Брех, и от кога почна да ползваш толкова нърдски емотикони, "lifer"-e ? И защо си се върнал в този форум пълен с нещастници и загубеняци?PurpleSoul написа:Баннаха ми другия ацц за спам представи си Оо Понеже съм написал коментар от една емотиконка ^^
Бездомните Кучета!
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Бездомните Кучета!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Незнам какво искаш да кажеш с това ^^The Chameleon написа:Брех, и от кога почна да ползваш толкова нърдски емотикони, "lifer"-e ? И защо си се върнал в този форум пълен с нещастници и загубеняци?PurpleSoul написа:Баннаха ми другия ацц за спам представи си Оо Понеже съм написал коментар от една емотиконка ^^
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Може и да те бъркам, whatever.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аз не съм религиозен.PurpleSoul написа:...но от гледна точка на религията...
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Пич ако на теб ти е ок някакъв мухал във форум да те нарежда(просто защото няма какво друго да каже),ОК твое си право,но при положение,че тоя същия човек очи в очи,гък няма да каже,пък камо ли да тръгне да ме псува ахаха,кво говорим изобщо.Бездомните кучета са като боклука в София,свикнали сме с него,но попринцип не трябва да го има.Питай западноевропейските държави как 1 бездомно куче няма,едвали е било с някакви кастрации АЛА БАЛА,България е една измет,заради хора като вас,не говорим само за тъпите бездомни кучета,а за още 1000000 мизерии,с които народа е свикнал и трае!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Глупостите ти няма да коментирам. Но искам да те запитам, ти сериозно ли се чувстваш онеправдан, че хората се те запсували, имайки предвид първия ти пост?progata написа:Пич ако на теб ти е ок някакъв мухал във форум да те нарежда(просто защото няма какво друго да каже)...
progata написа:Ок понеже имам опит в тия спорове с "чувствителните" xора,ще го карам направо-който храни тия помияри и не иска те да бъдат убити,пребити,унищожени и разпорени да му го начукам в чувствителния гьз!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
@progata
Прав си, нека спрем да подминаваме проблема с боклука... предлагам да те убием с камъни, за да не те подминаваме повече
Прав си, нека спрем да подминаваме проблема с боклука... предлагам да те убием с камъни, за да не те подминаваме повече
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Gοסgle [Bot]
В немско закона е съвсем ясен. Ако някой види безстопанствено куче или котка, се обажда в общината и пращат хора с камионче и пушки с упойка. Прибират животното, ако има медальон, го връщат на собственика, ако е бездомно и никой не го поиска за седмица, го евтаназират.progata написа:Питай западноевропейските държави как 1 бездомно куче няма...
За това градските паркове са безопасни за деца, а около местното езеро спокойно си живеят патици.
Ако някой е от София, да каже какво стана с патиците, които пускаха в езерцата в Борисовата градина? Кой ги изяде?
По-горе някой спомена "религия". Библията и Корана са единодушни, че ако животно нарани човек, СОБСТВЕНИКА носи пълна отговорност за действията му.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Тука като ви чета простотиите и все повече започвам да си мечтая да ни тресне метеорит и да затрие всичката тая тъпотия и простащина... Да еба и тъпите хора. А автора на темата е просто The King.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
Или пък не е депресиран дечко, на когото целия свят му е виновен за нещо (в случая кучетата)?
Спокойно момчета, след пубертета ще ви е по-леко.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Мартин Карбовски си го беше казал - както кучета за отстрел, има и такива хора. Ако хората не пускаха кучетата без каишка и не се стремят да ограничат размножаването на бездомните такива, ще четем непрекъснато за ухапвания и ампутации.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Аз пък да дам пример с Швейцария-от първа ръка(един приятел)-там правят нов закон постановяващ убиването на бездомните кучета! Да, обаче населението на кантона(около Женева) се бунтува срещу това и закона е отменен...Тука обаче нито има кой да ни пита и да се интересува, нито има човек(от управлението) на когото да му пука за кучетата...Vlad the Inhaler написа:В немско закона е съвсем ясен. Ако някой види безстопанствено куче или котка, се обажда в общината и пращат хора с камионче и пушки с упойка. Прибират животното, ако има медальон, го връщат на собственика, ако е бездомно и никой не го поиска за седмица, го евтаназират.progata написа:Питай западноевропейските държави как 1 бездомно куче няма...
За това градските паркове са безопасни за деца, а около местното езеро спокойно си живеят патици.
Ако някой е от София, да каже какво стана с патиците, които пускаха в езерцата в Борисовата градина? Кой ги изяде?
По-горе някой спомена "религия". Библията и Корана са единодушни, че ако животно нарани човек, СОБСТВЕНИКА носи пълна отговорност за действията му.
WeAreGettingClose
Много сте забавни.
Защо сравнявате законите ни за бездомните кучета с други страни, при положение, че държавата ни няма абсолютно нищо общо с тези страни по закони, бюрокрация, финансови възможности и т.н.?
Защо сравнявате законите ни за бездомните кучета с други страни, при положение, че държавата ни няма абсолютно нищо общо с тези страни по закони, бюрокрация, финансови възможности и т.н.?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Ми кой не знае преписва...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
is that Salvador Dalí is not crazy.
-
Dexter
- Футболен разбирач
- В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Ами просто исках да дам пример затова колко е мизерна милата ни държава!Gipo написа:Много сте забавни.
Макар да усетих, че май не е много уместно...
WeAreGettingClose
Абе, дали има халюциногенни кучета?AlShu написа:Ти не знаеш ли че кучетата имат опасни психотропни способности?
абе те изглеждат невинни
ама съм ги виждал да иргаят билярд и покер !!!
нищо чудно да има и такива
ама съм ги виждал да иргаят билярд и покер !!!
нищо чудно да има и такива
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING