Автор |
Съобщение |
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 11:39
@Seigar Абе пич, защо по дяволите се връзваш на една обида тука по твой адрес? Колко псувни съм изял, откакто съм официална част от тоя форум, досега трябваше за тия 6 години да съм изписал 50к мнения, само и само да се обяснявам с този, който ме е напсувал. Очакваш Гипо да ти се извини ли? @Гипо Ти пък защо му обръщаш внимание и се обясняваш като ученичка пред директора Обидил си го, ами тегли му майната, какво му се обясняваш. 2 страници тука спорите кой крив, кой прав.
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 11:46
Що бе ? Мене ми е интересно да чета как 20+ (ако не и 30+) годишен да се държи като 16 годишен, който ругае сякаш е в междучасие след слаба оценка по математика
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 12:33
phahahaha vsy6tnost ne, na 40+ sym Eltharion e edinstveniq EU/en server, koito gore dolu stava za igra. Vsi4ko drugo e myrtvilo. Stranno ot kyde znam li? War akaunta mi be6e aktiven do predi mesec. Za syjalenie igrata ima pove4e minusi otkolkoto pliusove. No mi svyr6i perfektna rabota. Ubivah si malkoto svobodno vreme s neq, dokato ne opraviha ne6tata, koito me drazneha v AoC . Realno poglednato, WAR za men be6e 4ista zaguba na pari i vreme. . Moje na teb igrata da ti haresva, lo6o nqma. Az si kazah mnenieto. A te narekoh bastun, kogato za vtori pyt v tazi tema povdigna vyprosa - za6to horata ne pi6at v tvoqta tema. Moje bi tova be6e na4ina da osyznae6, 4e horata se draznqt na tova. I ne, nikoga ne sym se nerviral za slabi ocenki . @X - tuk nqma spor za tova koi e prav i koi kriv. Az sym prav, no toi o6te ne go osyznava
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 12:40
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 12:45
Raggnarokh написа: Ааа, сетих се- ти си тъпо гейче и за това продължаваш да си развяваш малката пишка във форума. Чибаа!
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 13:05
Seigar -X-, кво се правиш на ощипана девойка като беше много ясно защо го написа Gipo поста, в който те нарича бастун? Щом си разбрал, че на теб ти казва по този начин, би трябвало да нямаш проблем да интерпретираш за какво се отнася последвалата част от изречението.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 13:10
@ Emanuil - 4akai sega... Toi bil gei, a ti pyk znae6, 4e pi6kata mu e malka... Sledovatelno si mu q vujdal + ti sy6to si gei? Ne be, to nqma lo6o, 6tom vi vle4e ahahaha
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 14:23
Хеи Гипо Какво става ма кучко ? Гледам голям спор се заформи тука за Лар-а та реших и аз да кажа две думи. Играта можеше да е велика .... но не е. Играта беше пришпорена с една година защото ЕА са мизерници. Ефекта е - скапана бета която година след офицялният рилиз е все още прекалено бъгава да се играе. Баланс на ниво дори близко до ЛоЛ е само мечта. Някой класове са толкова слаби че дали ги имаш в бойната дружина или не е без значение. Други класове пък са толкова небалансирани че сами могат да се справят с пълна бойна дружина. Така беше отначалото така е и сега. Друг огроме проблем е че играта би трябвало да е реалм в реалм и това би трябвало да е фокуса на разработчиците. За жалост за момента повечето подобрения и разширения са основно и изцяло насочени към ПвЕ-то. Което определено е нещото което не интересува играчите. Сега преди някой да ме обвини че идея си нямам за играта ще спомена няколко факта за мен и Лар-а. Аз съм част от Bloodline гилдията. Ние бяхме първите в света който пречукаха Краля. Бях там и видях каква небивала глупост е така наречения "END GAME". И сега моя Marauder RR 71 седи и гледа тъжно звездите във Иневътбъл Сити и чака чудо да се случи - такова нещо няма да се случи такаче и аз не смята да се връщам. И Гипо е абсолютно прав. От няколкото останали европеиски сървари само Елтарион е все още що годе активен и до някъде балансира ако изобщо подобно нещо е възможно. Карак Еит Пик'с е в плачевно състояние и най-вероятно скоро ще има сървър мърдж ( цялата ми гилдия там напусна и сега чакаме да видим дали Аион си струва). И това ще продължи докато остане един европеиски сървър ... предполагам около нова година Лар-а ще бъде офицялно спрян.
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:19
EviL написа: Хеи Гипо Какво става ма кучко ? Гледам голям спор се заформи тука за Лар-а та реших и аз да кажа две думи. Играта можеше да е велика .... но не е. Играта беше пришпорена с една година защото ЕА са мизерници. Ефекта е - скапана бета която година след офицялният рилиз е все още прекалено бъгава да се играе. Баланс на ниво дори близко до ЛоЛ е само мечта. Някой класове са толкова слаби че дали ги имаш в бойната дружина или не е без значение. Други класове пък са толкова небалансирани че сами могат да се справят с пълна бойна дружина. Така беше отначалото така е и сега. Друг огроме проблем е че играта би трябвало да е реалм в реалм и това би трябвало да е фокуса на разработчиците. За жалост за момента повечето подобрения и разширения са основно и изцяло насочени към ПвЕ-то. Което определено е нещото което не интересува играчите. Сега преди някой да ме обвини че идея си нямам за играта ще спомена няколко факта за мен и Лар-а. Аз съм част от Bloodline гилдията. Ние бяхме първите в света който пречукаха Краля. Бях там и видях каква небивала глупост е така наречения "END GAME". И сега моя Marauder RR 71 седи и гледа тъжно звездите във Иневътбъл Сити и чака чудо да се случи - такова нещо няма да се случи такаче и аз не смята да се връщам. И Гипо е абсолютно прав. От няколкото останали европеиски сървари само Елтарион е все още що годе активен и до някъде балансира ако изобщо подобно нещо е възможно. Карак Еит Пик'с е в плачевно състояние и най-вероятно скоро ще има сървър мърдж ( цялата ми гилдия там напусна и сега чакаме да видим дали Аион си струва). И това ще продължи докато остане един европеиски сървър ... предполагам около нова година Лар-а ще бъде офицялно спрян. С човек, който е ударил 71 RR (Holy Fuck! Аз едва мърдам от 53) и е бил на първия City Siege плюс това е бил в 39 Rank Guild просто невиждам как мога да оспора казаното Иначе незнам как е Елтарион сега но моя сървър си има хора във всчики тиъри До колкото чух от гилда ми , сървъра Елтарион кара "The Dark Ages". До колко е истина незнам Raggnarokh - Тебе WoW фенбойчето ли да те наричаме ? Gipo - "40+ sym" .... Пич попитах те сериозно Поне годините си кажи
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:34
Добре, в крайна сметка - ако реша да си купя ММО с идеята да се накефя така както съм се кефил преди години на Lineage ( първото ми ММО ) , КОЕ, аджеба, да си купя ? WAR-а разбираме, че е бъгав и небалансиран, и скоро ще мре. Age of Conan няма контет, не го поддържат, няма много играчи. От мисълта за WoW ми се драйфа.
Кво прайм ? Чакаме да излезе нещо убаво ? Ще има ли въобще такова нещо ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:43
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:44
SW: TOR
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:49
the_presator написа: SW: TOR +1 - Дано като излезе шибаният УоУ да погине... което няма да стане де.
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:51
Ми Кире така стоят нещата уви ... За момента няма какво да подкараш и да му се нарадва. Идните месеци излизат няколко наистина интересни ММО-та ако имаш търпение моя съвет е да изчакаш. Mortal Online, Fallen Earth, Aion, и няколко други.
Мортал ще бъде нещо ново и много хардкор. Уви играта е в бета в момента ( макар по скоро да е алфа). Има огромен потенцял. Проблема е че се разработва от инди студио което директно може да те наведе на мисълта че толко много неща могат да се объркат че не е истина. Fallen Earth. Също е нещо което претендира да е нещо уникално. Това заглавие е в финална бета и повечето неща работят. Играта е интересна със много стабилни хрумки. И отново уви проблема е че се разработва от инди компания. Аион. Има едно огромно предимство макар всичките си недостатаци ( ака генерик фантази онлине рпг което не се различава много от сабратята си). Това предимство е че - играта е лъсната и пипната изоснови. Бъгове почти няма, стабилноста на сърварите е невероятна, има разнообразие и като цяло няма да скучаеш ако обичаш да крафтваш.
Ако наистина искаш да поиграеш нещо докато излезе някое от големите заглавия бих ти препоръчал да заложиш на Гилд Ларс или някое от фрии ММО-та който като цяло доставят удоволстиве ако не се вживяваш много в тях.
А що се отнася до SW: TOR там очакваният ми са под критичният минимум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 15:55
Seigar -X- написа: Raggnarokh - Тебе WoW фенбойчето ли да те наричаме ?
Близард кучка по му ходи на нещастника.
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 16:05
Аз за момента бих препоръчал The Chronicles of Spellborn, която е много подценена игра. Колкото до Fallen Earth - тя е в Open Beta и спокойно може да се играе от всеки. За в бъдеще аз лично очаквам Continent of the Ninth, Tera, Mabinogi: Heroes, Blade & Soul, Last Online и още няколко заглавия. Също така скоро ще се появят английски версии на Soul of the Ultimate Nation и Allods Online(която по-скоро трябва да бъде известна на западния свят като Rage of Mages Online, но това си е мое мнение).
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 16:08
Kire, izmejdu war i aoc bih kazal, 4e aoc e tolkova napred, 4e sled kato si go igral nqkolko dni, war 6te ti se stori kato igra za pravetz :p. Ob6toto mejdu dvete igri e, 4e bqha pusnati s godina po-rano. Razli4noto e, 4e AoC ima potencial, a WAR ima... 4estno kazano ne se se6tam za ni6to. Tova, koeto otblysna AoC igra4ite v na4aloto bqha bygovete i lopsata na end game. Tova, koeto gi otblyskva sega e PvP'to, koeto e prekaleno hard za mnogo hora. Po sy6tata pri4ina i Eve online nqma mnogo subs, a ina4e igrata e trepa4 za horata, koito sa uspeli da i se nagodqt. Pred AoC stoi expansion, koito e dosta silno podkrepqn ot fenovete. Ako naistina toi predstavlqva tova, koeto obe6tavat, AoC otnovo 6te e tova, koeto zaslujava. V momenta se raboti usileno vyrhu class balansa kato se nablqga na group pvp balansa. Ili ina4e kazano da nqma kofti geroi. V PvE tova ve4e e napraveno. V Aion ima nnqkolko seriozni plusa i seriozni minusa. Da zapo4na s + : + NCSoft razpolagat s ogroooooomen biudjet + imat ogromen opit v napravata i poddryjkata na MMO i ako re6at da napravqt ne6to dobre, 6te go napravqt. + vidq se, 4e igrata 6te e krasiva, razdvijena... + ogromno koli4estvo narod 6te q probvat, kakto be6e s war i aoc - NCsoft - kakto mogat da doprinasqt, taka i obratnoto. Totalnata nezainteresovanost spramo botovete/cheatovete/gold prodava4ite sa otkazali ne edin ili dva fena na igrite im - frakcii - da, igrata 6te ima 3 frakcii. 2 ot tqh 6te sa systaveni ot igra4i, a tretata 6te doprinasq za balansa na serverite. Za6to tova da e lo6o? Za6toto istinsko pvp s frakcii nqma. Az li4no predpo4itam da pre4ukam nqkoi, za6toto me drazni ili sme vyv voina, a ne za6toto e hobit, orc ili human... tova zna4i, 4e ne moje6 da pretrepe6 polovinata server, za6toto sa na tvoq strana. Taka totalno otpada dumata politika, koeto e i nai-silniq element v L2 i Eve primerno. - aziatski stil... Znae6 za kakvo govorq, nesyrazmerni tela, jenstveni myje... ... Uf moga da pi6a o6te mnogo, ama me zabolqha rycete da pi6a ot toq gsm Edit: pozdravi Evil . Dano nqkoe hubavo mmo ni privle4e i dvamata, 6te e zabavno da pocykame zaedno . Btw Maionet se be6e poqvila vyv foruma za den dva predi vreme haha. Az q posre6tnah s " Maioneeeeeeet" na pm i tq zapo4na da mi obqsnqva, 4e ne mojela da povqrva kakvi ne6ta e pi6ela edno vreme
|
|
|
|
|
EviL
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 16:29
Бах Майонет ? Ю фор реал ? Голям смях беше с нея - жалко че съм пропуснал да я поздавя. Иначе ако желаеш пробваи Аион макар както сам каза играта да има доста минуси все пак е най свесното което ще излиза тия месеци. Аз вече преордарнах и чака от гилда да решат в кой сървър ще се нанесем. А иначе прегледаи Мортал и кажи какво мислиш за нея. Защото и нея вече преордарнах и чесно да кажа това е играта която наистина очаквам. Но ще почна да я играя чак когато я пипнат и е стабилна. Ади поздрави и стига писа от телефона нууб
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 16:32
Добре бе гипо не мога да те разбера,как решаваш нещо и хоп то се превръща в факт.АоЦ има потенциал,да изчакай само да го потърся малко,че нещо не го намрирам.За 1 година щом играчите са паднали под 100 000.И форума им е препълнен с''Funcom FUCK YOUUU'' ,''CLIENT CRASHED FAILCOM DO ANYTHYNG".Единствения потенциал на играта е да се оправи и да залезе достойно.Уар има 3-4 пъти повече играчи,има по-интересно пвп,има и различни типове пве.А кво е конан? Един опит за революциониране на бойната система ала ''Guitar Hero'' Уар си има общност,която си играе има си кланове и т.н,а аоц има само едно нещо-ГИПО.Това е истината.Закупуването на аоц в момента е равнопоставно,на качването на потъващ кораб,насред океана.Имаше някъде тема тип ''Спрете с тролстването не е вярно,че има 40к играчи,те са 80к!!!" уау и това предвид,задаващия се експанд и безплатните 20дни.Потресаващо!
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: WAR Публикувано на: 28 Авг 2009 16:42
Emanuil написа: Seigar -X- написа: Raggnarokh - Тебе WoW фенбойчето ли да те наричаме ?
Близард кучка по му ходи на нещастника. Отдавна съм усетил какво злобно дебилче си! Не се засягай толкова, сине.
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|