Автор |
Съобщение |
Anarch
|
|
В момента играе: с Господ
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 01 Сеп 2009 10:02
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 01 Сеп 2009 10:59
ЛЕВСКИ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 01 Сеп 2009 13:25
Дееба даже не знам защо аджеба ти отговарям,при положение че очевидно си адски тъп."На дублиращите отбори нищо им няма";"явно Левски не го искат"; Цачев играе под наем в Пирин,пак повтарям с цел да се обиграва,а не защото Левски не го искат.По същия начин се обиграват всички млади футболисти във всички отбори по света.Причината да не играе при дубъла е,че докато с Пирин може да играе срещу А отборите на Левски,ЦСКА,Литекс,Черно Море и прочее,докато с Б отбора може да играе само срещу дубълите на тези отбори и то само в приятелски мачове. Отгоре на всичко в Пирин той е твърд титуляр,докато в Левски трябва да се бори за нападателското място с Христо Йовов,Георги Христов,Дениран Ортега и Еньо Кръстовчев. Това че в вкарал 3 или 4 гола,не помня,в един мач не го прави едва ли не най-добрия футболист на Левски.Самите голове не бяха нищо особено и дойдоха след груби грешки в защитата на противниковия отбор и добро пласиране от страна на Цачев.Освен това 2 от попаденията му бяха почти от линията на накзателното поле.От такова положение и аз ще вкарам,но никой няма да ме вземе да играя в първия отбор на Левски,нали?
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 01 Сеп 2009 13:49
Дублиращите отбори за какво бяха въведени? За обиграване на млади играчи и за проба на чужденци. А щом ми отговаряш значи си толкова тъп, колкото и мен. Да заебем спора, щото съвсем безсмислен стана...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 01 Сеп 2009 21:26
Орк - Паладин написа: Дееба даже не знам защо аджеба ти отговарям,при положение че очевидно си адски тъп."На дублиращите отбори нищо им няма";"явно Левски не го искат"; Цачев играе под наем в Пирин,пак повтарям с цел да се обиграва,а не защото Левски не го искат.По същия начин се обиграват всички млади футболисти във всички отбори по света.Причината да не играе при дубъла е,че докато с Пирин може да играе срещу А отборите на Левски,ЦСКА,Литекс,Черно Море и прочее,докато с Б отбора може да играе само срещу дубълите на тези отбори и то само в приятелски мачове. Отгоре на всичко в Пирин той е твърд титуляр,докато в Левски трябва да се бори за нападателското място с Христо Йовов,Георги Христов,Дениран Ортега и Еньо Кръстовчев. Това че в вкарал 3 или 4 гола,не помня,в един мач не го прави едва ли не най-добрия футболист на Левски.Самите голове не бяха нищо особено и дойдоха след груби грешки в защитата на противниковия отбор и добро пласиране от страна на Цачев.Освен това 2 от попаденията му бяха почти от линията на накзателното поле.От такова положение и аз ще вкарам,но никой няма да ме вземе да играя в първия отбор на Левски,нали? Без да се заяждам, защото дори не съм го гледал този Цачев, просто четейки мнението ти, искам да вметна, че в мачовете с Дебрецен се видя, че вашите нападатели и от вътрешността на наказателното поле не могат да вкарат, камо ли от границата му. Както и да е, ясно е, че има разлика между Дебрецен в мач за влизане в групите на ШЛ, и някакъв приятелски. Но имам един приятел, който е левскарче и всеки път като стане дума за Левски, все "псуе" Батков, че не е купил нападател. Излиза, че имате недостиг на нападатели, а ти твърдиш, че Цачев е щял да има непосилна конкуренция в първия отбор. Тук просто питам кой е прав, кой е крив, дали Йовов вече не става за нападател, на Христов не му върви, Ортега за футболист не става, а Кръстовчев е селска пръчка, макар и дълга, както твърди този мой приятел, или ти мислиш, че с тези четирима нападатели Левски е подготвен за поне един полусезон с мачове в Европа?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 02 Сеп 2009 02:34
Опа,нямах предвид линията на наказателното поле,ами голлинията Просто съм се бил объркал. Тодор Батков не купи нов нападател,защото Гонзо се изцепи,че Георги Христов е новият нападател на Левски.Наистина в това момче много хляб има,просто трябва да се отпуши и да започне да вкарва редовно Сега малко спек му влезе последните мачове,ама ще се оправи. Koлкото до Ортега,направи ми впечатление по време на мача с Баку,че беше доста борбен в началото но после се умори.Тъй че не става да бъде титуляр,но виж да го пуснат като резерва към края на мача и той да наниже два-три гола е перфектен Eньо Кръстовчев много малко мачове е изиграл,за да го коментирам,тъй че ще пропусна. Колкото до Йовов,този човек е доказал,че може да вкара от невъзможни положения,но виж на празна врата му е трудно Пък и него му се натрупаха годинките,както и на Седрик Бардон и Елин Топузаков,но пък имат добри заместници като нашият Цачев,Ники Димитров и особено Влади Гаджев. Което пък от своя страна показва,че синята школа все пак работи и изкарва качествени футболисти,което пък навежда на мисълта,че Левски има светло бъдеще И все пак Йовов е добър и стабилен футболист,въпреки че понякога направо ме изкарва от нерви. Но да се върнем на темата.Дори и сегашните нападатели на Левски да са адските куци коне(а те не са),все пак е неоправдано да залагаш на момче,което има едва 9 срещи професионален футбол.Тва го няма никъде. Ще изиграе един сезон в Пирин,па ше го върнем и че помажем малко чорбари П.С.Е виж например Ники Димитров.Не го пуснаха да се обиграва първо ами направо в А отбора,направи момчето един силен сезон и после твърда резерва.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:32
ЛЕВСКИ
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:34
Само сините
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 07 Сеп 2009 15:43
sasho написа: Само сините Дунав Русе, оле!
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 07 Сеп 2009 18:54
Max Payne написа: sasho написа: Само сините Дунав Русе, оле! Черноморец Балчик але але але. . .
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 07 Сеп 2009 20:19
Марек-НАПРЕД!!!
|
|
|
|
|
Lucio_Wagner
|
|
В момента играе: Heroes IV
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:46
Днес дано Левски да излезнем с повече юноши, за да имаме някакваи шансове и да си тръгнем като победители
___________________________________ Всичко в света е относително
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:47
Виж в Спортала титулярния състав.... Все старите нещастници...
|
|
|
|
|
Rey
|
|
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 06 Ное 2009 01:11
Пляс, пляс чорбарите, 7:1
|
|
|
|
|
elianbg
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 09 Ное 2009 11:07
Rey написа: Пляс, пляс чорбарите, 7:1 тихо ле барелинке
|
|
|
|
|
Andy
|
|
В момента играе: Test Drive : Unlimited
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 09 Ное 2009 13:16
http://www.youtube.com/watch?v=aaQm_XCEZd8Поздрав за всичко, що се зове левскар. По темата, ЦСКА.
___________________________________ "Dream of a world in peace, yet you cause pain and destruction"
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 10 Ное 2009 00:52
ОКО ЗА ОКО, КУР ЗА ЦСКА !!!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 10 Ное 2009 09:45
Аз съм за дунав който винаги щурмува а група на близ
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 21 Ное 2009 23:09
Andy написа: http://www.youtube.com/watch?v=aaQm_XCEZd8 Поздрав за всичко, що се зове левскар. По темата, ЦСКА. Тва видео, въпреки че съм от Левски ме изкефи. Най-вече ме изкефи че толко хора сляпо подкрепят отбор който не може да бие резервите на Фулъм пред пълен стадион с народ крещящ "ЦСКА, ЦСКА" .. Евалата на чорбарите, това наистина ме изкефи като го гледах. Яд ме е само че никога няма да видим ЦСКА като ЦСКА от 82-ра или ЦСКА от 89та, отбор който да радва цяла България. Малко поздравчета и от мен, за всичко що се зове чорбар, турчин, свиня или цскар - http://vbox7.com/play:48d6c64bhttp://vbox7.com/play:e7ea10f7 - е тука се загледай какво е присъствието и настроението в сектор Г след началото на второто полувреме .. тогава може да се види щото ние нападаме натам http://vbox7.com/play:e317061d - честит юбилей ! http://vbox7.com/play:f5fdfabf - 1998 е била добра година за ЦСКА http://vbox7.com/play:b54476c6 - И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ Цитат: ОКО ЗА ОКО, КУР ЗА ЦСКА !!! Днес бях и на мача срещу Черно Море на Герена. Според мен ясно се вижда в момента как нещата си идват на мястото и излизаме от кофти времената.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски? Публикувано на: 22 Ное 2009 11:18
Това че биете селските отборчета в А група, по никой начин не означава, че ще спечелите точка в лига европа. Щото ще ме прощаваш, ама вие най-некадърния отбор в Италия в момента, не само не можахте да биете, ами и ви разпарчетоса безпроблемно.Тъй че въобще не се "дразни" на база евротурнири, щото сте оше по-зле...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|