Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За кои сте от тези:
Анкетата свършва на 04 Юли 2009 12:11

БСП    7%  7%  [ 3 ]
 ДПС    4%  4%  [ 2 ]
 НДСВ    2%  2%  [ 1 ]
 Атака    17%  17%  [ 8 ]
 Синята коалиция    37%  37%  [ 17 ]
 Герб    17%  17%  [ 8 ]
 Ред Законност и Справедливост    2%  2%  [ 1 ]
 Лидер    7%  7%  [ 3 ]
 Друг    4%  4%  [ 2 ]
 Аз съм гей (за къде без това)    2%  2%  [ 1 ]
Общо гласове : 46
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Парламентарни избори 2009, 5 юли
Публикувано на: 25 Юни 2009 17:12

Сериозно обмислям да пусна гласа си за някоя омрела партия само и само да пееба гласовете на големите партии. БТВ ще има ли ЗЕЛЕНИТЕ на изборите?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2009 18:12

WidowmakeR написа:
Сериозно обмислям да пусна гласа си за някоя омрела партия само и само да пееба гласовете на големите партии. БТВ ще има ли ЗЕЛЕНИТЕ на изборите?

1во Жалкия ти глас няма да преебе нищо , спокойно.
2ро Изборите не са за да правиш напук или да се правиш на интересен ,а да направиш избор от който зависи бъдещето ти.Колкото и да са обречени нещата ,гласувай за тези които представляват твоите политически възгледи пък дори и да нямат шанс да спечелят.
3то Като те гледам как детски разсъждаваш не те виждам с бара :roll:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 25 Юни 2009 18:51

Въпреки, че едва ли наистина те интересува - Зелените няма да ги има, те подкрепят ГЕРБ.
Аз няма да гласувам, просто не знам кой какъв е и какво прави, ерго нямам идея за кого да гласувам. Пишете, че по този начин лапам на Доган хуя... е, не знам дали е така и по този начин не ми и пука особено. Ако след някоя година се заинтересувам от политика ще пролея някоя сълза за прибързаните си решения в бурната младост.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2009 19:05

БСП!
kthxbai

Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2009 19:11

indigo написа:
Въпреки, че едва ли наистина те интересува - Зелените няма да ги има, те подкрепят ГЕРБ.
Аз няма да гласувам, просто не знам кой какъв е и какво прави, ерго нямам идея за кого да гласувам. Пишете, че по този начин лапам на Доган хуя... е, не знам дали е така и по този начин не ми и пука особено. Ако след някоя година се заинтересувам от политика ще пролея някоя сълза за прибързаните си решения в бурната младост.

Пусни празна бюлетина ;)
Иначе аз още се чудя дали да гласувам за СДС или за Атака, като клоня повече към Сидеров.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2009 19:14

indigo написа:

Абе преди години като бяха 2 партии СДС и БСП имаше 90% гласуващи ,сега има 15 партии и неможете да си изберете. Лигавщини...

Профил Skype

Публикувано на: 25 Юни 2009 19:19

Сини, жълти, червени - всичките са се изредили и не върви на по-добре. За това не искам да гласувам за нито един от тях. На практика всички партии представляват моите възгледи - по-добро бъдеще, но това така или иначе нито една от тях не го прави и не вярвам да го направи.
На евроизборите гласувах за Лидер, но сега не мисля, че това бе правилният избор. Те ме привлякоха най-много със предаването си по евроком, и с нещата които организира кошлуков, но накрая кво стана?! Ооо продаване на гласовее. Просто не! Стига толкова обещания. За това ще гласувам за някоя мизерна партия, а ако няма такава просто няма да гласувам.

Профил

Публикувано на: 25 Юни 2009 20:44

ВЕЧНО СИНИ ШАМПИОНИ! :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Юни 2009 22:24

Гласувайки за някоя мизерна партия, изпълнявате предреченото от тоя боклук Доган, че и този път без него няма да може да се сформира правителство, щото тоя лишеи трябвало да е медиатор. Тоест като гласувате за няк'ва смешна партия, най-вероятно коалирала се неофициално с Доган и спонсорирана от него (или от Ковачки) вие пречите на оформянето на стабилно правителство.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 25 Юни 2009 22:29

Понеже съвсем не съм в час и нямам намерение да се правя на запознат - излиза, че единственият начин да се противопоставиш на ДПС е гласувайки за Синята коалиция?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 25 Юни 2009 22:41

Icewarrior написа:
Гласувайки за някоя мизерна партия, изпълнявате предреченото от тоя боклук Доган, че и този път без него няма да може да се сформира правителство, щото тоя лишеи трябвало да е медиатор. Тоест като гласувате за няк'ва смешна партия, най-вероятно коалирала се неофициално с Доган и спонсорирана от него (или от Ковачки) вие пречите на оформянето на стабилно правителство.

Изглежда си по-навътре в политиката от мен. ^ В такъв случай няма да гласувам и ще оставя на вас да изберете.

Профил

Публикувано на: 25 Юни 2009 22:41

Нещо такова.

WidowmakeR, нещо на интересен ли се правиш :?:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Публикувано на: 26 Юни 2009 00:11

Хай волтидж, съгласен съм със сичко до едно дет си изписал, ама тук е БГ и сички сме тъпи копелета, няма гражданско общество, няма какво да се направи вече, някои го градиха още веднага след Средновековието, тук 21 век го нямаме :!:

Sturm написа:
къв ханс бе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2009 08:36

Накратко казано : Синята коалиция или ебете майката на България с вота си ...

Профил Skype

Публикувано на: 26 Юни 2009 08:46

Аз написа:
Нещо такова.

WidowmakeR, нещо на интересен ли се правиш :?:

Не, просто никой нищо не прави! В началото, когато се появиха сините те бяха с много чисти идеи и решения. Народът ги хареса, избра и те бяха на власт цели 2 мандата и за тези 2 мандата неможаха да осъществят техните идеи. Искам решение на проблемите, а не бездействие и поради това няма да гласувам за тях! След тях бяха жълтите начело с Царя и отново с много чисти идеи. Помните ли "800 дни"? Да, за този период говоря. Е те станаха на власт и отново нищо. И за тях няма да гласувам. Герб в момента нищо не прави. И за тях няма да гласувам. БСП никога не е правило нищо. И за тях няма да гласувам. Ами расистите от Атака? И за тях няма да гласувам. Е да го еба за кой да гласувам като се права на толкова интересен?!?

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2009 12:03

СДС като бяха на мандат не направиха нищо? Ти добре ли си бе? Те когато започнаха да управляват България беше в такава икономическа криза, че си беше ебало майката. Кой ни спаси от инфлация, а лева нямаше никаква реална стойност. При кой паднаха визите и кой посла влизането ни в европейският съюз. Тва трябва да си много сляп за да не го видиш това ми се струва. Аз дето последните няколко години почти не живея в България ми се струва че на мен бахти ми е по ясно от теб.

А доведения син на Волен като му гледам изявленията ми се струва като начинаещ Хитлер.

Не претендирам да разбирам адски много от политика но тва да гласуваш за ДПС или БСП трябва да си сляп.

А който не отиде да гласува трябва да го е срам мисля. Защото по която и тема политическа се - "ами крадат ни бла бла бла бла това не било наред, аз няма какво да направя". Еми айде повечето станахте вече на 18 - възползвайте се от тия години не само за да можете да ходите по некви клубове и да пиете ами поне гласувайте. Че всички ни крадат хубаво, че ще има корупция винаги хубаво. Ама поне знаеш, че което е зависело от теб си го направил. А като не си гласувал ми се струва нямаш ни най малкото право да говориш после, че не си доволен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2009 12:36

http://www.youtube.com/watch?v=VFRjRi1JLWc

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 26 Юни 2009 13:35

ГЕРБ не правят нищо защото нямат възможността да направят нищо. Ако можех, щях да гласувам за тях, не защото медиите излизаха задника на бат' Бойко, а просто да ги видим какви и ще ги надробят. По-добре да се окажат калпави, отколкото да ринат празни приказки срещу тях. По-добре да ни управляват некадърници и тогава да имаме причина да сме недоволни, отколкото да сипем еднообразни предположения тип "всички са маскари, и тия са в кюпа".
Жалко само, че в европейския, "цивилизования", свят друг начин на управление освен демокрация няма.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 26 Юни 2009 15:31

Кво "жалко'', бе, алоооо... Излез от филма, момко. ДОБРЕ, че има демокрация, за да можеш ти да си говориш квото си искаш и да правиш квото си искаш без никой да ти може да ти каже копче. Жалко, че не си живял през някой тоталитарен режим, да видиш тогава колко жалко ще е, че в момента сме в една що годе демократична държава. Сополанко със сополанко... На 5 юли - бюлетина номер 19. КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН !!!

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Юни 2009 16:15

Max Payne написа:
Жалко само, че в европейския, "цивилизования", свят друг начин на управление освен демокрация няма.
Айде бе

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com