Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

?
Анкетата свършва на 01 Яну 2010 19:13

ЦСКА    42%  42%  [ 30 ]
 Левски    58%  58%  [ 42 ]
Общо гласове : 72
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: с Господ
Заглавие: Re: ЦСКА или Левски?
Публикувано на: 01 Сеп 2009 10:02

Ми този гол май ще си остане единствен в групите на Шампионската лига :( :( :(

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2009 10:59

ЛЕВСКИ

Профил

Публикувано на: 01 Сеп 2009 13:25

Дееба даже не знам защо аджеба ти отговарям,при положение че очевидно си адски тъп."На дублиращите отбори нищо им няма";"явно Левски не го искат";
Цачев играе под наем в Пирин,пак повтарям с цел да се обиграва,а не защото Левски не го искат.По същия начин се обиграват всички млади футболисти във всички отбори по света.Причината да не играе при дубъла е,че докато с Пирин може да играе срещу А отборите на Левски,ЦСКА,Литекс,Черно Море и прочее,докато с Б отбора може да играе само срещу дубълите на тези отбори и то само в приятелски мачове.
Отгоре на всичко в Пирин той е твърд титуляр,докато в Левски трябва да се бори за нападателското място с Христо Йовов,Георги Христов,Дениран Ортега и Еньо Кръстовчев.
Това че в вкарал 3 или 4 гола,не помня,в един мач не го прави едва ли не най-добрия футболист на Левски.Самите голове не бяха нищо особено и дойдоха след груби грешки в защитата на противниковия отбор и добро пласиране от страна на Цачев.Освен това 2 от попаденията му бяха почти от линията на накзателното поле.От такова положение и аз ще вкарам,но никой няма да ме вземе да играя в първия отбор на Левски,нали?

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 01 Сеп 2009 13:49

Дублиращите отбори за какво бяха въведени? За обиграване на млади играчи и за проба на чужденци.
А щом ми отговаряш значи си толкова тъп, колкото и мен.
Да заебем спора, щото съвсем безсмислен стана...

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 01 Сеп 2009 21:26

Орк - Паладин написа:
Дееба даже не знам защо аджеба ти отговарям,при положение че очевидно си адски тъп."На дублиращите отбори нищо им няма";"явно Левски не го искат";
Цачев играе под наем в Пирин,пак повтарям с цел да се обиграва,а не защото Левски не го искат.По същия начин се обиграват всички млади футболисти във всички отбори по света.Причината да не играе при дубъла е,че докато с Пирин може да играе срещу А отборите на Левски,ЦСКА,Литекс,Черно Море и прочее,докато с Б отбора може да играе само срещу дубълите на тези отбори и то само в приятелски мачове.
Отгоре на всичко в Пирин той е твърд титуляр,докато в Левски трябва да се бори за нападателското място с Христо Йовов,Георги Христов,Дениран Ортега и Еньо Кръстовчев.
Това че в вкарал 3 или 4 гола,не помня,в един мач не го прави едва ли не най-добрия футболист на Левски.Самите голове не бяха нищо особено и дойдоха след груби грешки в защитата на противниковия отбор и добро пласиране от страна на Цачев.Освен това 2 от попаденията му бяха почти от линията на накзателното поле.От такова положение и аз ще вкарам,но никой няма да ме вземе да играя в първия отбор на Левски,нали?

Без да се заяждам, защото дори не съм го гледал този Цачев, просто четейки мнението ти, искам да вметна, че в мачовете с Дебрецен се видя, че вашите нападатели и от вътрешността на наказателното поле не могат да вкарат, камо ли от границата му. Както и да е, ясно е, че има разлика между Дебрецен в мач за влизане в групите на ШЛ, и някакъв приятелски. Но имам един приятел, който е левскарче и всеки път като стане дума за Левски, все "псуе" Батков, че не е купил нападател. Излиза, че имате недостиг на нападатели, а ти твърдиш, че Цачев е щял да има непосилна конкуренция в първия отбор. Тук просто питам кой е прав, кой е крив, дали Йовов вече не става за нападател, на Христов не му върви, Ортега за футболист не става, а Кръстовчев е селска пръчка, макар и дълга, както твърди този мой приятел, или ти мислиш, че с тези четирима нападатели Левски е подготвен за поне един полусезон с мачове в Европа?

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 02 Сеп 2009 02:34

Опа,нямах предвид линията на наказателното поле,ами голлинията :D
Просто съм се бил объркал.

Тодор Батков не купи нов нападател,защото Гонзо се изцепи,че Георги Христов е новият нападател на Левски.Наистина в това момче много хляб има,просто трябва да се отпуши и да започне да вкарва редовно :) Сега малко спек му влезе последните мачове,ама ще се оправи.

Koлкото до Ортега,направи ми впечатление по време на мача с Баку,че беше доста борбен в началото но после се умори.Тъй че не става да бъде титуляр,но виж да го пуснат като резерва към края на мача и той да наниже два-три гола е перфектен :D

Eньо Кръстовчев много малко мачове е изиграл,за да го коментирам,тъй че ще пропусна.

Колкото до Йовов,този човек е доказал,че може да вкара от невъзможни положения,но виж на празна врата му е трудно :lol: Пък и него му се натрупаха годинките,както и на Седрик Бардон и Елин Топузаков,но пък имат добри заместници като нашият Цачев,Ники Димитров и особено Влади Гаджев.
Което пък от своя страна показва,че синята школа все пак работи и изкарва качествени футболисти,което пък навежда на мисълта,че Левски има светло бъдеще :)
И все пак Йовов е добър и стабилен футболист,въпреки че понякога направо ме изкарва от нерви. :D

Но да се върнем на темата.Дори и сегашните нападатели на Левски да са адските куци коне(а те не са),все пак е неоправдано да залагаш на момче,което има едва 9 срещи професионален футбол.Тва го няма никъде.
Ще изиграе един сезон в Пирин,па ше го върнем и че помажем малко чорбари :lol:

П.С.Е виж например Ники Димитров.Не го пуснаха да се обиграва първо ами направо в А отбора,направи момчето един силен сезон и после твърда резерва.

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:32

ЛЕВСКИ

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2009 14:34

Само сините

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 07 Сеп 2009 15:43

sasho написа:
Само сините

Дунав Русе, оле! :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2009 18:54

Max Payne написа:
sasho написа:
Само сините

Дунав Русе, оле! :D

Черноморец Балчик але але але. . .

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Сеп 2009 20:19

Марек-НАПРЕД!!! :lol: :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV
Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:46

Днес дано Левски да излезнем с повече юноши, за да имаме някакваи шансове и да си тръгнем като победители ;)

Профил ICQ

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2009 10:47

Виж в Спортала титулярния състав....
Все старите нещастници...

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Публикувано на: 06 Ное 2009 01:11

Пляс, пляс чорбарите, 7:1

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2009 11:07

Rey написа:
Пляс, пляс чорбарите, 7:1

тихо ле барелинке

Профил

Аватар
В момента играе: Test Drive : Unlimited
Публикувано на: 09 Ное 2009 13:16

http://www.youtube.com/watch?v=aaQm_XCEZd8

Поздрав за всичко, що се зове левскар.

По темата, ЦСКА. :)

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 10 Ное 2009 00:52

ОКО ЗА ОКО, КУР ЗА ЦСКА !!!

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 10 Ное 2009 09:45

Аз съм за дунав който винаги щурмува а група на близ :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2009 23:09

Andy написа:
http://www.youtube.com/watch?v=aaQm_XCEZd8

Поздрав за всичко, що се зове левскар.

По темата, ЦСКА. :)

Тва видео, въпреки че съм от Левски ме изкефи. Най-вече ме изкефи че толко хора сляпо подкрепят отбор който не може да бие резервите на Фулъм пред пълен стадион с народ крещящ "ЦСКА, ЦСКА" .. Евалата на чорбарите, това наистина ме изкефи като го гледах. Яд ме е само че никога няма да видим ЦСКА като ЦСКА от 82-ра или ЦСКА от 89та, отбор който да радва цяла България.

Малко поздравчета и от мен, за всичко що се зове чорбар, турчин, свиня или цскар -

http://vbox7.com/play:48d6c64b
http://vbox7.com/play:e7ea10f7 - е тука се загледай какво е присъствието и настроението в сектор Г след началото на второто полувреме .. тогава може да се види щото ние нападаме натам :lol:
http://vbox7.com/play:e317061d - честит юбилей !
http://vbox7.com/play:f5fdfabf - 1998 е била добра година за ЦСКА
http://vbox7.com/play:b54476c6 - И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

Цитат:
ОКО ЗА ОКО, КУР ЗА ЦСКА !!!

:rockon:

Днес бях и на мача срещу Черно Море на Герена. Според мен ясно се вижда в момента как нещата си идват на мястото и излизаме от кофти времената.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
Публикувано на: 22 Ное 2009 11:18

Това че биете селските отборчета в А група, по никой начин не означава, че ще спечелите точка в лига европа.
Щото ще ме прощаваш, ама вие най-некадърния отбор в Италия в момента, не само не можахте да биете, ами и ви разпарчетоса безпроблемно.Тъй че въобще не се "дразни" на база евротурнири, щото сте оше по-зле...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com