Бездомните Кучета!

Нещата от живота
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Re: Бездомните Кучета!

Мнение от The Chameleon »

PurpleSoul написа:Баннаха ми другия ацц за спам представи си Оо Понеже съм написал коментар от една емотиконка ^^
Брех, и от кога почна да ползваш толкова нърдски емотикони, "lifer"-e ? И защо си се върнал в този форум пълен с нещастници и загубеняци? :lol:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

The Chameleon написа:
PurpleSoul написа:Баннаха ми другия ацц за спам представи си Оо Понеже съм написал коментар от една емотиконка ^^
Брех, и от кога почна да ползваш толкова нърдски емотикони, "lifer"-e ? И защо си се върнал в този форум пълен с нещастници и загубеняци? :lol:
Незнам какво искаш да кажеш с това ^^
:icq22:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Може и да те бъркам, whatever.
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

PurpleSoul написа:...но от гледна точка на религията...
Аз не съм религиозен.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
progata

Мнение от progata »

Пич ако на теб ти е ок някакъв мухал във форум да те нарежда(просто защото няма какво друго да каже),ОК твое си право,но при положение,че тоя същия човек очи в очи,гък няма да каже,пък камо ли да тръгне да ме псува ахаха,кво говорим изобщо.Бездомните кучета са като боклука в София,свикнали сме с него,но попринцип не трябва да го има.Питай западноевропейските държави как 1 бездомно куче няма,едвали е било с някакви кастрации АЛА БАЛА,България е една измет,заради хора като вас,не говорим само за тъпите бездомни кучета,а за още 1000000 мизерии,с които народа е свикнал и трае!
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
В момента играе: на троянска чушка
Обратна връзка:

Мнение от The Grim Reaper »

progata написа:Пич ако на теб ти е ок някакъв мухал във форум да те нарежда(просто защото няма какво друго да каже)...
Глупостите ти няма да коментирам. Но искам да те запитам, ти сериозно ли се чувстваш онеправдан, че хората се те запсували, имайки предвид първия ти пост?
progata написа:Ок понеже имам опит в тия спорове с "чувствителните" xора,ще го карам направо-който храни тия помияри и не иска те да бъдат убити,пребити,унищожени и разпорени да му го начукам в чувствителния гьз!
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

@progata
Прав си, нека спрем да подминаваме проблема с боклука... предлагам да те убием с камъни, за да не те подминаваме повече :o
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
Gοסgle [Bot]

Мнение от Gοסgle [Bot] »

progata написа:Питай западноевропейските държави как 1 бездомно куче няма...
В немско закона е съвсем ясен. Ако някой види безстопанствено куче или котка, се обажда в общината и пращат хора с камионче и пушки с упойка. Прибират животното, ако има медальон, го връщат на собственика, ако е бездомно и никой не го поиска за седмица, го евтаназират.
За това градските паркове са безопасни за деца, а около местното езеро спокойно си живеят патици.
Ако някой е от София, да каже какво стана с патиците, които пускаха в езерцата в Борисовата градина? Кой ги изяде?

По-горе някой спомена "религия". Библията и Корана са единодушни, че ако животно нарани човек, СОБСТВЕНИКА носи пълна отговорност за действията му.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Тука като ви чета простотиите и все повече започвам да си мечтая да ни тресне метеорит и да затрие всичката тая тъпотия и простащина... Да еба и тъпите хора. А автора на темата е просто The King.
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
ass

Мнение от ass »

имаш куче
и не си хапан сериозно :D
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Или пък не е депресиран дечко, на когото целия свят му е виновен за нещо (в случая кучетата)? :D Спокойно момчета, след пубертета ще ви е по-леко.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
~Mist

Мнение от ~Mist »

Мартин Карбовски си го беше казал - както кучета за отстрел, има и такива хора. Ако хората не пускаха кучетата без каишка и не се стремят да ограничат размножаването на бездомните такива, ще четем непрекъснато за ухапвания и ампутации.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Vlad the Inhaler написа:
progata написа:Питай западноевропейските държави как 1 бездомно куче няма...
В немско закона е съвсем ясен. Ако някой види безстопанствено куче или котка, се обажда в общината и пращат хора с камионче и пушки с упойка. Прибират животното, ако има медальон, го връщат на собственика, ако е бездомно и никой не го поиска за седмица, го евтаназират.
За това градските паркове са безопасни за деца, а около местното езеро спокойно си живеят патици.
Ако някой е от София, да каже какво стана с патиците, които пускаха в езерцата в Борисовата градина? Кой ги изяде?

По-горе някой спомена "религия". Библията и Корана са единодушни, че ако животно нарани човек, СОБСТВЕНИКА носи пълна отговорност за действията му.
Аз пък да дам пример с Швейцария-от първа ръка(един приятел)-там правят нов закон постановяващ убиването на бездомните кучета! Да, обаче населението на кантона(около Женева) се бунтува срещу това и закона е отменен...Тука обаче нито има кой да ни пита и да се интересува, нито има човек(от управлението) на когото да му пука за кучетата...
WeAreGettingClose
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Много сте забавни.
Защо сравнявате законите ни за бездомните кучета с други страни, при положение, че държавата ни няма абсолютно нищо общо с тези страни по закони, бюрокрация, финансови възможности и т.н.?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
AlShu

Мнение от AlShu »

Ми кой не знае преписва...
The only difference between Salvador Dalí and crazy people
is that Salvador Dalí is not crazy.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013

Мнение от Dexter »

Gipo написа:Много сте забавни.
Защо сравнявате законите ни за бездомните кучета с други страни, при положение, че държавата ни няма абсолютно нищо общо с тези страни по закони, бюрокрация, финансови възможности и т.н.?
Ами просто исках да дам пример затова колко е мизерна милата ни държава!
Макар да усетих, че май не е много уместно...
WeAreGettingClose
Аватар
човек

Мнение от човек »

AlShu написа:Ти не знаеш ли че кучетата имат опасни психотропни способности?
Абе, дали има халюциногенни кучета? :lol:
Аватар
ass

Мнение от ass »

абе те изглеждат невинни
ама съм ги виждал да иргаят билярд и покер !!!
нищо чудно да има и такива :D
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Публикувай отговор