top gum написа:Орк, играта се разпространява безплатно, така че никой не те ограбва. Иначе и аз не бих се занимавал с аматъорска игра.
Напротив,когато губя от времето си да я разопаковам,да я пъхна в ЦД-то,да я инсталирам и да я играя.Безценно загубени минути от живота си,в които можех да правя далеч по приятни неща,отколкото да се занимавам с тази шитня.Amirite?
Орк - Паладин, защо не си запази мнението за себе си?
моля ако някой ще казва нещо такова като Орк - Паладин да си го запази... наистиа ви моля!
А ти какво искаш да кажа бе,браво играта е супер,при положение че и 5 годишен може да направи по-добра,така ли?
и ти си от този тип хора, който не цени работата на други... авторът да не е гейм разработчик? С екип от 20 човека?
Кое да ценя бе,направил ми човека 2 конуса 1 куб и една призма,оцветил ги в различни цветове и сложил ги на някъв зелен фон.Това ли наричаш труд?
И какво като е сам?Аз ли съм му виновен за това?По принцип гейм-разработчиците,които правят безплатни игри в 90% от случаите работят по такива заглавия,просто защото не са достатъчно кадърни да ги наеме някоя истинска компания.
Пък и дори да е сам,има в пъти по-добри игри(и то стотици),които са правени от сам човек и без пари.
Освен това сме 2009та,ако беше пуснал тази игра преди 15 години,наистина щеше да бъде фурор,да се бием по гърдите и да се радваме,че има такава българска игра.Сега,при положение,че има студия като Black Sea,Haemimont и UbiSoft Sofia и наистина има гейм бизнес у нас,това е просто нелогично.
Само да кажа, че тя хич не е нова.
Да,тук наистина си прав,човека работи над тоя боклук 3 години и въпреки всичко няма никакво развитие
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)