стига спами беRaggnarokh написа:Sneaky is ALIVE![]()
пишете, ако се намери нещо из торентите с добро качество... то и аз търся, но безуспешно засега
стига спами беRaggnarokh написа:Sneaky is ALIVE![]()
denik написа: стига спами бе![]()
Определено не.Fanatic написа:офтопик:Абе, The Mutant Chronicles струва ли си времето за сваляне или не?
Виноват.Raggnarokh написа:Sneaky is ALIVE![]()
Доста си далеч от истината. Не се заблуждавайте от трейлъра, по темпо и количество екшън "Копилетата" по-скоро се доближават до "Криминале", отколкото до "Кил Бил". Крайният брой трупове си е огромен, но екшън сцените като време не са преобладаващи.Fanatic написа:Филма май няма много смислен сюжет. Само безмозъчно пуцане на 'нйяцийс'...
Твърдо и настойчиво "НЕ"! Не знам как Томас Джейн се е навил да участва в тоя филм, ама то май станаха не един или два тъпите му филми. Дори и свестен екшън няма в тази пародия на филм.Fanatic написа:офтопик:Абе, The Mutant Chronicles струва ли си времето за сваляне или не?
Гледай Der UntergangAndrey358 написа:Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита.
Да, добър е.Ahriman написа:Гледай Der UntergangAndrey358 написа:Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита.(ако не си)
Andrey358 написа:Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита.
Интересно ми е как може да правиш такъв коментар, като ти самият все още не си гледал филма? Ами ако се окаже, че Андрей е прав и филмът наистина е "поредната измишльотина за втората световна война и нацитата"? Ще си завреш ли "мнението на някое тъмно и космато място"? Това, че си превъзбуден от мисълта, че ще гледаш филм, който очакваш с нетърпение, не означава, че можеш да отговаряш по този начин!Warbringer написа:Andrey358 написа:Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита.
Ти гледа ли филма? Ако не си - заври си мнението на някое тъмно и космато място.
Аз ще го гледам след около 3 часа и половина ^^ Нямам търпение!
Гледал съм го, добър филм наистина, но е германски, а аз говорех за холивудските продукции.Ahriman написа:Гледай Der UntergangAndrey358 написа:Поредната измишльотина за втората световна война и нацитата. Аз пък искам да видя филм където главните герой са нацита.(ако не си)
MetalGearRex написа:Интересно ми е как може да правиш такъв коментар, като ти самият все още не си гледал филма? Ами ако се окаже, че Андрей е прав и филмът наистина е "поредната измишльотина за втората световна война и нацитата"? Ще си завреш ли "мнението на някое тъмно и космато място"? Това, че си превъзбуден от мисълта, че ще гледаш филм, който очакваш с нетърпение, не означава, че можеш да отговаряш по този начин!
Ами май си - като казваш, че някой не е прав в мнението си за филма, то изказваш мнение за филма! Научи малко логика! Андрей казва съждение A, ти казваш ~A (не A). Следователно казваш нещо за A.Warbringer написа:MetalGearRex написа:Интересно ми е как може да правиш такъв коментар, като ти самият все още не си гледал филма? Ами ако се окаже, че Андрей е прав и филмът наистина е "поредната измишльотина за втората световна война и нацитата"? Ще си завреш ли "мнението на някое тъмно и космато място"? Това, че си превъзбуден от мисълта, че ще гледаш филм, който очакваш с нетърпение, не означава, че можеш да отговаряш по този начин!
Ми ди, бих. Аз не съм изказал мнение за него, нали? Или съм? Май не съм.
Не, просто му казвам, че е тъп да изказва мнение за филма, след като не го е гледал -.- Единственото, което съм казал, е че нямам търпение да го гледам. Никъде не съм казал "МЕГА ЯК Е", не ми слагай думи в устата ако обичаш.MetalGearRex написа:Ами май си - като казваш, че някой не е прав в мнението си за филма, то изказваш мнение за филма! Научи малко логика! Андрей казва съждение A, ти казваш ~A (не A). Следователно казваш нещо за A.
Извинявай, ако си очаквал "реалистична фантастика".Van Zan написа:Днес го гледах. Нереално малоумен филм без смисъл, идея и каквото и да е друго нещо. Колегата който ме подведе да си дам парите за тоя боклук вече обмислям как да му забия 6 кирки в предният капак на бавреца му.
Не се лъжете да го гледате. Ще излезнете повече от разочеровани. Да не говорим ,че е такава нереална фантастика ,че направо ме дразни да се сетя за него.