Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Вервате ли в духове?

Мхм.    20%  20%  [ 7 ]
 Не.    37%  37%  [ 13 ]
 Я пак, кой духа?    31%  31%  [ 11 ]
 Аз съм гей.    11%  11%  [ 4 ]
Общо гласове : 35
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Призраци!
Публикувано на: 08 Юни 2009 18:12

я ви реко, че съм виждал, ама вие ми не повервахте

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 08 Юни 2009 21:10

ма трезвен ли си бил :О

как да ти повярваме бе ^^

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Юни 2009 21:12

епа трезвен бе, ама ако па ви разкажем - още повече нема да ми повервате

я си знам , обаче ...

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 08 Юни 2009 23:43

denik, не всички снимки от тоя род са редактирани цифрово - най-малкото, защото една голяма част са се появили доста преди масовостта на цифровата обработка.

Имах една книжка на име Енциклопедия на свръхестествените явления. В нея се говореше за доста неща - за житните кръгове, за невероятни съвпадения, за криптозоология, за извънземни, за свръхестествена смърт (по това може доста да се прочете, включително мнения на професори по медицина и физика, директори на крематори, дългогодишни пожарникари), и за още неща, в това число - и за призраци.

Та, в частта за призраците се говореше за различни случаи, теории, имаше снимки, и беше доста интересно четиво. Там за пръв път видях тая, тая и тая снимка. По-късно бях видял и тази. Всичките са достатъчно стари и са известни много преди да се появи софтуеър от типа на Photoshop. Разбира се, тогава е имало други методи за бъзикане на снимки, които са били познати на професионалистите фотографи - само че тези снимки са известни именно защото по тях не са били открити явни следи от вмешателство. И въпреки че понякога хората са били мамени дори от деца, това не води до никакво категорично заключение.
Още нещо интересно.

Винаги ми е било интересно защо хората изпитват страх от призраци - дотолкова, че чак да получават сърдечен удар и да умират "от страх". Не е същото, като страха от тъмнината - аз лично по принцип се чувствам добре на тъмно, понякога вкъщи се качвам по стълбището, без да включвам лампата, докато при мисълта за призраци ми е ставало некомфортно. Който не е пробвал да разглежда снимки на призраци при максимална тишина и угасена лампа, да опита - най-вероятно ще почувства за какво говоря. Аз това си го причиних една вечер, но с клипчета - от 12 до 5 сутринта - и на следващата вечер, когато в 8 часа спря токът, пак ми стана едно хубаво :). Обратно на темата за страха - доколкото страхът цели да опази живота на живото същество, защо изпитваме страх от безплътни привидения? И защо в народния фолклор има толкова предания за същества, свързани със смъртта, като мори и плътеници?

И една хубава дърворезба.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Публикувано на: 09 Юни 2009 09:46

http://www.dailymotion.com/relevance/se ... %2BHUNTERS

Това е по-голямата част от TAPS сезоните,някои епизоди са доста интересни...ДОСТА...

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2009 07:25

Има една история , че у гората до врачанскио стадион обикаля неков призрак точно у 11 саато вечерта - много ора го били виждале ( я не съм, де ) ...
Па съм чел една друга, за на един деда му дека му я разправял ... Било зимъска, събрали се да едат и пият, голем снег навънкя ... По едно време деда му на въпросния решил да си оди що станало късно и тръгнал из снего - ама оно нема жива душа по улиците - само снего му рупа изпод джонгелете. Та ка си връи, по ено време видол нещо напред - некакво животно. Спрел се, повикнал, ама онова не реагира ... Тръгнал към оно , а оно тръгнало към него и видел, че е некаква овца. Ама си вика еба тая овца тука дека е дошла, кво прави - фанало го стра ! И почнал да я пъди, ама от далеко - она си седи и го гледа като човек даче ли ... Решил да тръгне назад, да заобиколи. Обрънал се, направил неколко крачки и гледа пред него - па тая овца ! Стреснал се млого и тръгнал се кръсти , а тогава офцъта проклета се ухилила до уши с човешки глас. Оня се насрал от стра - фанал гегата и я фрълил по животното, а онова се изпарило. Ка видел после - ни стъпки у снего, нищо. Едвам се прибрал у дома от стра ... после бабите от селото разправяле, че тва било гявола, често ги посещавал у некакви животински форми и добре, че е метнал гегата, що она била светена от попо на селото и те тъка са спасил :D :D :D

Оно това колко а верно - само они си знаят, ама я да го разкажем, що си а интересно ... Едно време по селата какви ли не необясниме шашкънии са ставали, та ората са си мислиле кви ли не неща. Неко друг ако знае такава история, да я разкаже, я ако се сетим още - също че споделим :P

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 10 Юни 2009 08:09

Бе ти я разкажувай твойта си история. :)
По темата - http://www.angelsghosts.com/ ениуан?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2009 09:05

Она мойта история е много лична и свързана с роднина, та не щем да приказвам глупости за тия неща ...
Иначе подозирам, че квартирата, у дека живеем съга с бако ви Хамелеона и Ноктурно, я делим с още един индивид, ама от отвъдното :D Даже преди е живела тука покойната майка на хазяйката. Ставале са странни неща, има вечери кога здраво ме фаща стра :o

Профил Skype WWW

Аватар
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 10 Юни 2009 09:28

За призраци/духове/пиячка не знам, но извънземни има.

Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2009 10:06

Не знам за духовете, като дете вярвах, сега не мисля. Въпреки че генерално вярвам в спиритуализма или каквато дума беше. Има един пръстен в моето семейство дето определено носи кофти късмет, събития и не знам до колко е само "причиняващо" се (в смисъл сам си извикваш усещането (не знам как по добре да го обясня) но определено дори при слагането има гадно усещане.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 10 Юни 2009 11:01

Кире_Гръчата написа:
Има една история , че у гората до врачанскио стадион обикаля неков призрак точно у 11 саато вечерта - много ора го били виждале ( я не съм, де ) ...

За първи път го чувам, пък живея до стадиона :shock:

Хора, някой от вас викал ли е Дама Пика? :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2009 11:04

е бако ви Люб ( mcmlxxxvi ) да улезе да разкаже подробно , що он ми я е разправал :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 10 Юни 2009 11:06

Tiny написа:
Кире_Гръчата написа:

За първи път го чувам, пък живея до стадиона :shock:

Ахахаах аз :D :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 10 Юни 2009 22:05

Tiny написа:

Що е това бе? :shock: Га бехме деца приятелите се опитваха да ме плашат, пък аз им се смеех на акъла... :lol:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 10 Юни 2009 22:09

На една екскурзия в 5 клас я викахме ама не се получи :(
Обаче пък викнахме успешно оня дух дето яде сапун :twisted:

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Юни 2009 22:37

кога беме 5-6-7 клас имаше един од съседнио клас де правеше вуду магии :o :o :o
на едно зелено училище като одиаме и тоа само медитираше у стаята си и палеше възглавници с поглед :D
Па некъв го бе едосал и тоа уж го проклел, та после му потекло кръв изпод ноктите ...

Профил Skype WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 11 Юни 2009 01:39

Кире_Гръчата написа:
кога беме 5-6-7 клас имаше един од съседнио клас де правеше вуду магии :o :o :o
на едно зелено училище като одиаме и тоа само медитираше у стаята си и палеше възглавници с поглед :D
Па некъв го бе едосал и тоа уж го проклел, та после му потекло кръв изпод ноктите ...

И я познавам един такъв магесник. Палеше си пръднята. Ебати идиота. :o

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 11:42

no life :D
имах едно така да го наречем "свръхестествено" преживяване като малък, за което колкото и да се опитвам да се убеждавам, че е било случайност, когато се сетя ми се смразява кръвта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 12:15

много ме е страх

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 12:23

само ако обещаш, че ще ми правиш федерки докато разказвам

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по