Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Заглавие: Re: SW: The Old Republic
Публикувано на: 26 Авг 2009 16:38

Е да това също - но за ММО нз дали ще си играят толкова, но дано.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: WOW, Jedi Academi
Публикувано на: 27 Авг 2009 07:24

Не става въпрос какво точно ще казват, и колко ще се повтарят. Става въпрос колко раздвижено би трябвало да бъде. Сега в УОУ един играч отива при някое npc и получава мисия - изчита един текст или го приема или не. След като го приеме отива и коля нещо за да изпълни мисията, връща се и предава мисията взима си това което му е обещано и това е. Докато от това което виждам в тези диалози, подобно на KOTOR взависимост от диалога който ще проведеме, може 1во да си вземеме еда последнователност от мисии, ако избереме друга насока на диалога, може да получиме втора последователност, ако някой така завърти диалога, може на места дори да не му бъде позволено да изпълни нищо. Нямам търпение да играя kotor-подобна игра в група от хора.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 29 Авг 2009 10:50

http://www.swtor.com/info/holonet/classes/sith-warrior

Хоп! Официална информация за четвъртия клас - ситският войн :- )

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 29 Авг 2009 12:00

Бааа, тъкмо щях да го постна. :devious:

Едит: дръжките на мечовете все още са несъразмерно големи...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 12:26

Крайно време беше! :twisted: :twisted:

Тая игра като излезе... :cry: :lol:

Профил

Публикувано на: 29 Авг 2009 15:07

Дади, като гледам, от нас той е най-зарибения на тая игра, само информация търси човека... Евалата му праим. :D

Корелианецо, к'ви ПеВеПета 'шпраим двамата, бедна ти е фантазията... :) :D :P :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 15:25

Като излезе играта почвам да правя всеки куест - няма и един да пропусна. :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 17:51

<mitko> написа:
Като излезе играта почвам да правя всеки куест - няма и един да пропусна. :roll:

Излезе ли играта...ще трябва да уча за матурите и изпитите след това :cry:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 29 Авг 2009 18:11

И аз тва се ядосвам, деба... Точно като излезе ще уча теми по биология, да го еба :Р Иначе с ебати кефа бих си я купил и бих си плащал месечни такси като пич :D

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 29 Авг 2009 18:41

а ще може ли да се играе с онзи лайтсейбър с 2 остриета като на дарт мол?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 18:47

the_presator написа:
а ще може ли да се играе с онзи лайтсейбър с 2 остриета като на дарт мол?

Вероятно,все пак мечове с 2 остриета имаше и в двата Котор-а,а и тези оръжия са едни от най-култовите в Star Wars.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Авг 2009 19:10

Като се замисля - яка шитня отвсякъде, като излезе и аз трябва да уча - матури, изпити за чужбина и тем подобни лайна, за това ще напрегна волята си и ще изчакам да мине всичката тая помия ще си купя играта. Тъкмо може и да я намалят, че не ми се дават примерно 150 кинта за неколекционерско издание. Дали ще има колекционерско бтв? :lol: Сега някой пита за двойния меч - няма начин да го няма. Който е чел от разширената вселена знае, че и джедаи са го ползвали, и сити. Аз се надявам да има и разни други "специални оръжиица" - светлинен бич - класика. :wink: Също така разни мечове от мандалорианска стомана (тази дето издържа на светлинен меч). Я си представете боунти-хънтъра с подобно нещо... Death for the jedi.

Едит: Много ме дразни факта, че Mythic (създателите на Warhammer Online) са се обединили с Bioware за създаването на играта. Вярно, че имат опит с ММОтата, ама като се замисля - ебаси ММОто са създали. Историята на Warhammer е невероятна - оттам дори "великите" Близзард са черпили множество идеи за отрочето си. НО! Warhammer Online е игра с купища нереализиран потенциал, липса на свястно ПвЕ, езключително тромава и натоварваща графика и още много минуси. Та да не пиша повече за Warhammer-а, защото не е по темата. Мисълта ми беше, че предпочитам пичовете от Bioware да разчитат само на себе си при направата на играта, както са правели и с всичките си досегашни продукти, отколкото да слушат хора, направили комерсиална игрица от една страхотна вселена. Сори за дълтия и отчасти тъп пост. :lol:

Профил Skype

Публикувано на: 29 Авг 2009 23:54

Всъщност, Mythos е игра, разработвана от фалиралото вече студио Flagship Studios, създатели на противоречивата Hellgate: London. Имаш предвид Mythic. :)

Ах, как ме сърбят ръцете за тая игра, не е истина... :cry:

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 08:59

<редактирано>

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2009 18:21

Преди 4 или 5 години, когато излязох от този форум, се заклех никога повече да не се върна, но рекламите на някои приятели и темата за Star Wars ме накараха да се завърна.

Най-напред искам да кажа, че е истинско удоволствие да дебатираш с хора, запознати с Разширената вселена, особено при положение, че в България такива почти липсват. Да срещнеш във форум (и то нашенски) името на Нага Садоу си е направо душевен оргазъм.

Извинявам се предварително за дължината на поста, опитвам се да отговоря на всички едновременно.

Rico написа:
Какво разочарование лично за мен... отебаха тотално Котор сериите и ни метнаха отново 300 години напред и то с ММО... Какво в името на галактиката става с Revan, с Exile-а никой нищо не казва, освен че явно са се провалили след като Ситската империя атакува и побеждава Републиката (както започва tOR)

Всъщност Реван, строго погледнато, успява. В енциклопедиите се казва, че True Sith са били готови за мащабна офанзива и то съвсем скоро (точният цитат е "in a few decades"), намирайки една слаба, дезорганизирана Република. Чрез действията си Реван заздравява Републиката и Истинските Сити отлагат нападението си за цели три века, чакайки удобен момент. Ако не беше Реван, в момента ситите щяха да владеят не половината, а цялата Галактика и джедаите нямаха да се възстановяват на Титон, а въобще нямаше да съществуват. Реван дава на Републиката 300 години да се възстанови - фактът, че Републиката въобще съществува е свидетелство за успеха му.

Разбира се, като Сит той смята, че може да се справи с Истинските Сити изцяло, но да не забравяме, че по времето на първия KOTOR той е с промит мозък, почти никакво формално обучение, без мощта на Тъмната страна и без легиони от последователи и флотилии. Не можем да очакваме да смаже True Sith само със силата на духа си, нали така?

За Изгнаницата не се казва нищо, но предполагам в играта ще можем да видим последиците от действията им и дори да разберем какво е станало с тях.

Sunforger написа:
Oчевидно хората не знаят въобще за какво говорят. :lol:
Уж действието в играта ще се развива триста години след Джедайската Гражданска Война, a те пичовете не само, че въобще не са съобразили, че Нага Садоу (който е, между другото, един от най-могъщите Сити съществували някога) е съществувал по време на Златната Ера на Ситите, която е повече от хиляда години преди това, ами и са си съчинили по-голямата част от историята покрай него. :lol:

Пълно безхаберие.

На сайта си пише, че още не се знае официално кой е новият Император. Според мен ще е някой от съюзниците на Лудо Креш - тези на Садоу са практически избити до крак.

За "един от най-могъщите сити" съм склонен да споря. Марка Рагнос и Лудо Креш проявяваха доста по-голямо количество здрав разум от него. Умението да възпламениш звездна система не те прави велик сит.

Draksis написа:
Евала. Най-накрая в ММО да се наблегне на ИСТОРИЯТА.

Няма смисъл да ви обяснявам, че едно от нещата, които ме отвращават в ММО-тата, е тоталната липса на история, която да движи вселената. В повечето случай (давам класически пример) щом цъкнеш на някоe NPC, ти се отваря досадното куест-прозорче отляво на екрана и ти се обяснява с кратък текст да отидеш, да отсечеш главата на Стефчо и да я занесеш на многоизстрадалия селянин, на който Стефчо му е дефлорирал дебелогъзата дъщеря. Хуу-феее, кеф ти история, кеф ти отмъщение, кеф ти взаимодействие с околната среда. А я си представете как влизате в диалог, подчертавам, в ДИАЛОГ с NPC-то, като избора ти на реплика те наклонява към светлата/тъмната страна, типично по KOTOR-ски. И как кът-сцената с взривилата се по твоя вина космическа станция в небето над Ондерон те отвява и кара ченето ти да висне.

Всъщност, в контекста на WoW-щината, това си е направо комплексен сюжет. Повечето куестове в ММО-тата нямат никаква определена цел, те са просто "пълнеж".

- Донеси ми 30 опашки от плъхове и ще ти дам 200 жълтици!
- А за какво са ти?
- Е как за к'во? Нали трябва да правиш нещо!

Горе-долу това е средностатистическият ММО куест. Правиш нещо само за да се намираш на работа, без основателна причина.

Draksis написа:
Замисляли ли сте се, че в КОТОR-ите бяхме само човеци? Едно искам, в TOR да можеш да си избираш джедаи (сити) и от други раси. Мале, ако го направят... една женска тогрутианка не ми мърда... :)

Моля?

Имахме две уукита, забрак, миралука, катар...

MARiNZ0 написа:
Просто няма да им простя ако не можеш да играеш mandalorian.

Че какво му е трудното - правиш един Trooper/Bounty Hunter, слагаш му мандалорианска броня и го удряш на роулплейинг.

Draksis написа:
Тоя (НК-47) ако го видя като NPC/Boss, ще изтрещя. :)

След като вече знаем, че оцелява чак до след Клонинговите войни, напълно вероятно е да го видим :D

Sunforger написа:
Предвид, че дори и в Българския Ситски Орден, където бяхме събрани най-големите ерудити в материята, нямаше по-вещ в ситската история и философия от мен и предвид, че от тук присъстващите по старшинство ме доближава единствено Хамелеонът, силно ме съмнява да има някой по-достоен от мен да се нарече сит. Колкото до контрола над Силата и уменията с меча - е, ще се убедите сами, овчици смирени.

Не виждам каква точно аргументация бих могъл да ти дам за нещо такова, в интерес на истината. Можеш да се пробваш да ме изпиташ по някакъв начин (както по-рано днес неуспешно се опита Никулин :lol:), но на мен поне ми се струва безпредметно. Не само, че ако има някой тук, който трябва да изпитва, това съм аз ( 8) ), ами и съм повече от убеден, че колкото и да се опитваш, няма да успееш да ме хванеш неподготвен, дори и ако по някаква невероятна случайност се сетиш за нещо, информация за което в нета вече няма. Поне що се отнася до историята на Ситския Орден, разбира се.

Просто не си прави труда - отдавна съм изчел всичко. :twisted:

Сега какво, ще си мерим работите ли? Аз също съм изчел 90% от Разширената вселена, включително енциклопедиите, късите истории в Hyperspace и пр. Есето ми за завършване на философските курсове беше "Моралният релативизъм в "Междузвездни войни", така че се смятам за достатъчно подкован и на философска тематика.

На твое място не бих се хвалил с първенство в Българския ситски орден. Там имаше само 6-7 активни юзъри. И аз се мислех за много знаещ, докато не отидох на Comic-Con и не видях някакви маниаци, които се занимават с Междузвездни Войни от 30 години. Така че - скромност му е майката! Винаги има по-голяма риба.

Rico написа:
Което ми напомня една история в пуберските ми години с едни приятели, бяхме се събрали и нещо ги вербувах преди това да пробват първият Котор, вечерта се събрахме и се напушихме и аз събрах пауър нещо и почнах да им обяснявам за всяка планета де що се сетя и всички "ъъ копеле тоя колко знае". На сутринта всички ме ебаваха че съм "ноу лайф стар уарс гийк" :oops: та и им обяснявах после, че всъщност тревата ме била хванала и не съм ги знаел тия неща а съм си измислял. :)

При мен същото. Като взех да развивам идеите си за моралния релативизъм и ницшеанството в Star Wars пред приятели, ме гледаха като паднал от Корибан. Чуха се някакви възгласи "Get a life, young man!" и какво ли още не. Ама си спечелих дипломата по философия с това и уважението във форумите на TOR :D Какво ще кажеш да сформираме една неправителствена организация - "The Geek Brotherhood" където да съберем всички братя-маниаци? Ще има страхотен успех, гарантирам ти.

Rico написа:
Иначе като гледам тук булшинството сте тъмни, хах. Аз в двата котора винаги съм бил тъмен също, просто играта някак си ме предразполага да съм тъмен, кефа на макс.

За мен лично изборът е доста ограничен, решенията водещи към Тъмната страна са толкова глупави и наивни, та чак сърцето да те заболи. За съжаление игровата механика изисква наличието на някакъв твърд и сигурен начин за печелене на Dark Side Points, дори те да правят героя ти повече психопат, отколкото сит.

Факт е, че повечето рационални сити в сагата се опитват да се сприятелят с хората (дори ако вътрешно ги презират) най-малкото за да ги експлоатират по-ефективно. За жалост, повечето играчи искат просто да стигнат 100% Dark Side и колят всеки по пътя си, но в действителност в сагата почти (да не кажа съвсем) не се срещат толкова едностранчиви персонажи.

Все пак успях да роулплейна нормален сит, като помагах на хората от които имам интерес и експлоатирайки останалите. В края на играта alignment-a ми (ще прощавате Dungeons & Dragons речника ми) беше тъмен, макар и не додолу и все пак бях унищожил джедаите. Така че има начин.

Draksis написа:
Ами то да видиш Артас и единствената ти мисъл в акъла да е да вземеш Frostmourne, а не "Мили боже, синът на Теренас Менетил, обрекъл цял Лордерон на забрава и съединил душата си с тази на Краля-Лич, за да окове света в мрачните си окови", е просто отвратителна. Питам един "Ти знаеш ли кой е Илидан?" и отговорът, естествено е "Да бе, оня в Black Temple, дето пуска ония остриета".

И пак ще се повтаря това, нали? "Кой е Нага Садоу, бе?". "Кой е Марка Рагнос, Тулак Хорд, какво изобщо е Корибан,бе?". "Ами откъде да знам?".

Просто... то това е проклятието, тежката съдба на всички ММОRPG-та. 80% от цялото население по сървърите гледа да вземе по-готини предмети и дрешки, хич не ги е еня за историята. Туй Lore, дето му се вика, дали го знаят изобщо какво е...

Думите на споделеното съгласие са излишни.

Преди няколко години играем с приятели Star Wars Galaxies - предишното ММО по Междузвездни войни. По време на една мисия, какво да видим - самият Върховен адмирал Траун (тогава още капитан) ще ни даде следващият куест. Всички застиваме в благоговение, даже не се сещаме да си вземем куеста от него. През това време минава някакъв нууб и се заформя следният диалог:

- Пич, гледай - адмирал Траун!
- Тоя ли? Знам го, дава тъпи награди. Зае*ете го!
- Абе няма значение бе, това е Траун!
- Кой е Траун?
- Траун е емблематичен персонаж от книгите на Тимъти Зан, който...
- Окей, окей, не ме занимавай с глупости. Глей ся каква дрешка набарах от Imperial Themepark-а - модифайър +3, двоен дефенс и 15% шанс за блокиране на бластерни изстрели. Куул, а?

Звучи като виц, но не е.

И не са 80% от играчите - повече са. Ще има играчи, които ще търсят оня зелен предмет, дето е точно като обикновените, ама пада с астрономическа вероятност и затова е символ на престиж. Ще има играчи, които ще си избиват комплексите ин-гейм. Ще има играчи, които ще пренебрегват семейството и близките си заради играта. Ще има играчи, които не Корибан, а Люк Скайуокър не знаят кой е. И още много други идиоти ще има. It's unavoidable. It's their destiny.

Този пост стана застрашително дълъг, така че го приключвам и почвам да пиша нов.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 30 Авг 2009 18:29

:8: :8: :8:

Ти истинския Минотавър Кинг ли си? :shock: Баси epicness-a :!: :lol:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 18:33

Минотавре, кефиш ме! Един от малкохото хора, които са философи(може ли да попитам какви по-точно курсове си посещавал) и фенове на SW. Отделно ще ми е интересно да ти видя работата ти, след като и двамата сме нещо като колеги.

За самата игра не знам какво да кажа, освен че определено няма да съм в крайностите, чакам да излязат повече класове, защото до сега представените не ме вдъхновиха много.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2009 18:49

Цитат:
:8: :8: :8:

Ти истинския Минотавър Кинг ли си? :shock: Баси epicness-a :!: :lol:

То друг с тоя ник има ли?

И то това нищо не е, веднъж бях писал кратка история на Жан-Люк Пикар - 500,000 символа. Като се захване бай ти Сашо...

Цитат:
Минотавре, кефиш ме! Един от малкохото хора, които са философи(може ли да попитам какви по-точно курсове си посещавал) и фенове на SW. Отделно ще ми е интересно да ти видя работата ти, след като и двамата сме нещо като колеги.

За самата игра не знам какво да кажа, освен че определено няма да съм в крайностите, чакам да излязат повече класове, защото до сега представените не ме вдъхновиха много.

Ами философски курс не си ли виждал? Сяда аудиторията, записваме в тетрадките това, което говори професорът и накрая завършваме с дебат, изпъстрен с немалко софизми и капани.

Авангардни класове няма да видиш - класовете са направени по образец на героите от филмите, за да привлекат широка аудитория. Sith Warrior-ът е по модел на Дарт Моул и Дарт Вейдър, контрабандистът си е реплика на Хан Соло, ловецът на глави е моделиран по подобие на Боба Фет, войникът е изкопиран от клонингите и т.н.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2009 20:02

Бахти човека - кланям ти се. Пълен изрод, естествено в добрия смисъл на думата. Пиши още, че не мога да ти се наситя. :rockon:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2009 20:21

Да му се не види, какво става тук бе? Преди 5 години бях универсално ненавиждан, сега за един час събрах цял фен-клуб! Явно този форум наистина се е променил...

@mitko: Другият дълъг пост - утре, че сега се обажда тендовагинита и пръстите ме болят като за световно :( На който му трябвам - да звъни по Скайп.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com