И аз съм ги оттествал тея варианти преди време. Когато имаше и кодове да се попълват, 925232352949643693469346934693496 различни captcha сменяха, дори и видове с животни ( кучета и котки, най ме затрудниха и сбърках 2 пъти
). Следях и всякакви форуми за нови и нови версии на програмки, bypass-ващи защитите на RapidShare. Но то постоянно и постоянно излизаха, то не можеше да смогва човек. И сега ги има, но по-ограничени. Секундите са повече, за разлика от преди време, но пък няма кодове за писане. Пробвах наскоро и
JDownloader-а, който така ми хвалеха няколко дойчовци, ама и той не става ( за Free ). Поне всичко нагласих, но... не се смъква, не сваля. Пак за Premium Accounts направено, сваляне множество parts едновременно. То дори и от официалният сайт на RS си има де, ама... все тая.
Някой ден като си взема ( ъ-ъ, купя ) акаунт, поне ще имам къде са ги поствам връзките, с цел трупане на RS Points, а от там и удължаване "живота" ( for free, стига да имаш достатъчно ) на акаунта
. То това си е цяла... "организация" за въртене на кинти. Плащаш, имаш акаунт. Изтича време, или плащаш отново, или не, минаваш пак си на Free. ИЛИ като си платил, през цялото това време, НЕ само че теглиш, но и се стараеш да upload-ваш + нещата ти да се теглят, за да трупаш points. Събереш ли достатъчно, когато дойде последният ден от expire-ването на акаунта, си го подновяваш. Т.е. при вторият вариант се изявяваш като "Downloader + Uploader", а при първият - "Only Downloader". При вторият имаш шанс да ти се удължи акаунт, но цената е...:
Edit: Пропуснал съм да напиша за "RapidShare Free Link Generators" by Google - стотици сайтове, генериращи линкове. От тях, 1% бачкат. До сега тествах, не че и преди не съм де, ама айде пак да се "излъжа" как са. За моя радост - УРА ! Един работи !
Код:
http://rapidquick.net/
Евала на човека, дето го поддържа. Като гледам колко кинти плащал на месец...