не е глупава, ама никой няма да ти обърне внимание в този АНТИсоциален форум. Лека вечер.

Профил

Публикувано на: 05 Сеп 2009 22:55

OMG, модератор съм ? Кога ме повишиха и защо ? Щеше да ме има в списъка. Че аз нищо не съм направил, освен за изброя и да продължавам да изброявам една камара бъгове, недомислици и мизерии из форума и портала, но въпреки това така и да не се вземат адекватни решения, поправки и запълване на дупките, но... “Кучетата си лаят, керванът си върви…“

Не го знам на колко години е, но това изказване е смешно - хем голям фен, хем от 3 години. Е, аз от 1999г. като имам броеве насам, минимум 120 гаранция ( мога и снимка да приложа, сортирани, прибрани ), с дисковете, плакати, etc., дето съм бил на... няма да казвам колко години, че някой ще падне от коня, к'во да кажа :lol:. 2 пъти съм печелил 3-месечен абонамент за списанието от техните игри, едни неща изпращах напечатани, но в истинско писмо, вече съм ги забравил какви бяха :roll:.

Ама както и да е, продавай си списанията. Някои колекционират марки, други монети ( дааа, и от тях имам една камара :D ), трети... кукли барби ( :shock: ), четвърти фигурки на войници от корекомски яйчица ( :| ), пети различни стари автомобили, шести... разни хора, разни идеали.

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 14:45

Чакай, чакай-НЕ си модератор :shock: :shock: :shock: :shock:
Защо имам спомен, че преди месеци беше модератор?
И всъщност какво по дяволите чака екипа? Правете го админ :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2009 20:54

Шерифе,можеш ли още една статия да ми сканираш

От този брой на WoW PvP guide-а само,че на Guild Wars статията.И ми ги тури на лично,че някой от екипа да не се разсърди.Мерси предварително :wink:

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Публикувано на: 12 Сеп 2009 22:18

намери ме в скайп Rey_divei
имам интерес към списанията

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: