Син екран wtf?
Син екран wtf?
Както си играх ми излезе син екран, рестартира ми се компа и сега всичко ми е с 5 цвята на точки и не се оправя с рестарт. От Windowsa, от видеото или от какво друго може да е това?
Re: Син екран wtf?
Влез в safe mode, ако и там е така - видеото се е прецакало напълно, ако не е - смени driver-ите му и би трябвало да се оправи.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Не се оправи да го еба.
Е чак сега я втасах, щото не вервам наще да ми купат нова карта.
- Manowarrior
- В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
- Обратна връзка:
Кофти работа - и на мен ми изгоря видеото преди 2-3 месеца за първи път и какво ли не направих - даже писах и във форума
- и на мен ми се случи така - докато играех. Ако ти е в гаранция компа би трябвало да ти сменят картата без пари.
И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
-
The.Rampage.Rado
Виж в настройките на цвета дали е 32 бита и, ако е му дай 16, сейв, рес, после пак 32 и виж дали няма да се оправи така. Ако не стане така - виж адвансед настройките нещо да не се е "преместило" само... После може да преинсталираш драйверите. Ако и това не помогне (в което се съмнявам...) води го на диагностика.
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Blagodarq vi za pomo6tta, no utre 6te nosq kartata na serviz i veroqtno 6te q prodam.The.Rampage.Rado написа:Виж в настройките на цвета дали е 32 бита и, ако е му дай 16, сейв, рес, после пак 32 и виж дали няма да се оправи така. Ако не стане така - виж адвансед настройките нещо да не се е "преместило" само... После може да преинсталираш драйверите. Ако и това не помогне (в което се съмнявам...) води го на диагностика.
sry za latinicata
-
The.Rampage.Rado
На сервиза ли ще я продаваш или ще пре*беш некой?
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Господ ти споделя,че е време за конзола
Сега сериозно,кофто е това,на стария комп често ставаха сини екрани,но съм нямал проблеми с дисплея.Причината за известните ерори беше прегряване,но твоя случай почти сигурно е видеокарата...кофти.