Автор |
Съобщение |
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 01 Юли 2009 18:15
Цитат: Какви и колко игри сте си закупили легално? Нито една...
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 02 Юли 2009 20:26
Към списъка добавих
Battlefield 2 Street Fighter 4
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 04 Юли 2009 13:36
Battlefield 2,предстои Armed Assault 2
|
|
|
|
|
Fanatic
|
|
В момента играе: The Second Encounter HD....
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 04 Юли 2009 22:20
наскоро си взех Unreal Tournament 3
___________________________________ I wanna be sedated.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 04 Юли 2009 22:21
Аз си купих Диабло 1 ( 20 лв ) и Хироус 5 с 2-та експанжъна ( 40 лв ).
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 05 Юли 2009 03:35
Warcraft 3 pack за 70 кинта и някви игри на грамис
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 05 Юли 2009 19:15
Tzar,Spells of Gold, Картаген-ценител на българското както виждате
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 06 Юли 2009 09:28
Орк - Паладин написа: Rey написа: Орк - Паладин, мнението ти не мога да променя... аз играя каквото ми харесва, а ти играй каквото на теб ти харесва. Не искам да се заяждам с никого, ама ти прекаляваш! Като нямаш какво да кажеш не пиши и не осирай темата с твоите комплекси, защото мирише хем на насрано, хем на повръщано... Иди се разходи, защото този компютър ти влияе много зле... намери си приятели или тебе никой не може да те трае. Такива келеши над път и под път. Тъп бавнозагряващ пес! Ахахахаха Може и да съм тъп заядлив комплексар,но поне не играя игри за 9-11 годишни пикли Да,защото ти 6-годишна пикла
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 06 Юли 2009 19:47
Quake 4 Special Edition Armies of Exigo Tzar Half Life 1 anthology Painkiller: Black Edition
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 06 Юли 2009 20:18
Да се похваля Купих си и ПСП.Учудващо,но продавачът беше българин и живееше на 100м. от хотела.С ПСП(слим е и е хакнато) върви и играта God of War:Chains of Olympus PS:в God of War 2 имаше ебане дали и в тая има ЕДИТ-ахахахах има,след като убиеш Persian King (or whatever) има две стаи и в първата са мацките
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
ManicSubsidal
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 06 Юли 2009 20:43
Elve написа: Да се похваля Купих си и ПСП.Учудващо,но продавачът беше българин и живееше на 100м. от хотела.С ПСП(слим е и е хакнато) върви и играта God of War:Chains of Olympus PS:в God of War 2 имаше ебане дали и в тая има ЕДИТ-ахахахах има,след като убиеш Persian King (or whatever) има две стаи и в първата са мацките А гледаш ли го? Аз сериозно се замислям за една евентуална покупка на туй чудо...и не само заради Бога
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 07 Юли 2009 09:04
Орк - Паладин написа: Може и да съм тъп заядлив комплексар Е поне си признаваш,евала
|
|
|
|
|
Nikola Bathory
|
|
В момента играе: Battlefield 2
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 07 Юли 2009 11:58
Battlefield 2 Battlefield 2 Special Forces Battlefield 2 Complete collection Crysis Crysis Warhead
___________________________________ AMD Athlon64 X2 4200+BOX|Asus CROSSHAIR|2GB RAM(2x1 PQI DDR2 800)|XFX 8800GTS 320MB|OCZ ModStream 520W|Seagate Barracuda 500GB & 160GBlSamsung SyncMaster 997MB 19"(CRT)|Razer Copperhead|Luxeon 5.1; http://cradlebulgaria.com,http://verabathory.com
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 07 Юли 2009 12:02
Fallout 3 + Broken Steel Call Of Duty 4 GTA 4 (спечелена от бас) Battlefiled 2
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 08 Юли 2009 20:54
Enemy написа: А гледаш ли го? Аз сериозно се замислям за една евентуална покупка на туй чудо...и не само заради Бога За съжаление не-показва статуята и натискаш съответно О,Х,квадрата или триъгълника и така докато падне статуята и после ти дава орби
|
|
|
|
|
Riven
|
|
В момента играе: Много и все различни неща :)
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 14 Юли 2009 11:01
Бая са нещо... 1. The Wicher Enhansed Edition 2. NWN 2 Legends 3. Fallout 3 4. EA Strategy Collection 5. Prey 6. Black Mirror 7. Icewind Dale 3 in 1 8. Baldurs Gate 4 in 1 9. The Orange Box 10. Gabriel Night 3 11. Aura 12. Dreamfall The Longest Journey 13. Fear +Exp 14. Schizm 2 15. HL Ep. 1 16. Riddick - Escape From BB 17. Diablo 2 + Exp. 18. Tzar 19. Thief 1,2 20. Prince Of Persia Trilogy 21. NFS Most Wanted 22. Три "бързи" игри Това е май Сега чакам NWN 2 Deluxe, Myst поредицата и Exp на Fallout 3
___________________________________ "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва.", Конфуций "Надеждата е нещо хвърковато - то, кацайки в душата - те намира - и пее свойта песничка без думи - и никога не спира." - Емили Дикинсън
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 14 Юли 2009 11:42
Имам само 1 оригинална игра,ама не съм я купувал.
|
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 14 Юли 2009 14:11
Daiblo 2 , CS 1.6
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 14 Юли 2009 14:19
Ossmudula написа: Да се похваля Купих си и ПСП.Учудващо,но продавачът беше българин и живееше на 100м. от хотела.С ПСП(слим е и е хакнато) върви и играта God of War:Chains of Olympus PS:в God of War 2 имаше ебане дали и в тая има ЕДИТ-ахахахах има,след като убиеш Persian King (or whatever) има две стаи и в първата са мацките Абе човек аз едно не мога да разбера, след като си имаш жена, защо се занимаваш с игри, че и ПСП си купуваш?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Какви и колко игри сте си закупили легално? Публикувано на: 14 Юли 2009 15:03
Riven написа: ... Exp на Fallout 3 Надявам се да не искат много кеш... като излезе на пазара първа кипра в магазина съм . ВЕЛИКА ИГРА !
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|