Парламентарни избори 2009, 5 юли

Нещата от живота
Публикувай отговор

За кои сте от тези:

Анкетата свършва на 04 Юли 2009 12:11

БСП
3
7%
ДПС
2
4%
НДСВ
1
2%
Атака
8
17%
Синята коалиция
17
37%
Герб
8
17%
Ред Законност и Справедливост
1
2%
Лидер
3
7%
Друг
2
4%
Аз съм гей (за къде без това)
1
2%

Общо гласове: 46

Spiridon

Re: Парламентарни избори 2009, 5 юли

Мнение от Spiridon »

Сериозно обмислям да пусна гласа си за някоя омрела партия само и само да пееба гласовете на големите партии. БТВ ще има ли ЗЕЛЕНИТЕ на изборите?
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

WidowmakeR написа:Сериозно обмислям да пусна гласа си за някоя омрела партия само и само да пееба гласовете на големите партии. БТВ ще има ли ЗЕЛЕНИТЕ на изборите?
1во Жалкия ти глас няма да преебе нищо , спокойно.
2ро Изборите не са за да правиш напук или да се правиш на интересен ,а да направиш избор от който зависи бъдещето ти.Колкото и да са обречени нещата ,гласувай за тези които представляват твоите политически възгледи пък дори и да нямат шанс да спечелят.
3то Като те гледам как детски разсъждаваш не те виждам с бара :roll:
:icq22:
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

Въпреки, че едва ли наистина те интересува - Зелените няма да ги има, те подкрепят ГЕРБ.
Аз няма да гласувам, просто не знам кой какъв е и какво прави, ерго нямам идея за кого да гласувам. Пишете, че по този начин лапам на Доган хуя... е, не знам дали е така и по този начин не ми и пука особено. Ако след някоя година се заинтересувам от политика ще пролея някоя сълза за прибързаните си решения в бурната младост.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
shizo123

Мнение от shizo123 »

БСП!
kthxbai
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

indigo написа:Въпреки, че едва ли наистина те интересува - Зелените няма да ги има, те подкрепят ГЕРБ.
Аз няма да гласувам, просто не знам кой какъв е и какво прави, ерго нямам идея за кого да гласувам. Пишете, че по този начин лапам на Доган хуя... е, не знам дали е така и по този начин не ми и пука особено. Ако след някоя година се заинтересувам от политика ще пролея някоя сълза за прибързаните си решения в бурната младост.
Пусни празна бюлетина ;)
Иначе аз още се чудя дали да гласувам за СДС или за Атака, като клоня повече към Сидеров.
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

indigo написа:Въпреки, че едва ли наистина те интересува - Зелените няма да ги има, те подкрепят ГЕРБ.
Абе преди години като бяха 2 партии СДС и БСП имаше 90% гласуващи ,сега има 15 партии и неможете да си изберете. Лигавщини...
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Сини, жълти, червени - всичките са се изредили и не върви на по-добре. За това не искам да гласувам за нито един от тях. На практика всички партии представляват моите възгледи - по-добро бъдеще, но това така или иначе нито една от тях не го прави и не вярвам да го направи.
На евроизборите гласувах за Лидер, но сега не мисля, че това бе правилният избор. Те ме привлякоха най-много със предаването си по евроком, и с нещата които организира кошлуков, но накрая кво стана?! Ооо продаване на гласовее. Просто не! Стига толкова обещания. За това ще гласувам за някоя мизерна партия, а ако няма такава просто няма да гласувам.
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

ВЕЧНО СИНИ ШАМПИОНИ! :rockon:
Аватар
Icewarrior
Обратна връзка:

Мнение от Icewarrior »

Гласувайки за някоя мизерна партия, изпълнявате предреченото от тоя боклук Доган, че и този път без него няма да може да се сформира правителство, щото тоя лишеи трябвало да е медиатор. Тоест като гласувате за няк'ва смешна партия, най-вероятно коалирала се неофициално с Доган и спонсорирана от него (или от Ковачки) вие пречите на оформянето на стабилно правителство.
Маце Борко
В момента играе: Пойдохме нахуй

Мнение от Маце Борко »

Понеже съвсем не съм в час и нямам намерение да се правя на запознат - излиза, че единственият начин да се противопоставиш на ДПС е гласувайки за Синята коалиция?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Icewarrior написа:Гласувайки за някоя мизерна партия, изпълнявате предреченото от тоя боклук Доган, че и този път без него няма да може да се сформира правителство, щото тоя лишеи трябвало да е медиатор. Тоест като гласувате за няк'ва смешна партия, най-вероятно коалирала се неофициално с Доган и спонсорирана от него (или от Ковачки) вие пречите на оформянето на стабилно правителство.
Изглежда си по-навътре в политиката от мен. ^ В такъв случай няма да гласувам и ще оставя на вас да изберете.
Аз

Мнение от Аз »

Нещо такова.

WidowmakeR, нещо на интересен ли се правиш :?:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аз

Мнение от Аз »

Хай волтидж, съгласен съм със сичко до едно дет си изписал, ама тук е БГ и сички сме тъпи копелета, няма гражданско общество, няма какво да се направи вече, някои го градиха още веднага след Средновековието, тук 21 век го нямаме :!:
Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
Аватар
Ред
Обратна връзка:

Мнение от Ред »

Накратко казано : Синята коалиция или ебете майката на България с вота си ...
Spiridon

Мнение от Spiridon »

Аз написа:Нещо такова.

WidowmakeR, нещо на интересен ли се правиш :?:
Не, просто никой нищо не прави! В началото, когато се появиха сините те бяха с много чисти идеи и решения. Народът ги хареса, избра и те бяха на власт цели 2 мандата и за тези 2 мандата неможаха да осъществят техните идеи. Искам решение на проблемите, а не бездействие и поради това няма да гласувам за тях! След тях бяха жълтите начело с Царя и отново с много чисти идеи. Помните ли "800 дни"? Да, за този период говоря. Е те станаха на власт и отново нищо. И за тях няма да гласувам. Герб в момента нищо не прави. И за тях няма да гласувам. БСП никога не е правило нищо. И за тях няма да гласувам. Ами расистите от Атака? И за тях няма да гласувам. Е да го еба за кой да гласувам като се права на толкова интересен?!?
Аватар
Rico

Мнение от Rico »

СДС като бяха на мандат не направиха нищо? Ти добре ли си бе? Те когато започнаха да управляват България беше в такава икономическа криза, че си беше ебало майката. Кой ни спаси от инфлация, а лева нямаше никаква реална стойност. При кой паднаха визите и кой посла влизането ни в европейският съюз. Тва трябва да си много сляп за да не го видиш това ми се струва. Аз дето последните няколко години почти не живея в България ми се струва че на мен бахти ми е по ясно от теб.

А доведения син на Волен като му гледам изявленията ми се струва като начинаещ Хитлер.

Не претендирам да разбирам адски много от политика но тва да гласуваш за ДПС или БСП трябва да си сляп.

А който не отиде да гласува трябва да го е срам мисля. Защото по която и тема политическа се - "ами крадат ни бла бла бла бла това не било наред, аз няма какво да направя". Еми айде повечето станахте вече на 18 - възползвайте се от тия години не само за да можете да ходите по некви клубове и да пиете ами поне гласувайте. Че всички ни крадат хубаво, че ще има корупция винаги хубаво. Ама поне знаеш, че което е зависело от теб си го направил. А като не си гласувал ми се струва нямаш ни най малкото право да говориш после, че не си доволен.
Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Аватар
R@Z0R
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Обратна връзка:

Мнение от R@Z0R »

ГЕРБ не правят нищо защото нямат възможността да направят нищо. Ако можех, щях да гласувам за тях, не защото медиите излизаха задника на бат' Бойко, а просто да ги видим какви и ще ги надробят. По-добре да се окажат калпави, отколкото да ринат празни приказки срещу тях. По-добре да ни управляват некадърници и тогава да имаме причина да сме недоволни, отколкото да сипем еднообразни предположения тип "всички са маскари, и тия са в кюпа".
Жалко само, че в европейския, "цивилизования", свят друг начин на управление освен демокрация няма.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Warbringer
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.

Мнение от Warbringer »

Кво "жалко'', бе, алоооо... Излез от филма, момко. ДОБРЕ, че има демокрация, за да можеш ти да си говориш квото си искаш и да правиш квото си искаш без никой да ти може да ти каже копче. Жалко, че не си живял през някой тоталитарен режим, да видиш тогава колко жалко ще е, че в момента сме в една що годе демократична държава. Сополанко със сополанко... На 5 юли - бюлетина номер 19. КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН !!!
a.k.a. Disturbed

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Max Payne написа:Жалко само, че в европейския, "цивилизования", свят друг начин на управление освен демокрация няма.
Айде бе
Публикувай отговор