Какви и колко игри сте си закупили легално?
Нито една...
Какви и колко игри сте си закупили легално?
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Да,защото ти 6-годишна пиклаОрк - Паладин написа:АхахахахаRey написа:Орк - Паладин, мнението ти не мога да променя... аз играя каквото ми харесва, а ти играй каквото на теб ти харесва. Не искам да се заяждам с никого, ама ти прекаляваш! Като нямаш какво да кажеш не пиши и не осирай темата с твоите комплекси, защото мирише хем на насрано, хем на повръщано... Иди се разходи, защото този компютър ти влияе много зле... намери си приятели или тебе никой не може да те трае. Такива келеши над път и под път. Тъп бавнозагряващ пес!![]()
![]()
![]()
Може и да съм тъп заядлив комплексар,но поне не играя игри за 9-11 годишни пикли
А гледаш ли го?Elve написа:Да се похваля
Купих си и ПСП.Учудващо,но продавачът беше българин и живееше на 100м. от хотела.С ПСП(слим е и е хакнато) върви и играта God of War:Chains of Olympus
PS:в God of War 2 имаше ебане дали и в тая има![]()
ЕДИТ-ахахахах има,след като убиеш Persian King (or whatever) има две стаи и в първата са мацките
Е поне си признаваш,евалаОрк - Паладин написа:Може и да съм тъп заядлив комплексар
За съжаление не-показва статуята и натискаш съответно О,Х,квадрата или триъгълника и така докато падне статуята и после ти дава орбиEnemy написа: А гледаш ли го?
Аз сериозно се замислям за една евентуална покупка на туй чудо...и не само заради Бога![]()
![]()
Абе човек аз едно не мога да разбера, след като си имаш жена, защо се занимаваш с игри, че и ПСП си купуваш?Ossmudula написа:Да се похваля
Купих си и ПСП.Учудващо,но продавачът беше българин и живееше на 100м. от хотела.С ПСП(слим е и е хакнато) върви и играта God of War:Chains of Olympus
PS:в God of War 2 имаше ебане дали и в тая има![]()
ЕДИТ-ахахахах има,след като убиеш Persian King (or whatever) има две стаи и в първата са мацките
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Надявам се да не искат много кеш... като излезе на пазара първа кипра в магазина съмRiven написа:... Exp на Fallout 3