иначе са доста интересни, въпреки че всички са фотошоп
Точно в призраци не вярвам, поне не и така както са представени като полуневидими или в други причудливи форми
Sturm написа: къв ханс бе...
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
denik написа:в главите ви
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Till Lindemann написа:пф
една вечер се напих зверси при 1 хора и като си залитах към вкъщи верно ви казвам 1 светлина почна да ми говори, че пиенето е лошо и такива неща . . .
пък баба каза че точно тия работи съм ги говорил аз вечерта...тоест чрез мен призрака ми е казал да не пия . . .
Wrangler написа:ДАМА ПИКА КОПЕЛЕ
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
Sтormlord написа:Кой е казал че изобщо нещо на този свят трябва да бъде рационално или логично ?
Rorschach написа:Sтormlord написа:Кой е казал че изобщо нещо на този свят трябва да бъде рационално или логично ?
Някой значително по-умен от теб, вероятно.
Sтormlord написа:Кой е казал че изобщо нещо на този свят трябва да бъде рационално или логично ?