градуса,което безбожно високо със Fan Speed 100%
Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :(
Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :(
Здравеите,имам огромен проблем с видео картата.Нормалната тем. на картата е 83
.А докато играя например КоД тем. достига чак 90-100 градуса.Ако има някой моля да помогне.Компа ми е СРU E8200 2.66gHZ 2GB RAM 633mhz GPU nVIDIA 8800GT с наЙ-новите драйвъри без ОС
- Seigar -X-
- В момента играе: Fallout Van Buren
Re: Видео картата ми изгаря ПЛСС ХЕЛП!!!!! :(
Почти същата конфигурация я имам и аз но деосега само ми е забивало пс-тоslayer515 написа:Здравеите,имам огромен проблем с видео картата.Нормалната тем. на картата е 83
градуса,което безбожно високо със Fan Speed 100%![]()
.А докато играя например КоД тем. достига чак 90-100 градуса.Ако има някой моля да помогне.Компа ми е СРU E8200 2.66gHZ 2GB RAM 633mhz GPU nVIDIA 8800GT с наЙ-новите драйвъри без ОС
US Release: Call of Duty: Black Ops
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
Това за отварянето на кутията, не знам кой ви е научил. Кутията си е направена така, че да може да се охлажда, а след отварянето й, се получава дисбаланс. Заведи го в сервиз, аз понеделника ходих да го видят, защото имаше същия проблем, сложиха му голям вентилатор, сега е много добре. Ако температурата в твоята стая е висока, вентилаторът няма да помогне, защото например за компютъра ти има голяма разлика при 25 и 30 градуса стайна температура. При мен е обикновено 26-27 градусаSeigar -X- написа:Почти същата конфигурация я имам и аз но деосега само ми е забивало пс-тоslayer515 написа:Здравеите,имам огромен проблем с видео картата.Нормалната тем. на картата е 83
градуса,което безбожно високо със Fan Speed 100%![]()
Отваряй да се проветрява кутията
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Хах,един френд вчера,ако не се лъжа,смени същия модел видеокарта,заради същия проблем. Вентилатора показвал 100% скорост,но движел с 5 оборота в минута
За негов късмет,в гаранция.
Закарай на сервиз,особено ако още е в гаранция.
За негов късмет,в гаранция.
Закарай на сервиз,особено ако още е в гаранция.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
The.Rampage.Rado
Това за отварянето на кутията, не знам кой ви е научил. Кутията си е направена така, че да може да се охлажда, а след отварянето й, се получава дисбаланс. Заведи го в сервиз, аз понеделника ходих да го видят, защото имаше същия проблем, сложиха му голям вентилатор, сега е много добре. Ако температурата в твоята стая е висока, вентилаторът няма да помогне, защото например за компютъра ти има голяма разлика при 25 и 30 градуса стайна температура. При мен е обикновено 26-27 градусаPOP WW написа:Почти същата конфигурация я имам и аз но деосега само ми е забивало пс-тоОтваряй да се проветрява кутията
Те за това сигурно са ти сложили ГОЛQМ фан..., щото ти е много обтекаема кутията...
Отвори си кутията, пусни една прахусмукачка на перката на видеото и затвори, ако не паднат температурите си отвори кутията и така пробвай... Така ще стане... Като се захлади си почисти пак цялото ПЦ с прахосмука и затвори кутията.. Внимавай със статичното електричество...
KusLink.com - скъси си... линка!
www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
Ами като ти прегрява картата, занеси я на сервиз бе, писането във форум няма да я охлади.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- prince of persia
Възможно е да е от вентилатора. Ако ша го сменяш за по сигурно сложи и допълнителен вентилатор на чипсета. Не се знае от къде се загрява.
I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
-
The.Rampage.Rado
Може да боднеш и една перка на челото, щот си е жежко навън.. може и там да прегрява... 
- GEGATAFLL
- В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare
Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2 - Местоположение: Бургас
- Обратна връзка:
Тряя ли ка казвам 1000 пъте ... дръжте кутиите отворени през лятото ! А през зимата - затворени, но с 2 вентилатора повече в кутията - горе да изкарва и доло да вкарва.
Добре направените кутии не се охлаждат по-добре, като са отворени 
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
The.Rampage.Rado
Но пък "добре" направените кутии не се охлаждат сами... трябва да им се сложат перки на предвидените за това места...Gipo написа:Добре направените кутии не се охлаждат по-добре, като са отворени
Съмнявам се някой, който пита с такъв проблем дори да има такава кутия, да не говорим да й е сложил перки...
Следователно следващото най-добро решение - чистене и да седи на отворен капак, на есен пак едно чистене и да затваря кокошарника...