Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: [Arena] Вашето MMORPG
Публикувано на: 07 Авг 2009 14:46

@Gipo-абе да те питам тва LOTRO има ли PvP и като цяло добро ли е за един човек който си няма и хабер от MMORPG-та

Иначе МНОГО съм цъкал Warhammer Online:Age of Reckoning,Lineage 2 и WoW но L2 най ми хареса.

Иначе безплатни MMO съм играл малко-MUOnline,Pefect World,Silkroad Online,Maple Story( а аз тва даже още го цъкам) и разни други боклученца :D

Мисля да изчакам Star Wars:The Old Republic пък да го видим туй ммо

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2009 14:53

Хаха днес за първи път виждам човек,който да харесва АоЦ.Нищо лошо разбира се,но малко тъпо,че се набутах 70 кинта преди време като можех да ги дам за благотворителност или нещо по-стойностно.Тъпото е,че повечето компании като фънком само заблуждават хората и след това на лънча супер много будали си купуват играта,В последствие никой не я играе,ама на тях им дреме на онас работа,щото баланса им вложено/получено сигурно е положителен.При фънком е отрицателен,което не просто ме радва,а нашия скромен майчин език,няма подходяща дума да използвам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2009 15:11

Rend - LOTRO е приятна игричка, доста красива. Една от най-добрите ПвЕ игри. За съжаление комбат системата е доста мудна и реално няма PvP. Всяко ММО е подходящо за човек, който си няма хабер от ММО'тата :).

alfadur - правилно, интересното в Л2 се състои в масовото ПвП и в епичните райдове. Какво харесват хората на играта... ами освен изброеното, играта е с една от най-развитите икономики въобще в жанра ММО. Аз лично съм се сцепвал от кеф, заради трейда. Другото е политиката - в тази игра не убиваш някого, защото е от другия риълм или защото е орк/хюмън/хобит... а поради някаква конкретна и сериозна политическа причина. Думата Guild(в L2 е Clan) е равносилна на мафиотска фамилия в тази игра :D. Когато си във война с друг клан/алианс, вие се биете не само ежедневно по exp спотовете, а се биете по сийджове, за епик босове(примерно битка от над 150 vs над 150 и който победи, отива да райдва). Това и е интересното. Жалко, че AION никога няма да може да го постигне това, защото е на риълми, а не е Free For All :?.

DJ Cat - има доста хора, които харесват AoC, не се заблуждавай, че защото ти не я харесваш, играта не струва. Ето примерно аз не харесвам WoW, ама за милиони други не е същото. И все пак AoC има сравнително малко играчи, защото както многократно се споменаваше, пуснаха я недовършена, с много бъгове, сървър проблеми... Ако играта беше излязла сега, в моментното си състояние, щеше да е доооста голям хит. WAR беше пусната по същия недовършен модел. Tabula Rasa също...

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Авг 2009 16:05

АоЦ докато я играех,а и малко след това докато съм следил,всички се оплакват,маса бъгове,работи....Доста хора не я харесват,да не казвам прекалено,но има и фенове разбира се.Играта трябваше да е следващото голямо ммо с иновативна система за битки,невероятни обсади,просто на хартия изглеждаше брутално.Жалко че не се разработваше от някоя друга компания.Иначе Уар беше пусната доста по- завършена от аоц,но при уар и пве-то и пвп-то зависи от самите играчи,което е много рисковано както се вижда....Абе като цяло ММО-тата трябва да претърпят коренна промяна,защото приличат на заведение за бързо хранене.Тъпчеш се бързо и ти е вкусно,но накрая ти става гадно,че си си изхарчил парите,а не си ги дал за нещо по-полезно.

Профил

Публикувано на: 07 Авг 2009 18:04

Любимо ММО нямам, все още не съществува такова което да отговаря на критериите ми (ех да разполагах с бюджет и хора, кво ММО щех да направя...).В момента играя ВоВ поради единствената причина че не плащам аз таксите, играл съм ВАР и ГилдУарс на триал и не са моят тип игри..Лайнейдж ми хареса в пиратските сървъри но в оригинал,гринда... ...единственото ммо на което съм навит е ЛОТРО изиграх триала няколко пъти и мн. ми хареса, навит съм и на Д&Д но немога да го изтегля от сайта :/

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Myst V, Aquaria, Sid Meier's Pirates, Dream Chronicles ...
Публикувано на: 14 Авг 2009 00:59

От безплатните, определено:
1. Rappelz- с нея кретах много дълго време, има доста добра пет система. За съжаление, след 100-тния левъл вече съвсем няма какво да се прави.
2. Perfect World - графиката е много хубава, особено за безплатно ММО. Действаше ми зверски отпускащо, за разлика от останалите, които редовно си ме докарваха до абсолютна изтрещялост, а'ла мозъко-промивка. Но PW ми се стори адски лека, приятна и неангажираща.

[за добри игри (по моите критерии) ще призная само тези двете, защото из всички минали през моя комп, само те не са отишли в кошчето... още]

Още една, която си струва да се погледне е Rohan online... Добро съчетание от приятна графика и сравнително не-скучен геймплей. Нооо... така и не успях да преживея отвратително кичозния стил на броните и облеклата... и разни други дреболии. Иначе, като за разсейка е повече от идеална.
И Shaiya не е лоша... Впечатлих се от арта, за това реших да я пробвам.
Lineage II по някаква причина не успя да ме грабне изобщо.
Беглият спомен, който ми се връща е как разни случайно минаващи покрай мен герои/героини спираха, специално за да ме убият, докато се опитвах да си правя куестовете на спокойствие >_> А дори не беше pvp сървър. Бе, знам ли... много бързо се отказах

Иначе, сигурно Aion. Ако трябва да посоча само една.
Но не смея да го заявя окончателно, защото докарах героя си едва до 20 левъл, преди сървъра да стане платен. Чак септември...
Warhammer online също ми се вижда бая надеждна, поне от това, което изчетох в сайта, както и позитивните отзиви които се появиха из интернет... но, ако ще трябва да избера едно платено Ммо, което да си играя за постоянно - сигурно ще се спра на Aion.

edited
sorry ~

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Авг 2009 16:44

ох не пиши така , че се изкьоравим

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2009 13:45

E-lane ~ написа:
А дори не беше pvp сървър. Бе, знам ли... много бързо се отказах

Ще ме извиняваш, но ти не си играл Lineage 2. MMORPG има само в официалните сървъри, другото е някаква пародия. По това "не беше pvp съврър" разбрах, че не си играл на offi. В оффи, ако убиеш някой случаен, после си търпиш последствията по един или друг начин.
Позитивни мнения за Warhammer? Къде чете, на официалната им страница ли? :lol: :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 16 Авг 2009 16:04

Аз смятах да почна Linage и се чудех кой е най-добрият пиратски сървър. Препоръчайте някой :)

Профил

Аватар
В момента играе: Каквото ми падне пред очите xD.
Публикувано на: 17 Авг 2009 09:54

За мен най-качественото MMORPG си остава Guild Wars. Бързо се стига до максималното ниво и няма нужда от досадното гриндене и минаване на малоумни куестове. Една от наи-силните страни според мен е PVP-то, което е адски динамично и за да се достигне до победа се иска добро планиране и синхрон м/у играчите (билдове, развития и прочие). Има още много други малки и големи плюсове, но не виждам смисъл да пълня темата. На който му се иска може да пробва триала.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2009 10:20

Гилд Уорс е най-полираното и добре измисленото ммо въобще,което има съществени разлики с останалите.Другите са просто пълнеж.Гилд уорс 2 би трябвало да е новия УоУ,ако има хора,които разбират от истински добри игри. Да в УоУ 7мия експанжън сигурно ще има 5000 рейда и ще има босове с 1 000 000 000 хелт,но това не го прави най-доброто. Лайн(ейдж) 3,4 или както се водят продълженията,може и да се стига до 3895285 левел,но това пак не го прави най-доброто с азиатския му стил,който не е по вкуса на всеки.Има ммо-та,но почти всички са пълнеж,може и Уар да се зачисли към тях.По тази концепция,свят,история и всичко останало,трябваше да стане феноменална игра,която да измести всичко останали. Истинската революционна игра е ГВ,но никой не я забелязва,а всеки се хвърля на новите ''конановци''

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2009 11:02

Аз я забелязах и не ми хареса. Гуилд Уорс въобще не е игра за всеки според мен.
Играх я с един приятел, той остана да я играе - аз си тръгнах. Опитах да ми хареса игата, но за мен беше много дървена и някак.....нежива.
Когато си направих магьосник беше почти същото разочорование, какво беше в L2. Когато правиш магии изглеждат толкова постни. Спомням си, че като направих Rain of Fire в Гилд Уоурс, беше някакви червени черти, които се спущаха надолу..
В L2 положението с магиите е още по-зле :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2009 15:21

DJ Cat - GW не е най-добрата игра или поне няма да бъде, докато хората имат право на собствено мнение :lol:. Няма най-добра игра, всичко опира до вкус и препочитания.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Авг 2009 22:31

За мене Guild wars е най-доброто MMORPG. Историята, атмосферата, геймплея са просто уникални. Графиката дори няма да я коментирам. Играл съм много игри от тоя тип, но винаги се вращам при GW за още.

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2009 00:48

В момента най-доброто ммо във всеки аспект според мен е УоУ, а за бъдеще - сигурно Айон

а ина4е най-много о4аквам диабло 3, като излезе друга игра няма да играя, Близард си знаят работата

Профил

Публикувано на: 18 Авг 2009 22:13

Да ме прощавате за offtopic-а.

Gipo, директно се обръщам към теб, защото знам, че по принцип даваш обективно мнение. Единственият ми допир до MMORPG жанра е бил с две-три безплатни игри, от които никак не останах очарован. Имам някой излишен лев в момента и голямо количество свободно време, та мислех да си го запълня с някоя игра. Можеш ли да ми препоръчаш нещо, ако ти се занимава, като единственото ми условие е играта да няма месечни такси. Не съм запознат как стоят нещата на тази сцена, единствено знам, че Guild Wars отговаря на това изискване, но пък не съм сигурен колко си струва самата игра. Изобщо всичко, което можеш да ми препоръчаш, е добре дошло. Мерси.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2009 18:39

Как може да има хиляда теми за ММОРПГ-та , безплатни и небезплатни и ти да питаш тук пак?
Изобщо прочете ли нещо от темата или искаш всичко наготово?

Профил

Публикувано на: 19 Авг 2009 19:39

alfadur написа:
Как може да има хиляда теми за ММОРПГ-та , безплатни и небезплатни и ти да питаш тук пак?
Изобщо прочете ли нещо от темата или искаш всичко наготово?

Към теб ли се обърнах бе? Може и да има хиляда теми, но ще ми отнеме няколко дни докато намеря точно кой и къде е казал, че еди-кое-си MMORPG няма месечни такси, което всъщност е и основата на питането ми. Иначе положението е лесно - тия с месечните такси са първите, дето излизат в търсачката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2009 20:01

Вечен роб на УоУ, да живеят Близард!

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2009 12:57

apaunchev написа:
Gipo, директно се обръщам към теб...

В момента няма хубава игра, която да отговаря на изискванията ти :(. Причините - хубавите ММО'та са с месечни такси, а пък GW не е оферта да си я купуваш в момента. Причината е задаващата се GW2.
Сега заради голямата конкуренция и кризата, много от игрите струват от порядъка на 9,99$ (но само чрез Digital Download). Та взимаш си играта за 10$ и плащаш на месец по 25лева. Не е някаква болка за умиране, според мен.

За мен вариантите са два
1) изчакваш GW2 с надеждата, че по подобие на първата част, ще е без месечни такси
2) прежалваш 25лв. месечно и избираш от огромно количество ММО'та. Все едно от тях ще ти хареса.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com