Автор |
Съобщение |
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 20:57
Tiny написа: Ahriman написа: Еми да, не искам да плащам 100 и кусур лева за игра, за която не съм чул нищо хубаво, само и само за да доказвам, че не съм "овца" пред някакъв форумен псевдомислител - ебати отвратителния човек съм, а? Не, че искам да се заяждам в тази тема, но има БЕЗПЛАТЕН trial за 2 седмици Това ми беше на главата да го кажа също Аз мисля brb да каже, какво иска от едно ММО ако мисли да почва ново и тогава да му предложиме ММО отговарящо на интереса му ПС: Btw не скачайте 3-ма на 1 .... не е честно "подпис"
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:01
Ahriman написа: Emanuil написа: Не спори с идиот Доста ти прав. Между другото, спрях да ти обръщам внимание на постовете откакто спомена капитализъм Прав съм наистина. Ако имаше малко акъл в главата би разбрал какво имам предвид. Би разбрал, че си жертва на рекламните трикове на една голяма машина за пари. Би разбрал, че едната цифра е без значение. Капитализмът е едно много общо понятие, трябва да си много тъпичък за да не обръщаш внимание на хората, използващи този термин. Стига си се излагал, стегни се малко. Излез на терасата, припомни си какво е свеж въздух и пак ела.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:03
^ Момче, тъп ли си? Ако WoW беше само реклама без нищо интересно, смяташ ли че някой изобщо би я играл?
Излязох на терасата, поех си въздух и се върнах - постът ти все още няма смисъл.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:09
Значи проблемът е по-сериозен, отколкото си мислех! Консултирай се със специалист, може да се окаже нещо сериозно!
Бъркаш причина и следствие.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:14
Emanuil написа: Значи проблемът е по-сериозен, отколкото си мислех! Консултирай се със специалист, може да се окаже нещо сериозно!
Бъркаш причина и следствие. Играта е добра => повече хора я играят => повече пари, които в последствие се впрягат за по-мащабна реклама (освен други неща). Звучи логично, нали?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:26
Играта е добра => повече хора я играят => повече пари, които в последствие се впрягат за по-мащабна реклама
Не е баш така.
Добра база фенове на която да се стъпи=> сигурна печалба=> добър начален старт от играчи, които играят само заради заглавието=> повече хора,които разсъждават като теб се включват заради броя на играещите=> лавинообразно увеличаване на играчите=>монопол над жанра.
Колко човека играят една игра в никакъв случай не трябва да бъде преписвано като нейно качество. Изброй достойствата на играта, какво в нейния комерсиализъм ти доставя удоволствие, какво има тя което другите игри нямат. Кое я прави уникална. Не се хващай за стадния инстинкт. Това, че cs е най-играната онлайн игра на всички времена не я прави велика, нали?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:31
Emanuil написа: ... Emanuil написа: Добра база фенове на която да се стъпи Дотук добре. Emanuil написа: повече хора,които разсъждават като теб се включват заради броя на играещите=> лавинообразно увеличаване на играчите=>монопол над жанра.
Виждаш ли изобщо какво пишеш? Сериозно? Хора, които изтърпяват според теб тъпия геймплей на играта, играещи само и само заради "брой на играещите" и продължаващи да играят вече не знам колко години, въпреки че им е тъпо? Какъв фактор е това? Кой нормален човек играе игра, само защото други я играят? Gentlemen, I wash my hands of this stupidity. tl;dr - писна ми да отговарям на идиоти, следователно спирам да го правя.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:37
myl4ete otrepki
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 21:40
Ahriman, виждам, че не можа да схванеш какво казвам в първата част на поста. А за втората си премълча. Не каза нищо за достойнствата на играта. По-умния отстъпва.К'во се занимавам с глупости и аз.
|
|
|
|
|
Frosty.
|
|
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 22:13
Кире_Гръчата написа: myl4ete otrepki Да уе,спрете да усирате всички теми.Емануиле,по умния отстъпи така че си закъснял малко да отстъпваш.
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 02 Сеп 2009 22:49
Seigar -X- написа: Личи си, че имаш малко опит в ММО игрите. Ми от платените съм играл WoW,Lineage 2,WAR,AoC,Guild Wars,Lotro,City of Heroes,DDO ии други сигурно ама за са за тея се сещам.От безплатните съм пробвал кажи речи всички по-сносни.Са не е като да съм играл до енд гейм сичките,ама достатъчно да придобия някъв опит.Да,факт е че има и добри игри сред тях (Лотро и Гилд Уарс най-вече),но няма нито една конкурентноспособна на уоу.Самият факт,че почти сички игри излязли след уоу почват с 1кк+ играчи на рилииз и падат до <100к след няколко месеца,го показва П.П. Emanuil написа: Проявете малко индивидуалност, промити капиталистически мозъчета! Тва ме сцепи
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 03 Сеп 2009 10:01
Осрахте/ме на момичето темата
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 03 Сеп 2009 10:36
Темите за УоУ винаги се превръщат в изкуство!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Fang
|
|
В момента играе: S.T.A.L.K.E.R- и трите, Fallout 3 и Borderlands
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 23 Ное 2009 20:37
Преди като бях много зарибен, играех в DF.
___________________________________ Kогато дръпнеш предпазителя на гранатата, тя престава да бъде твой приятел!
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 23 Ное 2009 21:50
Пиратски БГ-Dragonfire Пиратски US-WoWscape Retail EU-Shattered Halls Retail US-Vek'nilash Не съм играл WoW от 5 год. (GW ate my life) затова не помня кое къде е,сигурно имам грешки
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 23 Ное 2009 22:12
spam
|
|
|
|
|
progata
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 27 Ное 2009 00:07
Точно в най играната игра да станеш най-добър си е най кеф. "Проявете малко индивидуалност, промити капиталистически мозъчета!"-ТВОЯТА РАЗЛИЧНОСТ Е НАЛОЖЕНА ОТ ОКОЛНИТЕ,нямам какво друго да кажа. ;]]]
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 27 Ное 2009 00:36
progata написа: Точно в най играната игра да станеш най-добър си е най кеф. "Проявете малко индивидуалност, промити капиталистически мозъчета!"-ТВОЯТА РАЗЛИЧНОСТ Е НАЛОЖЕНА ОТ ОКОЛНИТЕ,нямам какво друго да кажа. ;]]] По-тъп си от гъз.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 27 Ное 2009 05:44
progata написа: Точно в най играната игра да станеш най-добър си е най кеф. "Проявете малко индивидуалност, промити капиталистически мозъчета!"-ТВОЯТА РАЗЛИЧНОСТ Е НАЛОЖЕНА ОТ ОКОЛНИТЕ,нямам какво друго да кажа. ;]]] Имам един въпрос към теб - как точно разбираш, че си най-добрия в едно MMORPG? Целия сървър си изколил? Или целия сървър ти знае името? И колко по-точно продължава това положение на "най-добър"? Час? Ден? Седмица?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
KaLi_BoGa
|
|
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: wow servers - къде играете? Публикувано на: 27 Ное 2009 09:16
Private BG - DF(известен като BUGfire) Private US - Neverendlesswow Retail EU - Bloodhoof/Neptulon/Emeris
Трябва някой да засече за колко време може да се усере една тема тука.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|