Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Айде,датата пак стана платена
Публикувано на: 01 Авг 2009 23:36

Енджой.

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: Re: Айде,датата пак стана платена
Публикувано на: 01 Авг 2009 23:44

е, не е изцяло платена само трябва да се чака повече което е досадно

Профил Skype

Публикувано на: 01 Авг 2009 23:45

Цензура им майна, не стига че търсачката им е бъгава и бавна, а и да плащаш искат манафите

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 01 Авг 2009 23:50

Data.bg от отдавна умря :? От както и сложиха новия "фешън" вид стана егаси грозния сайт :? И не само това ... Тези умници даже затриха едни от най-добрите июсерите. Retro Gaming-а и даже The Tavern of the Seven Winds (май така беше) кадето един пич беше ъплолднал едни от най класическите РПГ-а ... BASTARDS! Така си беше заминал и моя ацц със сичкия ми хентай и раре песни, който бях ъплолдвал :cry: :cry: :cry: Непомна кой проклед ден беше когато сложиха "фешън" вида но от този ден стана ...

Data.bg = R.I.P.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Авг 2009 00:59

Дата ползвам когато искам да изтегля някоя емпетройка, без да си играя да свалям цял торент.

И все пак 20-30 сек не е болка за умиране.
Rapidshare го направиха 90 ако не се лъжа, ама пак си се ползва

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 01:31

Уха, сложили 45 сек. на нещо, което... не се ползва. Тея, дето ОЩЕ го ползват, маса изпити трябва да са :D. Виж, RapidShare си е RapidShare. Там поне знаеш, че ВСИЧКО има. И 90-те секунди си заслужават чакането. Е, не си заслужават 30-40 parts да сваляш 2-3 дни, ама... без Premium толкова :D.

Btw:

http://freedatabg.tk/
http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1851564
http://forums.data.bg/index.php?showforum=18 - новосъздадените теми от тея дни.

За Scene FTP Account също се плаща, Seedbox - също 8).

П.С.: Тея MySQL Errors зачестиха по същото време... последните дни. Явно наистина са му ударили една яка почивка от PC Mania-та.

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2009 02:05

Верно си е това за рапидшер-а. От доста време насам си намирам всичко нужно (с по-малък размер) там изключително бързо, а останалото в blackcats...
Ама, Шерифе, я ме светни- в рапидшеър има ли някакъв шанс да се теглят по няколко файла едновременно без премиум акаунт?
Преди време изпорбвах няколко "магически" програмки, които не свършиха абсолютно никаква работа, както и няколко проксита, от които също нямаше ефект.

Профил

Публикувано на: 02 Авг 2009 02:23

:OffTopic:

И аз съм ги оттествал тея варианти преди време. Когато имаше и кодове да се попълват, 925232352949643693469346934693496 различни captcha сменяха, дори и видове с животни ( кучета и котки, най ме затрудниха и сбърках 2 пъти :D ). Следях и всякакви форуми за нови и нови версии на програмки, bypass-ващи защитите на RapidShare. Но то постоянно и постоянно излизаха, то не можеше да смогва човек. И сега ги има, но по-ограничени. Секундите са повече, за разлика от преди време, но пък няма кодове за писане. Пробвах наскоро и JDownloader-а, който така ми хвалеха няколко дойчовци, ама и той не става ( за Free ). Поне всичко нагласих, но... не се смъква, не сваля. Пак за Premium Accounts направено, сваляне множество parts едновременно. То дори и от официалният сайт на RS си има де, ама... все тая.

Някой ден като си взема ( ъ-ъ, купя ) акаунт, поне ще имам къде са ги поствам връзките, с цел трупане на RS Points, а от там и удължаване "живота" ( for free, стига да имаш достатъчно ) на акаунта :P. То това си е цяла... "организация" за въртене на кинти. Плащаш, имаш акаунт. Изтича време, или плащаш отново, или не, минаваш пак си на Free. ИЛИ като си платил, през цялото това време, НЕ само че теглиш, но и се стараеш да upload-ваш + нещата ти да се теглят, за да трупаш points. Събереш ли достатъчно, когато дойде последният ден от expire-ването на акаунта, си го подновяваш. Т.е. при вторият вариант се изявяваш като "Downloader + Uploader", а при първият - "Only Downloader". При вторият имаш шанс да ти се удължи акаунт, но цената е...:

Edit: Пропуснал съм да напиша за "RapidShare Free Link Generators" by Google - стотици сайтове, генериращи линкове. От тях, 1% бачкат. До сега тествах, не че и преди не съм де, ама айде пак да се "излъжа" как са. За моя радост - УРА ! Един работи !

Код:
http://rapidquick.net/

Евала на човека, дето го поддържа. Като гледам колко кинти плащал на месец...

:OffTopic:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com