Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Ужас/Психологическа игра
Публикувано на: 14 Юни 2009 22:53

http://www.youtube.com/watch?v=4wIuHe5hZEs
http://www.youtube.com/watch?v=s7Fx-zdYtLo
Ето 2 от DOOM 3

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2009 22:59

Бе Fear ми е доста по страшна от дуум

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 14 Юни 2009 23:12

Jorix написа:
Бе Fear ми е доста по страшна от дуум

това е идяд

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2009 23:26

Абе фиар 1 само в началото съм го играл и нищо страшно невидях, а фиар 2 някво момиченце дето се показва отвреме навреме и нензам кво страх ли трябва да ме от него? Поне да ме напада и да ми зима кръв да ме гори с адските си огниове, а то само си се показва и мех нич неме е страх от него понеже нищо лошо не прави

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2009 23:35

Е да друго си е да ти изкачат извънземни от тавана,доста оригинално и страшно

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 01:08

еми доста по страшно ми е както си игаря и изведнъж да ми излезе нещо от тъмното и да ме убие, откококото някво момиченце да ми излезе от нищото и да ми направи нищо.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 16:15

Между другото логично е да те е страх от нещо което може да ти направи нещо отколкото просто от безопасен образ блуждаещ.

Профил WWW

Публикувано на: 15 Юни 2009 16:41

Не бих нарекъл Алма "безопасен образ блуждаещ". :)

За мен F.E.A.R. (единицата, да еба) беше по-стряскащ от DooM-a. Разочарованието ми от играта на id Software бе породено от факта, че в стремежа си да направят новия еталон за триизмерна графика, авторите си бяха оставили пръстите по "плашещата част" и разчитаха на чисти клишета, използвани в не-знам-си-колко филми, книги и игри преди това. Кървави стъпки по пода? Кръв по стените? Изскачащи дяволчета от панели в стената, зазидани там още по време на изграждането на станцията и само чакащи твоя милост да мине оттам, за да ги спаси от този четиристенен храм на скуката (quote being in courtesy of PC Mania magazine)? Не бих нарекъл това страшно, а отегчително. За мен първите няколко минути бяха плашещи, понеже мижавото патлаче не нанасяше кой знае какви щети. След като взех помпата обаче...

Във F.E.A.R. 1 (ЕДНО, ДА ГО ЕБА!) авторите разчитаха на неизвестното. Коя е Алма? Защо иска да те убие? Дали изобщо иска да те убие? Защо ги получаваш тези видения с нея? Какво става тук, да го еба?

Страхувам се повече от неизвестното, отколкото от знанието, че именно нещо е по петите ми и иска да ме убие. Още повече, ако имам арсенал от ракетомети, карабини, плазмени пушки и голи юмруци. Тогава не бих се страхувал, бих бил ядосан. И щях да искам да наритам нечии задник. Затова се и насладих на екшъна в DooM 3, не нa плахите, нелепи опити за хорър атмосфера.

Не казвам, че всеки път, когато съм виждал Алма във F.E.A.R.1 (само единицата) съм получавал инфаркт, не. Само че тя ме стресна много повече пъти, отколкото озъбените импчета в DooM-a. Не и в двойката, де. Двойката така я орезилиха, че намразих заглавието. Forever and ever.

И все пак още ми настръхват косите, когато си припомня един-единствен цитат...

"Kill them. Kill them all."

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 17:29

Sтormlord написа:
Между другото логично е да те е страх от нещо което може да ти направи нещо отколкото просто от безопасен образ блуждаещ.

Попринцип докато играеш играта няма как да разбереш дали е само за красота или може да те убие, нали се сещаш?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 17:43

Абе ДООМ е яко клоустофобия и параноя, дето в фиар липсва. В фиар трябва да се филмираш кое било това момиченце свирка ли исак да ти нарпави или да те убие. Доом дори да я хванеш за 10 мин от средата пак ще те е спек без да занеш изобщо за кво става думо точно тва ме кефи в нея яка подтискаща тежка атмосфера, изобщо нети пука кои какво иска защото е много ясно номера е да оцелеш просто и няма никакъв смисал да се питаш този кво иска онзи кво иска. Тъмно е отсякаде дебнат гадове и ти трябва да си проправяш път въпреки, че откадето и да го погледнеш си обречен. Е тва е концепция, а не избивам гадове междо другото, но най важното е да разбера кво иска малкото момиченце от мен. О иееее.
http://www.youtube.com/watch?v=pxnIxMR17n4 ае виж тва и ми кажи неква подобна болница в фиар

Профил

Публикувано на: 15 Юни 2009 17:47

iddqd написа:
http://www.youtube.com/watch?v=pxnIxMR17n4 ае виж тва и ми кажи неква подобна болница в фиар

произволни 5 минути от фиар са по-страшни от целия дуум

тъп

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 17:49

http://www.youtube.com/watch?v=VCcVy8-nHOU

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 17:54

Няма да забравя първата ми среща с гадовете с невидимите костюми.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 15 Юни 2009 19:35

Изредихте всичко от най-предвидимото, никой не спомена Penumbra

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 19:44

А бе, AvP all the way.

Профил

Публикувано на: 15 Юни 2009 19:59

Във DooM III атмосферата е просто незаменима. Самото място кадето си е просто върха на сладоледа. На мъртва планета .... кадето никои друг неможе да те чуе освен адските изчадия. Освен умрелия комплекс на планетата ти отиваш във самия пъкъл на ада..... и то не веднъж.... Другото което, е че DooM III има това което F.E.A.R. няма, а това е от какво да се оплашиш. Във DooM III има сякакви ИЗРОДИ, който само Id Software могат да измислят (Cyborg Demons). Примерно "Pinky" (Или прасетата както със баща ми харесваме да ги наричаме) са чист пример за извратено болна фантазия, която единствено може да ти вдъхнови страх.
Във DooM III просто има от какво да се оплашиш. Във F.E.A.R. едно момиченце във период неможе да ме оплаши....

Профил

Футболен разбирач
Аватар
В момента играе: Football Manager 2007
Pro Evolution Soccer 2013
Публикувано на: 15 Юни 2009 20:19

Sentry написа:
А бе, AvP all the way.

И както винаги Сентри се появявя и спасява темата... :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 21:18

Ми, простотии само. Doom 3 била по-добра, FEAR била по-добра. Човека пита за игри, които по-скоро се доближават до Painkiller, отколкото до тези двете горе. Най-вероятно ще се накефи и на Max Payne серията и Dark Sector, тъй като му е харесала Infernal. Blood 2 също ще му е златна в колекцията, както и Quake-овете.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 15 Юни 2009 21:35

Draksis написа:
...Страхувам се повече от неизвестното, отколкото от знанието, че именно нещо е по петите ми и иска да ме убие. Още повече, ако имам арсенал от ракетомети, карабини, плазмени пушки и голи юмруци. Тогава не бих се страхувал, бих бил ядосан. И щях да искам да наритам нечии задник....

Междо другото съм съгласен на 100% с теб :D
Не визирах и FEAR просто рандъм логика се опитах да вкарам за какво може да те изплаши а не ,че е съпоставям или слагам в рамка :)

За мен най-добрата хорър игра за сега е Dead Space и просто никой не може да ме опровергае най-малкото защото съм и луд фен :D За някой може да е друга но нали всеки със страховете си. :)

Профил WWW

Публикувано на: 16 Юни 2009 01:58

Sentry написа:
Ми, простотии само. Doom 3 била по-добра, FEAR била по-добра. Човека пита за игри, които по-скоро се доближават до Painkiller, отколкото до тези двете горе. Най-вероятно ще се накефи и на Max Payne серията и Dark Sector, тъй като му е харесала Infernal. Blood 2 също ще му е златна в колекцията, както и Quake-овете.
Незнам как свързваш Painkiller със Ужас/Психологическа игра ама караи :D :D :D Така аз мисля :D Иначе освен DooM III бих му препоръчал....

Clive Barker's Undying

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com