Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Син екран wtf?
Публикувано на: 25 Авг 2009 20:15

Както си играх ми излезе син екран, рестартира ми се компа и сега всичко ми е с 5 цвята на точки и не се оправя с рестарт. От Windowsa, от видеото или от какво друго може да е това?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Син екран wtf?
Публикувано на: 25 Авг 2009 20:20

Влез в safe mode, ако и там е така - видеото се е прецакало напълно, ако не е - смени driver-ите му и би трябвало да се оправи.

Профил

Публикувано на: 25 Авг 2009 20:46

Не се оправи да го еба. :x Е чак сега я втасах, щото не вервам наще да ми купат нова карта.

Профил

Аватар
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
Публикувано на: 26 Авг 2009 13:19

Кофти работа - и на мен ми изгоря видеото преди 2-3 месеца за първи път и какво ли не направих - даже писах и във форума :lol: - и на мен ми се случи така - докато играех. Ако ти е в гаранция компа би трябвало да ти сменят картата без пари.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2009 17:07

Виж в настройките на цвета дали е 32 бита и, ако е му дай 16, сейв, рес, после пак 32 и виж дали няма да се оправи така. Ако не стане така - виж адвансед настройките нещо да не се е "преместило" само... После може да преинсталираш драйверите. Ако и това не помогне (в което се съмнявам...) води го на диагностика.

Профил

Публикувано на: 26 Авг 2009 20:21

The.Rampage.Rado написа:
Виж в настройките на цвета дали е 32 бита и, ако е му дай 16, сейв, рес, после пак 32 и виж дали няма да се оправи така. Ако не стане така - виж адвансед настройките нещо да не се е "преместило" само... После може да преинсталираш драйверите. Ако и това не помогне (в което се съмнявам...) води го на диагностика.

Blagodarq vi za pomo6tta, no utre 6te nosq kartata na serviz i veroqtno 6te q prodam. :)
sry za latinicata

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 18:50

На сервиза ли ще я продаваш или ще пре*беш некой?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Авг 2009 18:57

Господ ти споделя,че е време за конзола :lol: Сега сериозно,кофто е това,на стария комп често ставаха сини екрани,но съм нямал проблеми с дисплея.Причината за известните ерори беше прегряване,но твоя случай почти сигурно е видеокарата...кофти.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com