Ето и линк + нахъсващо видео. Можем дори да сформираме компания и да цъкнем заедно картата ( щото разбира се е направена за мулти.. ;Д )! Минах я с Wizard-a.
--
http://www.diablo3warcraft.com/index.php
Ps. Мнение след преиграването - като цяло не е много трудна, предвид, че магьосника ми винаги можеше да бяга от противниците ( в 1-2 изключения )... и да се хийлва/възстановява маната за продължаване на боя. Дори при босовете имаше как да бягам от битката ( те не възстановяват кръв като гледам ) и после да се връщам на пълни хелт и мана. Ако не бях минал картата така, нямаше да стигна и до половината сигурно.. =) Почваме с 3 " живота " като напред в играта имах възможност за още 2. Т.е. героя може да умре максимум 5 пъти преди ГЕЙМ ОУВЪР. Има известен брой предмети, оръжия/щитове/брони/колби.. абе доста интересно ми беше! 6 умения с по 5-6 лвл-а на дигане... завърших 43. лвл... Култ е картата, КУЛТ
EDIT : Смених линка с този на " официалния сайт на картата ". Като гледам още е в БЕТА стадий и екипа замисля да прави още карти по " играта ". Ще има ПвП , сейване на героите и какво ли не... доста приятно изненадан съм!