Rend - LOTRO е приятна игричка, доста красива. Една от най-добрите ПвЕ игри. За съжаление комбат системата е доста мудна и
реално няма PvP. Всяко ММО е подходящо за човек, който си няма хабер от ММО'тата

.
alfadur - правилно, интересното в Л2 се състои в масовото ПвП и в епичните райдове. Какво харесват хората на играта... ами освен изброеното, играта е с една от най-развитите икономики въобще в жанра ММО. Аз лично съм се сцепвал от кеф, заради трейда. Другото е политиката - в тази игра не убиваш някого, защото е от другия риълм или защото е орк/хюмън/хобит... а поради някаква конкретна и сериозна политическа причина. Думата Guild(в L2 е Clan) е равносилна на мафиотска фамилия в тази игра

. Когато си във война с друг клан/алианс, вие се биете не само ежедневно по exp спотовете, а се биете по сийджове, за епик босове(примерно битка от над 150 vs над 150 и който победи, отива да райдва). Това и е интересното. Жалко, че AION никога няма да може да го постигне това, защото е на риълми, а не е Free For All

.
DJ Cat - има доста хора, които харесват AoC, не се заблуждавай, че защото ти не я харесваш, играта не струва. Ето примерно аз не харесвам WoW, ама за милиони други не е същото. И все пак AoC има сравнително малко играчи, защото както многократно се споменаваше, пуснаха я недовършена, с много бъгове, сървър проблеми... Ако играта беше излязла сега, в моментното си състояние, щеше да е доооста голям хит. WAR беше пусната по същия недовършен модел. Tabula Rasa също...