Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 06 Май 2009 14:33
Бахти, как ще ви е по-лесно с барба от с уизарда бре? ;Д -- Новини относно Диабло 3 ( дори това може да стане официална тема около Диабло 3, лол ;Д ) Цитат: Originally Posted by Bashiok Yes there are books that drop somewhat randomly that when picked up can be listened to. I say somewhat randomly because they should make sense contextually. Leoric's Journal should be dropping in the same dungeon where you fight his undead corpse, and not somewhere else that doesn't make sense. They're fully voice acted lore treasures essentially. Think Bioshock tapes. -- It seems the narrated books will be returning like the tomes from D1 and the moldy tome from D2.
Good news to me! И това ако не е МЕГА ЯКА новина , не знам... О.О --- 2-ра груба новина , относно идващия 1.13 пач : Цитат: Originally Posted by Bashiok So yeah, we're still working on the patch. It's coming along really well. We're getting there. I can't give an estimate or date, we're expecting there to be a good amount of testing required due to the types of changes being made. We want to take our time and put out a solid patch, and that means we don't have a release date right now.
Some exciting news - and it also may be some comfort - due to the types of changes we're making we will be offering the Diablo II 1.13 patch for testing and feedback on a test realm before its release. We'll have more information about how you'll be able to help test it in the coming weeks. Доста обещаващо, щом чак ще има отворен бета тест на пача.... ще е нещо солидно, нямам търпение да видя промените !!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 06 Май 2009 14:45
Вчера четох, че Диабло 3 ще излиза на 30-ти септември тая година. Някой знае ли нещо по въпроса ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 06 Май 2009 15:19
Ъъъ.. къде го чете? Никъде не съм го виждал из www.diablofans.com , а това е най-солидния източник за инфо из нета... ако там не пише - не е истина.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 24 Май 2009 00:52
*bump* -- Ново инфо по Диабло 3, Fallen-четата се завръщат и в 3-тата част. Ето и линк към самата новина : http://www.blizzard.com/diablo3/world/b ... fallen.xmlИма и няколко нови Скрийншота/Арта по единиците...
|
|
|
|
|
Side
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 25 Май 2009 09:31
Хами е прав с Уизърда и сума пъти по-лесно.Просто я бях врътнал с барба и мислех,че с него е най-лесно
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 15 Юни 2009 18:55
http://www.youtube.com/watch?v=BIzBNLP-0q8Teaser по 1.18ver, съвсем скоро излизаща! " The new version is almost upon us. We're literally wrapping up a few loose ends so it shouldnt be too much longer v1.18 has a huge number of changes. I happy to say its almost a brand new game all by itself.
Thanks for being patient with us! "Честно казано, нямам търпение да я видя и преиграя! Викам тоя път поне да се сберем народ в Гарената, за да я цъкнем мулти, а?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 15 Юни 2009 20:06
Хубаво е че поне този проек има развитие Други проекти като StarCraft и World of WarCraft за WarCraft 3 като модове бяха бързо заебани Btw клипчето е супер Ще ме накара пак да си запиша WarCraft 3
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 15 Юни 2009 21:42
Определено си струва преиграването преди Демо на Диабло 3! И как ми се цъка бетата на СК 2 T_T
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 15 Юни 2009 23:38
Бетата на StarCraft 2 доколкото разбрах от руморс ще излезе това лято ама до колко е вярно незнам Иначе и на мене ми се играе StarCraft 2 много Искам да вида как са продължили историята
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 15 Юни 2009 23:50
Дам и аз чух нещо такова.. =) И до края на годината StarCraft 2 !!!! :O , както и към есента - Disciples 3 !!!
|
|
|
|
|
Wrangler
|
|
В момента играе: с майка ти
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 16 Юни 2009 03:02
и dIII!
и нов експ за WOW !!!
или поне да пускат ice crown-a
___________________________________ a.k.a Pennywise
R.I.P Jacko ;( ;( ;(
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 16 Юни 2009 03:04
Да, и тея двете! Но не ги очаквам толкова скоро... Искам Д3 до края на 2010!
|
|
|
|
|
Punisher_Gada
|
|
В момента играе: Many Games ! Чакам да излезнат : Crysis 2 , Diablo 3 , Starcraft 2 , AvsP
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 20 Юни 2009 14:50
The Chameleon написа: Да, и тея двете! Но не ги очаквам толкова скоро... Искам Д3 до края на 2010! Аз искам д3 до утре !!
___________________________________ Za pove4e info za Disciples online pi6ete mi na skype - Punisher_Gada
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 21 Юни 2009 18:45
Може да се съберем в Гарена. Пробвах я и ми хареса,само кажете никове и време за разцъкване. моя е както тук във форума.
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 15 Юли 2009 11:01
It seems from this we can safely assume that at least some, if not all, of the inventory expansions (bags) will be attainable as standard in-game drops, as opposed to a royalty service that many had been speculating. Also worthy of note, however, is that he explicitly said "maybe a combination of different ways", cluing us off that perhaps it might include a mixture of both in-game drops and royalty fees, which Blizzard has stated would be a minimal part of the up-coming game, or perhaps from various quests throughout the game........................................... Не знам как съм изпуснал, но това ме ядоса АДСКИ МНОГО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..................... ЗАЩО БЕ БЛИЗАРД ЗАЩО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ .................. Това винаги съм го ненавиждал в игрите, да трябва да си плащаш за тази и онази услуга!!!!!!!!!!!!! ...................
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 31 Юли 2009 15:32
Най-после излезе 1.18 версията на картата, има огромни промени и е СЧУПВАЩА! линк<--Ако сте зарибени може да я цъкнем днес в Гарена. -- gl hf Цитат: Version 1.18 MAJOR UPDATE New Features for this version: - Several New models and skins - New Interface - New Icons - Several new items - Full Screen Inventory System - Auto-balance system (player number dependant) - Major Terraining updates - Improved triggering in several areas - Archivist Cinematic added (Random occurence) - A few new spells for each class - Removed Tyrael to make room for extra custom imports. - New boss abilities - Custom sounds and music - Players are now team coloured - Healing globes heal percentage instead of set amount. - New events throughout the map - Now possible to walk back through the entire map - Several bug fixes from v1.17 - Lots of other small tweaks that ive forgotten about
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 31 Юли 2009 15:38
Цитат: - Removed Tyrael to make room for extra custom imports. неееее ами сега какво ще го правят?
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 31 Юли 2009 16:06
Не мисля, че е какъвто и да било проблем. -- Като цяло го нямаше в Д3, а и беше прекалено имба.. фън си е за 1.17, но не мисля, че имаме нужда от него, още повече като сега много по-добри неща са го заместили, като звуци, музика, цялоекранен инвентар и т.н.
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 31 Юли 2009 17:24
Дай час, че играя готик 3 (който бтв не е толкова лош) и не мгоа да проверявам скайп/гарена чат.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
GEGATAFLL
|
|
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: Фън разцъкване на " Диабло 3 ДЕМОто ", докато чакаме играта! Публикувано на: 31 Юли 2009 18:10
WoooW .... Тва дъни яко... врътнах я с барба... много кръв много нещо... Това ще е 1вия герой с който ще почна... Но сам с барба няма да стигна далеч така като гледам... Някой да знае горе-доло кога ще излиза ? Предположения... като видях по-горе до края на 2010... ми се насълзиха очите Аз я чакам до началото на следващото лято...
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|