Автор |
Съобщение |
slayer515
|
|
|
|
Заглавие: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 30 Юли 2009 16:00
Здравеите,имам огромен проблем с видео картата.Нормалната тем. на картата е 83 градуса,което безбожно високо със Fan Speed 100% .А докато играя например КоД тем. достига чак 90-100 градуса.Ако има някой моля да помогне.Компа ми е СРU E8200 2.66gHZ 2GB RAM 633mhz GPU nVIDIA 8800GT с наЙ-новите драйвъри без ОС
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 30 Юли 2009 16:04
slayer515 написа: Здравеите,имам огромен проблем с видео картата.Нормалната тем. на картата е 83 градуса,което безбожно високо със Fan Speed 100% .А докато играя например КоД тем. достига чак 90-100 градуса.Ако има някой моля да помогне.Компа ми е СРU E8200 2.66gHZ 2GB RAM 633mhz GPU nVIDIA 8800GT с наЙ-новите драйвъри без ОС Почти същата конфигурация я имам и аз но деосега само ми е забивало пс-то Отваряй да се проветрява кутията
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 30 Юли 2009 16:33
Seigar -X- написа: slayer515 написа: Здравеите,имам огромен проблем с видео картата.Нормалната тем. на картата е 83 градуса,което безбожно високо със Fan Speed 100% .А докато играя например КоД тем. достига чак 90-100 градуса.Ако има някой моля да помогне.Компа ми е СРU E8200 2.66gHZ 2GB RAM 633mhz GPU nVIDIA 8800GT с наЙ-новите драйвъри без ОС Почти същата конфигурация я имам и аз но деосега само ми е забивало пс-то Отваряй да се проветрява кутията Това за отварянето на кутията, не знам кой ви е научил. Кутията си е направена така, че да може да се охлажда, а след отварянето й, се получава дисбаланс. Заведи го в сервиз, аз понеделника ходих да го видят, защото имаше същия проблем, сложиха му голям вентилатор, сега е много добре. Ако температурата в твоята стая е висока, вентилаторът няма да помогне, защото например за компютъра ти има голяма разлика при 25 и 30 градуса стайна температура. При мен е обикновено 26-27 градуса , но компа учудващо се справя много добре. Аз съм с 8600GT, няма голяма разлика между твоята и моята, така че трябва да ти го оправят, на мен пари не ми взеха
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 30 Юли 2009 17:00
Хах,един френд вчера,ако не се лъжа,смени същия модел видеокарта,заради същия проблем. Вентилатора показвал 100% скорост,но движел с 5 оборота в минута За негов късмет,в гаранция. Закарай на сервиз,особено ако още е в гаранция.
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 30 Юли 2009 21:26
POP WW написа: Почти същата конфигурация я имам и аз но деосега само ми е забивало пс-то Отваряй да се проветрява кутията Това за отварянето на кутията, не знам кой ви е научил. Кутията си е направена така, че да може да се охлажда, а след отварянето й, се получава дисбаланс. Заведи го в сервиз, аз понеделника ходих да го видят, защото имаше същия проблем, сложиха му голям вентилатор, сега е много добре. Ако температурата в твоята стая е висока, вентилаторът няма да помогне, защото например за компютъра ти има голяма разлика при 25 и 30 градуса стайна температура. При мен е обикновено 26-27 градуса , но компа учудващо се справя много добре. Аз съм с 8600GT, няма голяма разлика между твоята и моята, така че трябва да ти го оправят, на мен пари не ми взеха [/quote] Те за това сигурно са ти сложили ГОЛQМ фан..., щото ти е много обтекаема кутията... Отвори си кутията, пусни една прахусмукачка на перката на видеото и затвори, ако не паднат температурите си отвори кутията и така пробвай... Така ще стане... Като се захлади си почисти пак цялото ПЦ с прахосмука и затвори кутията.. Внимавай със статичното електричество...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 30 Юли 2009 21:38
Ами като ти прегрява картата, занеси я на сервиз бе, писането във форум няма да я охлади.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 01 Авг 2009 08:13
Възможно е да е от вентилатора. Ако ша го сменяш за по сигурно сложи и допълнителен вентилатор на чипсета. Не се знае от къде се загрява.
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 01 Авг 2009 13:01
Може да боднеш и една перка на челото, щот си е жежко навън.. може и там да прегрява...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 01 Авг 2009 13:09
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 01 Авг 2009 14:49
Добре направените кутии не се охлаждат по-добре, като са отворени
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :( Публикувано на: 01 Авг 2009 17:58
Gipo написа: Добре направените кутии не се охлаждат по-добре, като са отворени Но пък "добре" направените кутии не се охлаждат сами... трябва да им се сложат перки на предвидените за това места... Съмнявам се някой, който пита с такъв проблем дори да има такава кутия, да не говорим да й е сложил перки... Следователно следващото най-добро решение - чистене и да седи на отворен капак, на есен пак едно чистене и да затваря кокошарника...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|