Kire, izmejdu war i aoc bih kazal, 4e aoc e tolkova napred, 4e sled kato si go igral nqkolko dni, war 6te ti se stori kato igra za pravetz :p.
Ob6toto mejdu dvete igri e, 4e bqha pusnati s godina po-rano. Razli4noto e, 4e AoC ima potencial, a WAR ima... 4estno kazano ne se se6tam za ni6to.
Tova, koeto otblysna AoC igra4ite v na4aloto bqha bygovete i lopsata na end game. Tova, koeto gi otblyskva sega e PvP'to, koeto e prekaleno hard za mnogo hora. Po sy6tata pri4ina i Eve online nqma mnogo subs, a ina4e igrata e trepa4 za horata, koito sa uspeli da i se nagodqt. Pred AoC stoi expansion, koito e dosta silno podkrepqn ot fenovete. Ako naistina toi predstavlqva tova, koeto obe6tavat, AoC otnovo 6te e tova, koeto zaslujava. V momenta se raboti usileno vyrhu class balansa kato se nablqga na group pvp balansa. Ili ina4e kazano da nqma kofti geroi. V PvE tova ve4e e napraveno.
V Aion ima nnqkolko seriozni plusa i seriozni minusa. Da zapo4na s + :
+ NCSoft razpolagat s ogroooooomen biudjet
+ imat ogromen opit v napravata i poddryjkata na MMO i ako re6at da napravqt ne6to dobre, 6te go napravqt.
+ vidq se, 4e igrata 6te e krasiva, razdvijena...
+ ogromno koli4estvo narod 6te q probvat, kakto be6e s war i aoc
- NCsoft - kakto mogat da doprinasqt, taka i obratnoto. Totalnata nezainteresovanost spramo botovete/cheatovete/gold prodava4ite sa otkazali ne edin ili dva fena na igrite im
- frakcii - da, igrata 6te ima 3 frakcii. 2 ot tqh 6te sa systaveni ot igra4i, a tretata 6te doprinasq za balansa na serverite. Za6to tova da e lo6o? Za6toto istinsko pvp s frakcii nqma. Az li4no predpo4itam da pre4ukam nqkoi, za6toto me drazni ili sme vyv voina, a ne za6toto e hobit, orc ili human... tova zna4i, 4e ne moje6 da pretrepe6 polovinata server, za6toto sa na tvoq strana. Taka totalno otpada dumata politika, koeto e i nai-silniq element v L2 i Eve primerno.
- aziatski stil... Znae6 za kakvo govorq, nesyrazmerni tela, jenstveni myje...
...
Uf moga da pi6a o6te mnogo, ama me zabolqha rycete da pi6a ot toq gsm
Edit: pozdravi Evil

. Dano nqkoe hubavo mmo ni privle4e i dvamata, 6te e zabavno da pocykame zaedno

. Btw Maionet se be6e poqvila vyv foruma za den dva predi vreme haha. Az q posre6tnah s " Maioneeeeeeet" na pm i tq zapo4na da mi obqsnqva, 4e ne mojela da povqrva kakvi ne6ta e pi6ela edno vreme