Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Borderlance
Публикувано на: 02 Авг 2009 01:02

Кво мислите за таз игра?
http://www.youtube.com/watch?v=nomOoCA8v3Y
http://www.youtube.com/watch?v=MadJGL7vtgk

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Заглавие: Re: Borderlance
Публикувано на: 02 Авг 2009 09:42

iddqd написа:

Ами съдейки от долното интервю мога да кажа, че играта ще бъде нещо повече от поредния ФПС хибрит. Хареса ми идеята AI-то да си създава собствени оръжия ... Да се надяваме, че поне по външен вид ще се различават или поне по цвят. Само не ми хареса интерфейса на играта. Не върви с играта просто :? Но иначе всичко останало изглежда супер. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 13:34

И терените сами ще се генерират кефи ме като идеята такава игра несъм играл никога. Применро Масовия ефект и Фолаута са ми скучни и отегчителни а тва ми изглежда екшънско и забавно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 14:08

Добре около края октомври се очакват тази игра,Halo Odst,Risen,Tekken 6.COD MW 2,Assassin Creed 2,Dragon Age origins.... Мама ви какво да играя първо ве :x :x :x :x

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 14:15

Готиното е, че са различни жанрове. Но дкато другите заглавия които ти спомена са в вече утвърдени жанрове, то тази е нещо ново. Иначе от тези които ти спомена мисля, че най си заслужават Халото и драгонс еиджа, а другите може да ги игаря между тези за разпускане.

Профил

Заглавие: Re: Borderlands
Публикувано на: 02 Авг 2009 14:47

87 bazilion guns my ass! Мамка им как се изхвърлят тия. :x Ще стане същото каквото стана и със Spore. "Тя ще предлага неограничени възможности..."
Така или иначе се надявам да е добра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 18:30

ми изглежда ми мн яка по клипчетата с този анимиран стил на графика. Иначе ползва ънриал 3 енджин който си е мощен. Ама нензам дали този енджин е подходящ за рпг ще се види

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 20:03

iddqd написа:
ми изглежда ми мн яка по клипчетата с този анимиран стил на графика. Иначе ползва ънриал 3 енджин който си е мощен. Ама нензам дали този енджин е подходящ за рпг ще се види

Подходящ е, не се безпокой. (Mass Effect)
Графиката не е нищо невиждано, този стил сме го виждали доста одавна и за пример ще дам Silverfall. Все пак арт стилът не е в пълната си мощ, както е в Prince of Persia или в Naruto игрите, но какво пък? И това не е зле. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 20:26

Какво значи пълната си мощ? И аз съм играл много отдавна игри с такъв тип арт стил имаше една 12, ама тука седи ънриал 3 енджин зад арт рендера и нещата ще са много по зверски. А иначе на масовия ефект терените са си готови и ти само влизаш и излзиаш от тях, а тук само ще се генерира сичко като на диабло или на хироус 3 рандом мап генератора и затова нензам енджина дали е пдоходящ.

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 21:49

Виждаш ли? Тук си личи, че са 3D модели, а при Naruto е направено много яко. Ето това имах в предвид под пълната си мощ.
По някога ми е доста трудно да те разбера. В миналия си пост написа, че незнаеш дали енджина е подходящ за RPG, а в този казваш, че не си имал това в предви и не се сигурен дали енджина ще е подходящ за рандом генератора. Така или иначе си мисля, че това не е някаква сложна задача, незнам как стоят нещата при Engine-ните, но при програмните езици е доста лесно да се направи каквото и да било рандом. Дори аз съм си правил такова съзтрезание на флаш, чрез Action Script и мога да кажа, че е доста лесно. Така, че не мисля, че това е кой знае каква хвалба, че ще има рандом генератор. Незнам защо, но го свързвам с младите години, когато учихме паскал и имахме една задача, която беше да напишем числата от 1 до 10 и те да се омешат при дадена команда. Мисълта ми е, че не мисля това за рандом терените за нещо трудно. Само, че числата там са заместени от дървета, сънъци, згради и т.н. и при дадена команда се пръскат из терена.
Знам ли? Може пък операцията да е доста по-сложна от това. Все пак съм само един невежа. :oops:

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 02 Авг 2009 23:07

Е затова Iddqd е много фън :D Незнае какво говори понякога :D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 23:12

Ми пропуснал съм да спомена, че се пак несъм виждал досега рандом генератор за нива на 3д шутер. Още повече, че споредмен точно рандом нивата и многото предмети кара хората да играят диабло и до днес, ама се пак това е 2д игра.

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 02 Авг 2009 23:39

Милиони оръжия едва ли ще има ,но ако са поне над 100 играта ще ми хареса...

Профил

Публикувано на: 03 Авг 2009 01:18

iddqd, играта, за която говориш не е 12, а 13 :lol:

А иначе тази игра, ми кво да кажа за нея - сигурно тези "87 bazillion guns", ще са като онези дискети за Terminator с по 1 милион игри, които реално са вариации на максимум 5.

Но като се замислим, ако включим възможния наличен гейм арсенал, барабар с няколко оригинални хрумки, все някак авторите са го добутали до поне 50 уникални оръжия, което също не е за подценяване.Само да не вземе това обещание за безкраен брой пушкала да се обърне срещу тях, ако не го изпълнят правилно.

Но иначе комиксовата графика изглежда доста приятно и аз лично се надявам да не е някаква супер тежка и да ми върви без нужда от ъпгрейд :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2009 02:07

Казах ти Ънриал 3 енджин ти си прави сметката. Можеби ще е малко по ътежка от Ънриал 3.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com