по-логично би било ако го направят в талантите/skill tree или там каквото се води.
примерно да имаш специализация с лайт сейбъра/силата или ъъъ... нещо друго
TheChosen1 написа:даджайците
Ами за сега за Републиката имаме Heavy Damage Long Range и Stealthy Long Range class-ове, за Империята имаме Heavy Damage Long Range и Force User Close Range class-ове. Jedi class-ът ще бъде сигурно като Sith-а, империята сигурно ще има някакъв клас, който е подобен на smuggler-а, което ще рече, че ще е Stealthy Long Range и за останалите два класа се надявам да се non-force user close range класове.the_presator написа:oт останалите 3 класа със сигурност единия от тях ще е джедай.
остава да видим какви ще са другите 2
Не мисля, че ще стане така. Прочети ревюто по IGN - Sith Warrior-ът ще използва почти ексклузивно меча. Доста тясно специализиран клас. А всички знаем, че ТРЯБВА да има сит, подобен на Дуку или Палпатин.e това ще е прекалено.
по-логично би било ако го направят в талантите/skill tree или там каквото се води.
примерно да имаш специализация с лайт сейбъра/силата или ъъъ... нещо друго
Това обещание ли е?Аз се 'фащам на бас, че ще има Тогрута. Ако няма, ще пребягам през София гол.
The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be... unnatural/Офтопик: Минотавре, още ще има да ме дебнеш из Скайпа, рядко съм си вкъщи сутрин и вечер, най-много да ме спипаш по обяд. Пък и тогава влизам рядко, не го ползвам често.
Като цяло съм съгласен, но close range нишата се запъла от джедая и сита. Последните два класа вероятно ще са healers/buffers, подобно на Офицера в Star Wars Galaxies.Ами за сега за Републиката имаме Heavy Damage Long Range и Stealthy Long Range class-ове, за Империята имаме Heavy Damage Long Range и Force User Close Range class-ове. Jedi class-ът ще бъде сигурно като Sith-а, империята сигурно ще има някакъв клас, който е подобен на smuggler-а, което ще рече, че ще е Stealthy Long Range и за останалите два класа се надявам да се non-force user close range класове.
Като ядро на star wars d20 се крие d20 системата -.-Sidhe написа:
Minotaur King, да, естествено, че е модификация, но като ядро се крие D&D все пак
Minotaur King написа:Това обещание ли е?
Надявам се да е първия вариант ,тъй като искам да съм сит от сорта на Сидиъс и Дуко, и съм сигурен,че има още доста хора които искат същото.MARiNZ0 написа:Аз също съм на мнение, че force user класовете ще са 4. По този начин ще са по-тясно специализирани - съответно 2 с heavy melee damage/tank и 2 със cc & dps/buffs & heal build-ове.
Другия вариант е само с 2 force user-a, като този на републиката е специализиран в buffs & heal. Така класовете на двете фракции ще се различават повече, но пък яко прецакват тези, които искат да се вживяват в ролята на Люк.
Всъщност е изработена за 3rd едишъна ^^ anyway, идея ми беше, че технически е по-правилно да кажем, че d20 е в основата на sw d20, отколкото ДнД. Но стига сме се занимавали с глупости. Обратно към класовете.Sidhe написа:Tiny, надявам се, че знаеш, че d20 системата е най-тежката, но все пак модификация на DnD 3rd edition.
Колкото до trooper-а и bounty hunter-а, естествено, че не са еднакви, но все пак мисля, че могат да запълнят една и съща ниша в game светът, тъй като и двата имат crowd control умения и heavy damage умения.
Тогава със сигурност е имало някви дроиди,но не и дройдеки,а и не ми се вярва да може да се играе с тях.the_presator написа:по това време мисля че бойните дроиди ги е нямало, въпреки че и аз бих искал да поцъкам като droideka
А D20 е модифициран 3rd Edition D&DTiny написа:Като ядро на star wars d20 се крие d20 системата -.-
Вероятно всяка раса ще може да става джедай/сит (в името на пресвещения баланс), а уукита ще има със сигурност. Ах как ги мразя тези изтривалки...Tiny написа:Понеже заговорихте за раси и роулплей, интересно ми е дали ще има force sensitive уукита, нищо, че са рядкост (по 1 на няколкостотин години, ако се не лъжа). Вчера се замислих какво гадно копеле бих бил, ако роулплейвах сит такъв![]()
Тини, обърни внимание, че и Trooper-ът не е обикновен войник!Tiny написа:Обаче не съм съгласен, че Bounty hunter-a отговаря на труупъра. В интервюто за него бяха казали, че е героят снай-много dps за републиката, но си най-тежката броня и разполага с викове, надъхващи съотборниците. Ловецът на глави е по-скоро като dps/disable срещу един таргет. По-малко бронирани са, но са по-раздвижени, с 2 пистолета едва ли могат да докарат dps-то на войника. Уменията им, поне от видяното, са насочени към бързото елиминиране на една цел (особено джедаи). Някой в форумите беше дал пример, че при война ще пратиш войниците на бойното поле, а не баунти хънтъра. Него ще пратиш да открие и убие противниковият водач, скрит в укреплението си, примерно.
Люк е по-скоро балансиран, в ума ми изникват Мейс Уинду и Чин Дралиг.MARiNZ0 написа:Другия вариант е само с 2 force user-a, като този на републиката да е специализиран в buffs & heal. Така класовете на двете фракции ще се различават повече, но пък яко прецакват тези, които искат да се вживяват в ролята на Люк.
Няма значение, аз съм майстор на Movie Maker и Photoshop, веднага ще се оправим с шлемаDraksis написа:Обещание е я, ама ще съм с един терористки шлем на главата, щото знам, че някой от вас, гадове, ще ме лепне веднага в YouTube...![]()
Дроид като РС надали ще има, но като съотборник - задължително. Един Mark VI Sentinel Droid не ни мърда!<mitko> написа:Хрумна ми една тъпичка идея - super battledroid като еквивалент на труупърите.
Прав си за това - наистина е по-точно да се каже, че е d20 системата, просто Кралят на Минотаврите се извини за използване на alignment, заради това, че било DnD термин, но според мен нямаше защо, тъй като думата си е съвсем на място в смисъла на играта.Tiny написа: идея ми беше, че технически е по-правилно да кажем, че d20 е в основата на sw d20, отколкото ДнД.