Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Заглавие: Златен век - Българска Игра
Публикувано на: 16 Юни 2009 22:07

Златен век 3D е българска игра! Мисля, че това е най-важното! Очаква се да излезе и Златен век IV. При Златен век 3D не очаквайте някоя игра с страхотна графика и прочие. Все пак само един човек я е създал и е впечатляваща. Мисля, че всеки българин, който играе на някакви игри трябва да си изтегли тази игра и да я превърти, а тя не отнема много. Дори ще ви хареса и онова чувство за патриотизъм (в добрия смисъл на думата(то лош има ли?)) ще ви огбърне. Играта проследява началното развитие на новосъздадената Българска държава и включва няколко мисии, които приключват до постигането на Златен век за България.

http://www.goldencentury.eu/
http://www.game2make.com/

Влизайте и във форума, за да вдъхнем доверие на създателите и да ги окуражим!

Искам да ви покажа и нещо, което според мен е прекрасно предназначено и изпълнено великолепно!

http://www.goldencentury.eu/node/12

Вижте тази снимка. Играта е била издадена, като всяко друго заглавие, но със средства на самия създател. Копията не са били чак толкова много, но не мислите ли, че е похвално? Аз мисля! И на всичкото отгоре копията са били раздавани безплатно на мероприятия в град Плевен(тогава създателят е жиеел там). Представяте ли си? Самият създател ми сподели, че оформлението и всички свързано за едно копие е струвало около 4-5 лева по онова време. Не е много, но не е и малко. Надявам се да има само добри отзиви. :)

Профил

Заглавие: Re: Златен век - Българска Игра
Публикувано на: 16 Юни 2009 23:38

Свалих игрицата да видя дали става за нещо. Ммм, доста безинтересна според мен.
Обаче на някой 5 годишен ще му хареса ;)

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2 Total War, The Sims 3, FlatOut Utimate Carnage, CS 1.6, StarCraft
Публикувано на: 16 Юни 2009 23:40

новата игра Златен Век IV ще бъде много по-добра и ще бъдат добавени и хора, защото наистина сега е малко постна, ама и това ще бъде оправено

Профил

Публикувано на: 16 Юни 2009 23:54

Rey,ти ебаваш ли се с мен бе брато,тва нещо е пълен боклук.Респект за автора на "играта",че я прави сам и прочее,ама до тук.Като не си добър в нещо,по-добре не го прави.Играта е тъпа,безинтересна,клиширана,грозна.

Цитат:
Искам да ви покажа и нещо, което според мен е прекрасно предназначено и изпълнено великолепно!

Абе ти някога през живота си истинска игра играл ли си?

И как е могъл тоя дебилен автор да го пуска тва на пазара,да лъже и краде от хората по тоя педераски начин,ми по добре да продава хляб с живак вътре,поне няма да граби народа толкова брутално :roll:
Бас държа,че парите от издаването на играта са били окрадени от ФАР,САПАРД или нещо от сорта.После що ни спряли еврофондовете,ми щото людете са ни крадливи ето що.

От сайта на играта:

Цитат:
Искам да зарадвам феновете на Златен век и Златен век 3D

Бахаха ама тоя верно ли си вярва :lol:

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2009 00:04

:D :D :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 00:26

Орк - Паладин, защо не си запази мнението за себе си? Както беше посочено играта е била раздавана безплатно... и ти си от този тип хора, който не цени работата на други... авторът да не е гейм разработчик? С екип от 20 човека? Не мисля, че трябваше да плюеш по този начин, можеше да си замалчил просто след като не те ограбват даже! Темата я направих за по-заинтересованите към следващи заглавия... моля ако някой ще казва нещо такова като Орк - Паладин да си го запази... наистиа ви моля! Или кажете, че не ви допада и толкова.

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2009 00:37

Offtopic: Орк - Паладин owned by top gum :smash:

Ontopic: Иначе за играта е ок съдейки, че е правена от един човек :bleh: Но може още :icq1:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 00:41

да от играта има какво да се иска. Само да кажа, че тя хич не е нова. Най-малкото няма го онова движение в нея. Липсват някакви битки, макар и минимални. Авторът обеща, че ще има битки във следващата игра. Просто му липсва време. Можете да давате идеи тук или направо във форума на играта.

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2009 09:57

top gum написа:
Орк, играта се разпространява безплатно, така че никой не те ограбва. Иначе и аз не бих се занимавал с аматъорска игра.

Напротив,когато губя от времето си да я разопаковам,да я пъхна в ЦД-то,да я инсталирам и да я играя.Безценно загубени минути от живота си,в които можех да правя далеч по приятни неща,отколкото да се занимавам с тази шитня.Amirite?

Цитат:
Орк - Паладин, защо не си запази мнението за себе си?

Цитат:
моля ако някой ще казва нещо такова като Орк - Паладин да си го запази... наистиа ви моля!

А ти какво искаш да кажа бе,браво играта е супер,при положение че и 5 годишен може да направи по-добра,така ли?

Цитат:
и ти си от този тип хора, който не цени работата на други... авторът да не е гейм разработчик? С екип от 20 човека?

Кое да ценя бе,направил ми човека 2 конуса 1 куб и една призма,оцветил ги в различни цветове и сложил ги на някъв зелен фон.Това ли наричаш труд?

И какво като е сам?Аз ли съм му виновен за това?По принцип гейм-разработчиците,които правят безплатни игри в 90% от случаите работят по такива заглавия,просто защото не са достатъчно кадърни да ги наеме някоя истинска компания.

Пък и дори да е сам,има в пъти по-добри игри(и то стотици),които са правени от сам човек и без пари.

Освен това сме 2009та,ако беше пуснал тази игра преди 15 години,наистина щеше да бъде фурор,да се бием по гърдите и да се радваме,че има такава българска игра.Сега,при положение,че има студия като Black Sea,Haemimont и UbiSoft Sofia и наистина има гейм бизнес у нас,това е просто нелогично.

Цитат:
Само да кажа, че тя хич не е нова.

Да,тук наистина си прав,човека работи над тоя боклук 3 години и въпреки всичко няма никакво развитие :roll:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 10:05

Много си прос ,честно.

Профил WWW

Публикувано на: 17 Юни 2009 10:08

Van Zan написа:
Много си прос ,честно.

Самият факт,че го казваш без да се аргументираш те прави двойно по прост :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 10:28

Не разбирам защо трябва да се радвам толкова много на играта, просто защото с автора й сме родени в една и съща държава. Играл съм стария златен век и откровено не ми хареса и не заради графиката или нещо подобно, а защото бе зле реализирана (поне според мен) и доста скучна. Признавам, че я играх преди много време и сигурно е била в начален стадий, но дори и по тогавашни стандарти беше недоизпипана, дървена и скучна.
Иначе на автора му пожелавам късмет със "Златен Век IV", но май ще е по-добре да се върне към 2Д графиката, защото наистина в днешно време сам човек може да направи доста от към триизмерната графика а съдейки поне от скрийншотите, човека май не се справя много добре.

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2009 11:07

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 11:17

да може би и аз не съм подходил правилно. Наистина му е хоби. Също забравих да кажа че Златен Век 3D никога не е била довършена и си е останала някаква начална алфа версия.

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 17 Юни 2009 14:19

Да обобщим:Алми ви пууна всички!!!
Брех,те и форумните тролове ставали за нещо! :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 14:19

World Of Goo е правена от един ли двама ли ама на-станала е гениална.Rey не си мисли,че само защото е правена в България е някакъв шедьовър :wink:

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 16:35

не си мисля... темата я направих, за да може повече хора да знаят за тази игра и в никакъв случай не искам да си налагам мнението.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 16:36

Орк - Паладин. Ти някога занимавал ли си с правенето на игри ? Защото аз съм се занимавал. Пича го кефи и това е най-важното. Щом ти е фън да правиш игрички евала. Едно голямо браво от мен.

P.S. Само да кажа нещо като бетатестер... Не знам защо обаче 3D варианта на играта не ми тръгва. Изписва че има прекалено много детайли или тексури или анимации или нещо от сорта. Музиката се чува, ама картина няма. Конфигурацията ми е:
Dual Core 2.4 Ghz, 2 GB DDR2, GeForce 8400GS 512MB DDR2, HDD 250 Hitachi. Сложил съм Windows 7 bild 7068. Едва ли е от win-a, понеже всичко друго си върви - WarCraft 3, Diablo 2, CivCity Rome, StarCraft, Heroes 3, FarCry, Oblivion, Heroes 5, Dark Messiah of Might and Magic. Ако може оправи проблема и дано новата версия на 3D-то да мога да го тествам :).

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Юни 2009 16:44

ами със сигурност не е от конфигурацията ти. Ако имаш желание да видиш играта ще ти предложа да се регистрираш и попиташ във форума :

http://forums.game2make.com/viewforum.php?f=4

Профил

Публикувано на: 17 Юни 2009 16:54

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: