Наскоро засякох трейлъра му и доста добри впечатления ми остави Тарантино
Нямам търпение да излезе, въпреки че дълго ще чакам не-cam рилийз ><
И не ме ебе, че е антифа
п.п. понеже темата за форумите като цяло нещо взе да е наболяла, горният сайт има доста добър форум, който може да служи за пример тук (само че са доста гей там)
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Да ви се чуди човек какво толкова му се прехласвате. Някакъв опит за по-интересно представяне на ВСВ и, естествено, пропаганда, за къде без нея!
Сцената с Хитлер - "Nein, nein, nein!" просто ме закопа.
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Fenrir написа:Да ви се чуди човек какво толкова му се прехласвате. Някакъв опит за по-интересно представяне на ВСВ и, естествено, пропаганда, за къде без нея!
Тарантино
gadmc написа:Все пак не очаквайте прекалено много от филма щото посла ще се разочаровате, трейлърите понякога лъжат.
Тарантино
деник, да гледаш ts си е наказание
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Fenrir написа:Да ви се чуди човек какво толкова му се прехласвате. Някакъв опит за по-интересно представяне на ВСВ и, естествено, пропаганда, за къде без нея!
като бях да гледам Public Enemy , който btw е пълна боза и само си дадох 5те лева на вятъра, как да е и му пуснаха рекламата на тоя Inglorious Bastards . Стори ми се бая смешен, когато Брад Пит им казва да трепят по 100 нациста на човек...
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...